31 mars


 Fast & Furious på fredag med martin, längtar!

Sista mars och det betyder studiebidrag, jippi-yey. Idag har jag varit på logen och hängt upp massa nya fräscha kläder, kan säga att de piggade verkligen upp mig idag. Efter allt arbeter jag gjort nere i källaren med att pris märka, plocka upp, hänga upp ovs så känns det underbart att få fram kläderna. Nu hoppas jag bara på att de säljs bra och vet ni vad? Jag tror faktiskt att det kommer göra de, mycket snyggt! Kom gärna in om ni har vägarna förbi! Jag har ätit middag och inget mer än men jag hoppas på att få mysa lite med älsk, jag tycker att det är så skönt när man är trött och bara kan ligga ner och gosa med personen man håller hårdast om. Sviker kvinnorna ikväll tyvärr, men hoppas på att vi gör nått snart allihopa. Ja jag har inte så mycket mer att skriva ner nu känner jag, önskade bara att jag kunda vara rik..

En natt utan dig vore oändligt tomt.

.

MONKI MONKI MONKI MONKI MONKI MONKI MONKI MONKI MONKI MONKI


MONKI MONKI MONKI MONKI MONKI MONKI MONKI MONKI MONKI MONKI


30 mars

Lady Gaga - Eh Eh (Nothing else i can say)
Maskinen - Pengar
Flo Rida - Right Round
Henok Achido - Pusher (Feat. Sopha Somajo)
Christina Milian - Us Against The World
Britney Spears - If U Seek Amy

29 mars

Vilken jäkla trevlig helg jag har haft! Hanna fyllde år i torsdag och då blev det att fira med en utgång tillsammans. Det började med en bra förfest med mycket skratt och glädje till 100%, jag, Hanna, Krisitan, Mattias, Johan, Simon och så kom philip och björn som skjutsade mig och hanna in till stan för att gå på Huset. Men när vi väl stod i kön så hörde vi att de sög och lite folk så vi gick upp till G3 och gick in med hanna's bror, VIP haha! Har aldrig varit med om så mycket folk på ett och samma ställe, kom knappt fram till alla dansgolv där inne, vi dansade hela natten lång. Och när det var dags att återvända hem så täffade jag älsklingen, bror, perry och viktor så vi tog skilda vägar och jag kan säga att de tog tid att komma upp till blåcenter med martin och perry.
Man va inte så pigg i går kan ja erkänna, vi åkte hem till mig från martin 12 och vi somnade när vi kom hem och vaknade 16.50.. bra. Har aldrig varit så slö som jag var igår, skööönt! Mamma, chrilla och lilla-syster åte till svensta igår när vi hade vaknat så de var bara vi 4 hemma, jag, filip, david och martin. Och igår skulle alla i hela världen(om jag inte misstog mig) släka ner allt i en timme och de gjorde faktiskt vi, hadde bara på 1 tv och 2 datorer och massa tända ljus, muusigt. Fast när man kollade ut under timmen så var de fan ingen i valla som hade tänt någon stans, leeeeeeskigt. Hoppas dom fick in mycket pengar, jag känner att jag  var lite god-hjärtad och det känns bra.

Imorse drog dom 3 pojkanra upp till åre och jag blev ensam, känns kul att man också kan göra nått kul. Jag ska hälsa på malin idag för att ha något att göra och för att få ett leende på läpparna på den bruden, tess kommer nsart upp till mig också.  Känner att jag inte vill sitta ensam på en söndag och hänga fremför tv, så därför ska vi leka.

Bilder sen i fredags finns på hannaisaksson.blogg.se

26 mars

Hur ska dettta sluta, när kommer det att ta slut? När kommer min små fingrarna börja arbeta som vanligt igen och känslan av att skriva något vettigt och roligt som andra människor vil läsa. Jag känner att mitt liv kommer att ta slut här på internet att jag inte kommer sitta här mer för mitt liv är där jag är med vänner, familj och min stora kärlek. Jag kanske kommer på bättre tankar och får tid över så jag kan dela med mig av mitt liv framöver. Men just nu sitter jag hemma och mår dåligt över att jag inte är på skolan, men jag kan ingenting och vi har prov.. blää! Jag borde stämmas, men jag ska iafl in på svenskan och idrotten. Sjukt mig, ge mig helg.

