23/8



HÄÄÄÄJRÅE ses om en vecka.. typ?

Jag säger bara ÄVEN, även att jag sätter mig vid datan för att skriva ett sista inlägg innan jag åker. Fyfan säger jag bara. Tänkte ändå bara säga hejdå och att jag kommer sakna mina underbara vänner & "gärngänget" som jag har och inte kan leva utan.
Tidsplan för idag:
Åker till sundsvall 12.00
Sitter på flyg platsen runt 15.00
Checkar in 18.00
Planet lyfter 20.00
Usch vilken skitig dag der ser ut att vara,
som tur är har jag ju bejbi att fördriva tiden med.

22/8


Ge migg ikväll/imorgon jag döör

Ikväll ska jag umgås dom sista timmarna med några lyckostar till mig, thand, tessy,cissi,mallan & jennie men hon skulle hem så jag får se henne om typ as länge. När jag kommer hem har jag inte träffat henne på 3 skitiga veckor, känns kasst men när jag kommer hem ska jag krama sönder alla. Idag hade jag tänkt att packa de sista, in på stan en snabbis och handla nödvändiga saker. Vara med mina homies, känna mig lotat lycklig med dom. Lång duscha för morgondagen, städa mitt lortiga/äckliga rum. Äta god mat, fixa lite musik på mobilen. Sen ska jag sova en skön sömn och kanske göra något annat om jag hinner. Men Orka planera, ja tar dagen som den kommer helt enkelt.




Imorgon sitter jag i bilen påväg till sundsvall för att fördriva tiden, sen runt middags tid sitter jag och bejbi på planet påväg till turkiet för att vara tillsammans e en vecka i värme och mys. Jag ska försöka bli brun, njuta av värmen. Vara lycklig varje med dig och leva med den kärlek jag vill ha för en lång framtid framåt. Jag hoppas och kännner lite på mig att den här resan kommer att bli jävligt bra, för den är med dig. Ska ge den kärlek till dig som du aldrig kommer att glömma och visa att jag verkligen aldrig kan lämmna dig. Vi ska ha de bäst.

Chris brown - Superhuman
Maskinen - Segertåget


21/8


ge mig lördag jag döör.
" återkommer med några rader när min äcklig hicka är borta "

20/8



4 eller 3 dagara kvar? hm.. jag säger 4, det får bli bra så.. idiot! längtar ihjäl mig! mjamjamjamja!! Två nätter hos bejbi och nu förflyttar vi oss till min säng och mitt bo, det blir bra det med. idag när mannen skulle upp och jobba 7, så lämmnade han mig och gick. Inte kunde jag somna om heller, icke så då gick jag upp för att ta en dusch och sen gjorde jag frukost så kl blev väl kvar över nio och då gick jag och solade. När jag ändå var nära staden så gick jag ner på banken för att fixa lite pengar sen gick jag runt sjävl och kolla, vilken idiot! hitta iafl en tubklänning, kort och snygg samt en halsduk... vad tönkte jag med? Kommer jag frysa nere i värmen? Haha nae så dum i huvet är jag inte, men sen när jag kommer hem puckon! Sen begav jag mig tillbaka till lägenheten för att duscha igen och byta till mys kläder, gick på ica för att köpa något att äta eftersom jag inte kan äta upp all mat (fetto). Sen somnade jag och vaknade av att thand ringde och väckte mig, jo tack.. somnade om och så ringer det igen men då var de bejbi som var påväg hem till lilla fia. Vi åkte till mitt bo och nu sitter jag här sjävl, för han skulle till mor och fixa lite men sen blir det myspys. Min underbara cenilia ringde för ett tag sen och kolla om jag vill följa med gärn gänget till sundsvall nästa lördag och shoppa sönder, men vad hände? Jag kommer ju hem på söndag, fuuck! Men jag hoppas ni få roligt dumhuven! nu ska jag börja packa lite, för de orkar jag inte sen. Pussi&Kjam

