Pappa-Håkan


Min-Pappa-Håkan
Imorgon åker jag och bor hos pappa min, ska bli så sköööööönt! Ni fattar, iafl dom som fattar. Ikväll har jag häng med tess, vi gick till cissi och satt där och snacka om bästa fredagen.Haha. Sen vandrade vi mot ica och handlade lite skit, vi gick vidare mot tess och satt där och ruttnatyp. Vi kollade på bög-idol som jag kallar de. Och nu är jag hemma, jag är tröööött! Ska packa och sen krypa ner i sängen och sooooova koma. BYE

I'm confused about you, fucking life.


Jennie Sundberg


Jennie Sundberg, jag älskar dig!

Jag vill


jag vill...

OJsch


Freedagen var den bästa på lääänge! Tack alla som gjorde den till den bästa kvällen i mitt liv typ, åh jag kunde knappt prata dagen efter. Har fortfarande ont men jag kan prata som tur är och jag är världens tröttaste igår och idag. Nu ska jag sova koma i tusen timmar, ne men några iafl. Bilder kommer senare! Godnatt&puss

Dagens Ros går till killen på bussen som hjälpte oss från alkisen som ville skalla oss och typ slå ihjäl. Tusen tack unge pojk! Ni kan läsa det som hände på Jenniiesundberg.blogg.se om de mästa, har inte haft orken att skriva om allt som hände. mår fortfarande dåligt och vågar inte gå själv utan att prata med någon i luren på kvällarna.

Saknar snutten

Vad kan jag säga, jag saknar dig snutten. Ja vill att du ska vara hos mig nu, vill inte vänta tills imorgon. Jag vill snusa på dig, gosa med dig och bara njuta av din närvaro. Vill känna kärleken och värmen. Du betyder så mycket för mig Martin. Du har en stor plats i mitt hjärta, hoppas du vet de. Du är bara min, ingen annans.

Tess fyller 17 idag


Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon SKEVA
Ja, då ska hon SKEVA
Ja, då ska hon SKEVA på en FJORTIS FEST någonstans!

trött & go natt

Är lite trött just nu, kommer nog sova gott ikväll. Ska snart lägga mig i sängen och hamna i djup koma resten av livet, men det går ju inte för imorgon ska vi till Birsta City och göra en undersökning om butikerna. Och dessutom fyller murre-tess äntligen 17! Du får ett eget inlägg imorgon stumpn, va inte beskymmrad! Jag och svenska hör liksom inte ihop, de vet ni mallan&tess. PMS idag liksom men anyway de va ju kul.. HaHA IDIOT! Gonatt!

Friidrott!


fia & tess tillbaka på banan?
hm vi får väl se....

Ska på min andra friidrotts träning sen typ 2 år tillbaka, känns as kul Ja sjukt pepp är jag iafl. Jag ska nog börja igen och satsa allt jag har, hur låter de? Jo sug på den ni! nu har jag inte tid att sitta kvar för jag ska snart börja cykla till träningen, okej de är på lövsta men anyway liksom! Återkommer, lite senare. Pusss

Arn

Arn: riket vid vägens slut
Jag måste säga att båda Arn filmerna är verkligen värd att se. Ikväll har jag varit på bio med pappa för att se Arn: Riket Vid vägens slut, så sjukt bra film. Måste dock säga att 2:an var mycket bättre, se den! Idag har jag varit hemma för jag tog mig inte ur sängen, har sovit så konstigt i natt. Jag har vaknat flera gånger och vridit och vänt på mig, så inte förns runt 10-11 kunde jag försiktigt ta mig upp. Jag var så stel i hela ryggen och hade värk som hette duga. Men jag mår och känner mig bättre nu, det är tur de. För imorgon ska jag och tess uppleva gamla goa tider igen, vi ska nämligen på friidrotts träning De ni! Nu ska jag snart sova så jag säger väl Godnatt.

Att tänka för mycket


Kan man tänka för mycket? Ja, man kan tänka för mycket. Nästan alldeles för mycket, man funderar och formulerar sina egna åsikter och bilder framför sig. Det kan innebära att allt blir till ett stort kaos om man har oturen med sig på vägen. Sanningen, man ska veta inte tro på sanningen. Det kan leda till mycket osmarta saker om man inte vet sanningen, jag är en sådan där tjej med dessa problem ibland. Jag tror mer än vad jag vill veta. Men ibland kan det vara skönt att inte vilja veta utan att bara tro, för både bra och dåliga saker. Sanningen idag för mig är att jag lever ett mycket bra liv med dom bästa vännerna och en pojkvän som för varje dag växer i mitt hjärta. Men sanningen idag är också skit, sanningen om mina känslor går upp och ner, till och från. Så var inte rädd att visa kärlek och känslor för någon man tycker om, det kan dela till något bättre och starkare.

