.

Vad äre för skämt??
Vad håller på att häna med människorna i Östersund, SERIÖST!?
 



Schyssta komentarer:


.





Sjukt sugen på en Nixon klocka


7 DECEMBER



20 månader :)


6 DECEMER


Wilma Olivia Jonsson
Sötare Lilla Syster

Har faktiskt haft en helt okej/bra söndag. Myste med m tills det var dags att ta en runda på staden med mor, helt oväntat hittade jag en bh och nya trosor idag. Nöjd. Åsså köpte jag en fin vit tröja också. Nöjd. 16.oo stod vi ett helt gäng nere i lagret på Stadium för årets jul.. nånting, kommer inte ihåg va han sa men what ever liksom. Hittade en Adidas tröja och ett par Oakley goggles som jag ville köpa men ja tänkte att ja sparar lite pengar till en volcom tröja som jag hittade i i Umeå och så köper jag brillorna efter jul på Logen. tyckte att de var en bra lösning, hehe. Men de dåliga med hela söndagen var att jag missade halva One Tree Hill och X-Game, och de fik ju suga mer än allt idag typ, men jaja. Ska plugga klart och hoppa ner i sängs. Hejdå!


5 DECEMBER

Tja igår var de både skojj men de tog slut, nyktrade till snabbt och fick äckel huvudvärk som inte ville sälla. Sen stod ja ute och vänta på taxi i 30min.. kul noooot. jag vill ut ikväll men de får bli en annan kväll, måste göra klart lite work från skolan. Kändes som de va liiiite viktigtare dåe, så de blir plugg och Ice age 3. naaaajjjjs. Har städat mitt rum desutom så nu luktar de sjukt gott. Igår fick ja o sundqvist en liten inbjudan av Stadium att få ta med familjen imorgon kl 16.oo för att äta lite mat med alla "kolegor" och familjer och sen får man 30% på de man handlar, bättrre? Bra så här innan jul åsså, happyface. men nu ska jag duscha och sen fortsätta med plugg. hare bra.




Magen har ballat ur.. för många känslor helt enkelt.


3 DECEMBER


Har nog hittat mig balklänning... men letar fortfarande..

De märks att de var ett tag sen ja va in här, hade nästan glömt inlogg o lösen.. bra tjej. om ni undrar vart ja varit så har jag tagit en paus från bloggen, inte orkat, inget sug efter att skriva av mig. Men idag och några dagar tillbaka sen, har bara inte haft orken att skriva. Har som sagt gips på höger handen och de har jag för mitt ledband är paj, säger doktorn iafl... Mitt liv rullar på och de flyter på bra. Snön har anlänt och jag är lyckligare än vanligt, snart ska skidorna på och då blir de fart i backen! Längtar så sjukt mkt efter att åka i puder snö, skönare får man leta efter.
Ja imorgon verkar de som de blir fiesta, KP har äntligen fylt 18 bast och de innebär, förkrök i slandrom och sen krogen... kan bli riktigt kul om jag vore pepp.. Vart försvann peppen? Har inte vart ute sen 30/10 och de känns sjukt skönt :)  Men vi får se, vi får se.. kanske drar ut imorgon, vore som sagt kul o träffa folk! men nu ska jag gipset låta torka i sin tid så vi hörs.


RSS 2.0