19/8


5 Days
Katy Perry - I Kissed A Girl (Jason Nevins Remix)


17/8



Nu har vi äntligen bokat våran resa jag och martin, blev lite ändring. Vi åker från sundsvall istället och det blev billigare desutom. Är så glad att vi åker, vi behöver verkligen den tiden tillsammans. du&jag. Vi ligger på stranden med händerna i sanden, solen skiner och jag njuter av stunden med dig, varje dag, vi har det bra. Lät nästan som ett påhitt eller något annat konstigt. Idag har jag varit med bejbi, vi har cyklat och ätit mjukglass på stan. Imorgon ska jag jobba sen åker jag in på stan och gör några ärenden, sen blir det myskväll med min bejbi. Har nästan inget att säga än typ godnatt för jag ska jobba imorgon, min sista dag. Jag är såååå trött. Måste också berätta att jag har slingat håret, vet inte hur det ser ut eftersom det inte har torkat. Kommer förmodligen vakna imorgon och springa till spegeln och skrika av fasa för att håret ser ut som ett kaos, närå vi får hoppas på det bästa för nu hinner jag inte torka det. Fia är behov av sömn. Pussi & Godnatt

16/8












Våra små liv

15/8


GÄRN GÄNGET ÄR ALLTI PÅ G

Idag har jag jobbat som alla andra dagar typ, men på måndag är det min sista dag på jobbet. Sköööön, men jag kommer nog sakna några små barn. Ikväll hoppas jag på att det bjuds på lite fääst med skäna brudar men sunkan saknas, mmtss mttssss. . . hoppas att det skenar lite, äter ju pcn och det kanske inte är det bästa men äh wft liksom. Ä vi säger, Alkolister vi är, Alltid kul vi har. Hoppas också på lite bilder från ikväll, oh yes.



Inatt hade jag världens bästa drömm, jag vill verkligen inte vakna imorse. Om den ändå vore sann, har gått runt idag dag drömmt om den drömmen hela dagen på jobbet idag. Vill sova så jag kan fortsätta drömma om den underbara drömmen. Tänk om drömmar kunde slå in, vad lycklig man skulle bli då. Åhhhhh, jag vill, jag vill!!
Drömmen ..

13/8

Idag har jag jobbat och jag måste säga att det är ganska segt och jobba när det regnar, men kan lätt bli trött och så. Lena var lite snäll med mig idag, jag fick sluta tre istället för fem. Och nu sitter jag här och försöker skriva ett snabbt inlägg med både det ena och det andra som jag har på hjärta. Snart ska jag sätta mig på bussen till martin, vi ska äta middag och så hoppas jag att kvällen slutar bra. För sedan när jag kommer hem ska jag slänga mig till sängs för att sova. Ha en fortsatt bra onsdag gottfolk. Pussi

 

________________________________________________________________



BIG LOVE

Det finns så  mycket jag vill berätta för er, saker som ni gör så att jag mår bra. Jag gillar verkligen er, eller nä jag älskar er. Vi fem är riktigt jävla bra tillsammans, oslagbara har jag hört från fjärranland. Magiska och alldeles, alldeles underbara. Vill bara ha kram kalas med alla mina pinglor, big love big love.


.


Phimph

Längtar fruktansvärt mycket tills jag ligger på stranden med handen i sanden och bara njuter av livet. Men just nu sitter jag här halv trött och snorar, ska snart ta alla mina mediciner som måste tas.(knarkarn) Har hittat en ny efter-jogg-hobby-som-kan-vara-bra-att-ha, tv-spel. tro er eller ej men jag gillare! Inte för att det är första gången jag spelar men, jag tar fram dosan i bland och spelar. Tragiskt liv skulle många säga. Nu ska jag försöka få mig lite sömmn. god natt.(ointressanta inlägg DÖÖ) Pussi

11/8

Mitt huvud sprängs, jag har en massa huvudvärk. Hostan är värre och snoret rinner för fulla muggar och sist men inte mina så känner jag mig äckligast och ofräschast. Ge mig en varm lång dusch och massa spa produkter till mitt äckliga jag.
DÖÖÖÖÖ jävla sjukdom?


Jag vill också bara vara med mitt häftiga häng, vill ha KÄRLEK. Hörde ni det eller? När alla har kommit hem så åker jag, hur kan jag planera så? Sämst, aja när jag kommer hem (sist av oss) ska vi ha UMGÄNGE så de bara sprakar om det! Älskar verkligen att få och ge kärlek mellan oss fem tokfior. Ni gör mina dagar, ni göra mina dagar till värdefulla dagar. Idag, imorgon och varenda jävla dag helt enkelt.
Snyggasy brudar, INGE SKÄMT!