Söndag kväll



Kom nyss hem  21.37 från akuten med snutten min, han cyklande in i en lyktstolpe på någe konstigt sett. Så vi satt där från ja kanske 7, till nu. Skildes åter igen, ibalnd kan det kännas jobbigt och tungt att åka i från varan eller ens bara vara i från någon man verkligen tycker mycket myckt om. Jag tycker det är lite jobbigt men det är tur att jag har vänner som gör mina dagar till som bästa, puss på mina kvinnor. Nu sitter jag här och lyssnar på Marie Lindberg - Trying to recall och kollar på kläder som man jaga måste ha! Men vi får väl se hur det blir med den saken.... ja menar jag är ju inte direkt rik som vissa andra polare! Nu ska jag göra mig lite kvälls mat och kika lite på tv. Tack och hej.

Söndag




Idag är de söndag och det innebär att de är fint och varmt väder. Idag har jag varit ute på en vädligt lång promenad på  2 timmar, så skönt att det inte går att beskriva hur jag har njutit av min söndag idag. jag har hittat mitt nya mys ställe nere vid vattnet, jag satt där och funderare på mycket. Lite senare var jag uppe och hälsade på morfar idag, jag kunde inte hålla mig för tårarna denna gång heller. 6 år sedan, det är en lång tid att vara borta och ännu längre kommer det vara. Jag älskar dig & saknar dig. Jag har funderat på mycket idag, fren det ena till det andra. jag har också fått fram många känslor, till min familj och mina vänner & dig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er, ni betyder allt.

I like it!


i like it!


20/9



Jag bara babblar hela tiden vet knappt vad jag säger, iafl om min opereation så ska jag nu opereras så fort som möjligt typ sådär om 2 och en halv månad. Det känns ju sådär kul, men jag vill självklart göra de för att bli bättre och så men jag är fortfarande lite rädd för de. Och snyggt kommer de inte bli heller med tanke på ärret man kommer få längs hela ryggraden.  Kroppen är sne och värken blir bara smärtsammare och kan knappt sova på nätterna pga värken jag har. Så nu är de bara och vänta och hoppas på de bästa. På bilden ovanför, ungefär så ser jag ut. Är sne både uppe och nere.

Vaknade tidigt och kände att den här dagen ska få bli en bra dag, jag ska hinna med några saker hoppas jag. Jag har bestämt att jag ska gå en lång promenad i den fina värdet idag, och när jag kommer tillbaka så ska jag duscha. Senare ska jag lägga mig i sängen och läsa bok, måste läsa ut boken innan någon vecka annars blir det problem för min del. Sen har jag inte riktigt planerat min lördags kväll än, men jag hoppas att det slutar med något bra. Nu ska jag sluta prata om strunt och gå ut i de fina vädret.

Utgång


Ikväll skevar vi!

OHEJ

Bilder från fjälle, såå jääävla kuuul!!






Jag har aldrig haft så roligt på skolan som igår och idag, säger bara ååååååh vad jag älskar dom jag är med! Vi har bara skrattat och givit varandras kärlek mellans oss, imorgon blir det kul för en annan slant. Ohej vad vi ska skeva, jag och mina kvinnor ska ha lätt bästa kvällen imorgon. Idag åt jag på max med pappa och bröderna olsson. Och nu ska jag och thea röra på fläsket för vi ska ut och gå/springa för att förbränna fett. Min älskling kommit hem och det blir till att övernatta hos hän ikväll dåe. Men nu ska ja klä på mäj och förlora fett. Dåligt inlägg men vefan. Tjjäärååe

Hemma igen

Men hallå? Hotellet var och såg ut som ett sjukhus, läääskigt! Haha. Aja de bästämdes inget på dirren, men förhoppningsvis så blir det operation om två och en halv månad. Annars blir det om ett år, orkar jag vänta? NEJ! men anyway liksom, köpte mig något när jag ändå va där uppe. Man måste ju som passa på när det inte finns hemma. Träffade underbara linnea också, såå söt du äär stumpan! Jag hatar att åka bil, okej! Jag sätter mig inte i en bil och åker mer än 1 mil om dagen nu, i år vet jag inte hur många mil jag har suttit och åkt i bilen. Usch! Som sagt så ska jag på frilufts dag imorgon med roliga klasskamrater som mulle-mallan & tulle-tess, kommer ha sjukt kul! Känner jag på mig iafl. men nu ska jag krypa ner i sängen coh läsa lite i boken.

Åker till Umeå idag


sofia vill ha

Om en och en halv timme sitter jag och mamma i bilen på väg till Umeå (ume), känner inte för att åka bil idag men vi får se hur jag tar mig igenom bilresan. Har haft en ganska rolig dag idag, har bara busat med bejbi tills båda pinkat på sig nästan. Har egentligen inte så mycket att skriva om idag mer än att jag snart ska sätta mig och åka bil i typ 4-5 timmar, bara tanken känns jobbigt. Ska ladda ner bra musik och göra en skiva så jag och mamma kommer på bättre tankar, nu går jag. Puss

Hej vilken dag..

Igår var de en månad sendan jag drack mig skev, igår blev jag nog skevare en skevast. Vad i hela helvete vare som hände, det var fest för hela slanten vill jag lova. Sjuuuukt jävla roligt! Orkar inte dra hela rullen, och jag förtjänar alt idag från gårdagen. Jag har inte mått bra sen 07.30 i morse förns nu, aeh fyfa vad skit man kan må. Jag vill inte skriva (jag ska aldrig dricka igen) för de lovar jag att dom orden försvinner i luften direkt, så jag skippar dom orden. Ikväll ska jag msmysa med älskling, skiljs åt ännu en söndag, Han till Härnösand och jag till Umeå,  imorgon åker jag som sagt till Umeå för att först runtga ryggen och sedan prata med en doktor. Sedan är jag väl färdig där runt 12.00 tiden och då ska jag och mamma bege oss till en skola, som jag inte vid namn vet men shit the same efter som jag ska träffa big L. Vi ska förhoppningsvis hälsa på henne och krama ihjäl oss, sen blir det en sväng på stan och sen ferma hejm. Ska ta en dusch och snygga upp mig lite, med tanke på hur fräch man är i nuläget liksom. Puss

Ni



Mina vänner är det bästa jag har nu, dom kommer alltid vara nr 1 för all evighet. Att få vara med någon man verkligen kan lita på och ha så roligt så att man nästan kommer i byxan är nog det bästa jag vet med vänner. Vilken tur att jag har sånna vänner, ni är bäst. Bättre än bäst. Vad skulle man göra utan dom bästa liksom? Vara toffel, ne det finns inte i mitt liv. Så därför ger jag all min kärlek jag har till er från mig, för all framtid. Jag vill gifta mig med er och aldrig skiljas åt. Ni är viktigatse jag bär med mig vart jag än går, ni värmer upp mitt hjärta med 100% förutom när ni är alkoholister då är det 100% fylla. Meeen jag älskar det, pussss på er!

Läste nyss en sak, jag då? Okej vist, vi behöver inte prata om mig. Tack ska du ha, kul att man finns.. puh. Jag kan tappa begreppet på *** ganska ofta. Jag vet inte vad min blogg ska handla om ens, om mig? mitt liv? "alkohol livet? skol livet? Jag tror jag skriver de som kommer upp i huvet eller de vettigaste jag kommer på att skriva. Inte är det alltid bra skrivet eller roligt men jag ska försöka göra så att ni slipper gråta varje gång, för mina rader e så tråkiga men jag veeet. Ge förslag på vad jag ska skriva om då, så kanske jag ändrar på de.

10/9





fia vill ha


Saknar dig



Jag saknade dig i går, jag saknade dig idag, jag kommer sakna dig imorgon. Det käns verkligen jobbigt när man saknar någon som man tycker mycket om och då menar jag väldigt mycket. Vill bara att du ska säga orden till mig, jag längtar tills jag får höra dom. Jag sitter här på mitt rum och känner hur långt bort du är från mig, om du ändå kunde vara nära mig så skulle jag känna mig glad. För med dig är jag verkligen glad&lycklig, hur många gånger har jag inte sagt de egentligen? Jo ett antal gånger men jag kan inte sluta säga det, jag mår bra av att säga det. Jag vill resa bort igen med dig, bara du&jag. I våran ensamhet, njuta av livet tillsammans och ingen ska förstöra tiden vi har. Jag skulle kunna sitta här och skriva så att jag får blåsor men jag måste verkligen återgå till mitt pluggande. See Yaa!


8/9



Nas - Hero Ft Keri Hilson
Vinter, kom nu.



7/9


6 Månader
Tiden går fort och man lever, jag är lycklig & kär.
Idag är jag lycklig, lycklig med dig och det kan ingen ta ifrån mig.
Jag lever livet med vänner och dig, jag älskar att leva mitt liv.
Därför jag älskar att leva livet med er. love you bejbi


6/9










Vart ska jag börja? Vart ska jag sluta?
Jag kan inte säga så mycket än att vi har haft det helt underbart tillsammans, solat&badat. och bara myst tillsammans. Kan inte berksiva hur kul vi har haft. Här är iafl några bilder från resan, familjen kom ner dagen innan våran hemgång. Så dom kom med på nån bild också, hihi.