10/8


 Ironik - Stay With Me
Dåligt inlägg, finner inga ord för idag. Ditt fel, allt är Ditt fel.

9/8




SOFIA VILL HA!
MEN GE MÄÄÄ NUUU

8/8


Gårdagen var nog roligaste på länge, skrattade ganska mycket allt från film/avsnitt och till människor på coop. Aeh de va fanimej kul, tack för igår tessi. Idag har jag städat mitt rum, så cleant nu liksom. sen åkte jag en sväng på staden med tess, hände inte så mkt men kul ändå. Gjorde nyss middag med käraste, tyvärr så kan jag inte känna lukten eller smaken på maten som jag upptäckte igår hos T, blandade allt i ett typ.. nog om de. Nu meddans käraste ligger i soffan för att smälta maten smiter jag ner till datan för att skriva några ynka rader, vi ska snart se på Bee Movie. Hoppas jag kan vara med linnea imorgon, hoppas orken finns där.. känner mig ganska lam.. måste ju bli frisk så jag kan jobba och åka bort till värmen. Men nu är de film som väntar och kärlek. Puss & Kjam


7/8


GE MÄÄ

Idag var jag på besök hos farbror doktorn och fick veta att jag bihålinflammation och fick en massa penicillin, sex tabletter om dagen? Jag dör. Har bara legat i soffan idag och segat eftersom jag ligger i koma nu kan man säga, med snor överallt och med ett huvud som håller på att sprängas i tusen bitar. Just nu sitter jag här och skriver några rader medans jag väntar på kina mat som är efterlängtat, oh ja att det är. Och efter det så hoppas jag att jag har orken att dra mitt feta arsle till tess för att göra henne sällskap i hennes ensamhet.
Nu kom maten och jag ska gå för att äta en duscha. Puss & Kjam
...............................................................................................
5 underbara månader med dig.
Idag är de en sån där dag som jag bara vill kramas och vara med dig.

Känna kärkelen mellan oss, blir varm och lycklig av din kärlek.


.


Jag Älskar Dig Martin

Har kolla lite resor, men dom är fortfarande dyra, bara vi väntar så blir det billigare. Och sen är vi redo att åka, du och jag. Jag tror att de kommer bli bra att vi kommer iväg ensamma, innan vi skils åt. Men vi kommer ändå att träffas på helger och hålla ihop, hoppas verkligen att det kommer att fungera mellan oss. Du vet att jag inte ger upp så lätt. Jag tycker om dig så mycket, om det ändå kunde gå att förklara så skulle jag göra det. De är inte som en dans på rosor alltid, det vet alla, men även om man har dåliga dagar tar man sig alltid igenom dom och sen blir det bra igen. En natt när vi låg och pratade om oss var jag tvungen att berätta allt jag verkligen kände för dig och hur mycket jag tycker om dig. Jag hade aldrig känt så där förut, inte på det sättet som jag gjorde då när jag låg bredvid dig. Jag älskar dig, det tycker jag är ett stort steg i ett förhållande och jag är mycket glad att jag sa de för första gången till dig då. Jag mår bättre och jag vet att det var rätt tillfälle att säga det till dig och det tror jag du också tyckte. Känslan av att vara någon är inte många som har fått upp levt och de tycker jag alla borde få känna på. För att veta att man alltid har någon där som verkligen tar hand om en och vet att den personen ger allt, gör en så himla glad och lycklig så därför är jag lycklig med dig Martin. Love you

6/8

En hemma dag idag, har inte haft det lätt, behöver inte skriva ner allt jag har problem med när de gäller att jag är sjuk, allt är de verkligen. Har varit inne hela dagen till efter middagen då jag åkte på ica för att handla en massa frukt och träffade malin&lina, gjorde fruktsallad för mig lilla mage och vatten har jag druckit så jag spricker. Japp vatten är viktigt när man är sjuk, har även gjort is glass med smaken vatten? Haha ja.. nu ska jag nog snart lägga mig ner i sängen och göra det varmt så jag kan sova, ska nog se en film Hancock. Men jag vill ju se den med dig idag men det gick inte eftersom jag är sjuk och jag vill inte göra dig sjuk. Hoppas på att jag blir bättre och kan gå och jobba imorgon, men det tvivlar jag på.

5/8


Kaney West - I Can't Live My Live

Ännu en mardröms dag på jobbet, snoret rinner, hosta, kli i ögonen och halsen? Är jag förkyld? Sjuk? wft! Orka!!!!! Inte när man ska jobba nästan 10 timmar om dagen med barn, det går verkligen inte. Men jag ska inte sitta vid datan heller för de blir bara värre, men jag ska försöka att inte göra något långt inlägg idag. Jobbade som vanligt men slutade en timme tidigare för jag hade igen ork att vara kvar sen gick jag hem ooh lagade mat med mor, men guuud va gott allt blev! Ska ta mig en massa alvedon och hoppa ner i sängen och vila, får se om det blir jobb för mig imorgon.. beror helt på hur jag mår men jag vill ju jobba in så jag kan åka iväg till värmen och bara känna mig fri. Alvedon hjärta sofia.. typ då. Puss och Hej

4/8



Tack mina blogg läsare för att ni har blivit fler, känns kul iafl. Måste på peka att min dag på jobbet har varit en mardröm därför jag har haft rygg/nack värk hela dagen, men de är inte så konstigt. Anledningen vad jag har gjort sen förra veckan, lyft många barn, vart på yran och klämts ihjäl och sen har jag sovit dåligt i natt. Men de är väl se de kommer att vara, ska ta mig ett hett bad nu för att mjuka upp den och sen göra mig klar för sängen och somna så jag ligger i koma och tänker aldrig vakna. Har planerat mig helg lite, iafl lördag, söndag. Då ska jag umgås med min linnea och ge henne en massa kärlek, men på fredag vet jag inte riktigt kanske ska försöka hitta på något roligt, gå på bio? Äta ute? Vara med dig. Nu blir det bad och sen koma. Puss och Hej

3/8


Jordin Sparks - Next To You

Uttorkad och äcklig är jag, är fruktansvärt trött och seg efter detta. Som man alltid tänker, aldrig mer alkohol men jag tror att det heter alltid mer alkohol mina vänner.. eller? aja. Fredag and lördag var helt okej men lördagen var änndå lite bättre tensta stog man längsta fram i mitten på, sjukt bra. Mina hemgångar och sovnätter har varit perfekt i mina tankar, vandrat hem med dig m på nätterna och sovit nära dig. Du är fan bra, så är de bara. Skiter i va andra tycker eller tänker, ja är inte den bästa men ja gör mitt bästa. fuck off! Saknar även linnea som jag inte har träffat på år och dar känns det som, måste försöka umgås lite medans jag jobbar och innan jag åker utomlands. Bara 9 dagar kvar på jobbet och sen bär det förhoppningsvis av till värme och sol, ska bli så skönt. Och linn din jävla stjärna, haha fan va king på tensta! Nu ska jag försöka börja skriva mer här i denna blogg, eftesom det varken är vamt eller soligt ute så då blir det kanske lite mer dator. Är jag den ända som längtar till vinter nu? Längtar mest för de är piss väder ute, får så lust att dra upp till stugan som vi brukar få låna av peter och bara mysa, äta got mat och glida på skidorna! Men jag hoppas verkligen att jag kommer hinna åka lite i vinter iafl, ska operera ryggen som sagt men vet fortfarande inte än. De är sjukt va dryga dom är nu, har fått mer kramper och värk i ryggen än någonsin nu på senaste tiden, ibland känns det som att jag ska bryta ihop och den känslan är verkligen inte kul kan jag lova. Men nu ska jag ta mig ett varmt bad för att mjuka upp ryggen och sen ta fram en bra film eller lyssna på musik och lägga mig i sängen för att sommna, för imorgon börjar jag jobba igen 07.30. BLÄÄ jag gillar det inte alls!

1/8


Bäst att jag slutar att skriva blogg? Jag har fler läsare om jag inte skriver, orka skiten! Första yran kvällen igår och de sög hårdare än hårdast, värdelös! Inte för att jag inte var full, för det var jag kan jag lova var till och med kl nio i morse. Men ikväll ska den bli rolig, förfest hos hanna med skönt folk och sen bär det av till yran med miljoner folk runt om kring en. Ska natta en stund nu innan jag ska börja om igen, ha en jävla bra fredag skit folk.
Åter kommer med bilder kommer från gårdagen

RSS 2.0