One Desier
Gårdagens kväll spenderade jag med thand och persson. Försöka med vattenpipan men den vill inte, så då hetta vi och sket i den. kollade lite på tv, persson bedrog hemåt runt 22.20 och då va vi trött kan jag lova. Jag och linn sommnade i sängen , jag vaknade igen 01.30 och gick hemåt i kylan ensam. Sen mitt i natten kommer klumpen hem och dånar in i mitt rum och väcker mig runt 02.30, sommna lika fort som jag blev väckt. Nu sitter jag ensam i huset medans hela familjen förutom davva är i krokom på friidrotts tävling, kunde inte vavra med pga ryggen. Men imorgon ska jag vara med och kasta spjut och kula. Jag tävlar eller varken tränar friidrott längre, men det är en sånn tävlig som alla gamlingar ska vara med i och se vad man kan prestera efter alla år. Haha ganska kul, men imorgon ger man gärnet då eller? haha. Ikväll får jag se vad som händer, hoppas på lite fiest med snygga bruds. Annars blir det nog mys med pälsk. Pussss
en dag kvar


.


Jag saknar min Martin över allt annat &
 jag älskar dig Thand.



Dagen fråga: Ska jag dö?
Ska jag dö eller inte tänker jag, som sagt har jag fruktansvärt ont i ryggen men nu börjar de verkligen krampa och dommna bort i ryggen + i nacken, jag har magsår, jag är orolig i magen, jag är halv sjuk, äter pencillin, jag har frått strålningar från hjärtat via brösten och ner till magen. Säg nått mer som jag har problem med? Kan inte beskriva mina känslor, juste nu är allt bara ett kaos i mitt huvud. Jag orkar inte! Nu har jag fått tid i umeå den 15 sep åker jag och mamma upp för att först röntga och sen prata med en läkare för att sedan göra ett beslut om hur vi ska jag med min äckel rygg. Jag säger opereation, men sen vad dom säger orkar jag inte ens fundera på. Nu ska jag iafl krypa ner i min säng och hoppas på att den blir lite varm så jag kan sommna för i natt låg jag vaken från 23-03. Jag kunde helt enkelt inte sova, jag låg och tänkte för mycket tror jag. Känner inte för att dela med mig av ett puss och kram. HejDå!

3/9

är ingen blogg skrivare idag, men bara för att hålla "status" typ så lägger jag in ett inlägg idag. är inte på humör eller orken finns bara inte. tack och hej

2/9



om någon dag kommer den
ja döör

Från allt till inget handlar inlägget om, så ni vet. Jag tappar färg, jag har ont i huvet, jag har suget för godis och allt annat som går ner. Jag är trött och vill bara ligga i min säng varje dag hela dagarna, ensam med musiken i öronen. Jag vill drömma mig bort om det där bra sakerna man bara vill drömma och inte leva i det dåliga nuet. Skolan är jag redan less på kan man säga, okeji ja kan erkänna att det är lite kul men bara för att man fått byta lite ämnen, sen nytt folk. Men vad då, jag kommer lessna inom 5 sek... sen är allt dom det var förut. Dessutom köpte jag mig ett par jeans igår och knappen lossna när jag kom hem så idag skulle jag be dom fixa de, orken? Nä den fanns inte, kom hem och vem va inte hos oss om inte adde som jobba där, tack gud... han fixar en ny knapp imorgon, yees tänkte jag. Ikväll ha jag varit med thand, behövde hennes stöd. Jag älskar dig kvinna! Imorgon blir det skolan och lite stan skulle jag tro, ringa ett viktigt samtal. Komma hem slänga mig i sängen och bara va döö som en död fisk ungefär. Samma visa idag, orkar inte skriva om resan. ska natta nu, hade bra. Puss & kjam



1/9

Hej. Nu var man hemma i nuet igen, eller ja planet landade i lördags på härnödands flygplats runt halv åtta och då tog vi bilen hem till mitt bo, där det var tomt på folk. Resten av familjen befinner sig i turkiet nu när man kommer hem, bara jag och storbrorsan hemma. Älsklingen åkte till härnösand för att fortsätta plugga sista året. Han åkte runt halv sex i morse och jag fick börja min första dag på skolan, man skulle kunna säga att jag inte va så pepp jaq höll nästan på att somna och jag hade en fruktansvärd huvudvärk vill jag lova. Efter jag hade avklarat första dagen på skolan så gick jag ner på ica för att handla lite till kylskåpet och sen bränndes de lite pengar på kläder som jag va i behov av. Åkte hem med en thand och lagade där efter en super middag och sen gick vi ut för att träna lite och nu sitter jag här på mitt feta ärsle och nördar. Själva resan orkar jag inte skriva om idag, tar det nog en dag då jag har energi för att skriva ner allt. För just nu tänkte jag krypa ner i min tomma säng med mig sjävl, utan han, utan den jag vill ligga tätt in till och känna värmen av. Och ingen blid blird det inte heller för den delen. Puss och kjam

RSS 2.0