.


Ska köpa dessa !!
HAPPYFACE

20 mars

Hej, jag har ett monster-öga och de gör ont. buhuu.. Jag är trött och vill vara med m. Längtar till måndag då ja ska kramas med linnea. Imorgon ska jag hänga lite med sundqvist, mys. Och m hoppas jag, bli frisk någongång då! puss

19 mars

12.3o blir jag sövd och opereras. Jag är lite nervös, klart att man är de inför en operation. Ryggen är väl lite värre och sörre att operera, men jag hoppas jag är lika lugn idag som då. Man tar risker och de är sånna risker man måste ta i livet om man vill att något ska bli bättre. Aja, nu ska jag inte babbla på utan nu ka jag göra nått helt annat.

18 mars




Här är några slö-bilder på köket, hoppas ni njuter av hur fint de är.
I jämförelse med hur det såg ut innan, för dom såg de då dvs.

17 mars

Onsdag:
skola.
stan?
kanske köpa en Matix klänning.
m.

Torsdag:
operation.
vara hemma och lida?
min helg börjar idag.
längta efter BIG L

Fredag:
inga planer..
åre?
m?
vänner?
nått kul iafl.
längta efter BIG L

Lördag:
inga plander här heller.
hoppas på fint väder iafl.
längta efter BIG L

Söndag:
packa
?????

Måndag:
UMEÅ!!!

Visar gärna resten av alla dagar i mitt liv men ja kan lova att de inte är händelserikt liv... Varför kan det aldrig hända mig något roligt någon gång? Eller jo idag, johanna o viktor kom förbi på jobbet. Det gjorde ärligtarlat min dag, tack! Annars händer det inte så mycket för tillfället, känner mig förövrigt hel skumm. Fråga mig inte varför för det har jag ingen aning om, blää. No pasion, sorry pepole.. Nu ska jag fort sätta och längta efter vissa människor, och kanske gå och lägga mig för jag är förövrigt ap trött. Jag har kommit på varför jag är så trött om dagarna, jo de ska ni få veta nu. Jag sover för mycket, japp så är de. Även att just jag lider av de är inte bra, ne usch. Ska fortsätta fördriva tiden med.. ja nått iafl. Laater.
P.S imorgon kommer det bilder på köket!


13 mars

Ska snart in på skolan och byn. Ska på skolan för att lämna några skvenska uppgifter och sedan ska jag ner på byn för att köpa en plast stav och säkert något mer, men nu ska jag fortsätta borsta tänderna osm jag säkert har gjort i 15min nu.  Ikväll är de "födelsedagsmiddag" hos papi, har inga planer för kvällen eller helgen men nått hoppas jag på att det bli. puss

.

Hej Där! Jag hörde att du va snygg och att jag var desamma så fuck of liksom, hitta ett eget liv. För en gångskull har jag varit bra i skolan, lite prat och det var mest handen som fick jobba och de känns underbart. Har gjort lite extra nu när jag ändå inte har så mycket att göra på kvälls kvisten, åt fet-pizza till middag och ja känner mig inte nöjd men gotttt. är sjukt trött och ja tror allvarligt att ja ska krypa ner i sängen snart, skulle inte finnas någe bättre just nu än sängen. Jo jag har redan fått helg idag, bara idrott imorgon och det kan jag ju inte vara med på såatte, ska hjälpa m att måla ett bord och fortästta sitta och suga på skorna jag så gärna vill haaa! Idag var jag så pepp för att köpa ett solglasögon och ha vart länge men inte vetat om ja skulle köpt dom, anyway så skulle jag dit idag för att köpa dom då och då va dom borta. Helvet var min första mening och jag typ grät för kassörskan som stog och rå-glodde på mä.. nerå men ungefär så ledsen blev jag. Så jag gick och tröst shoppade underkläder som förövrigt har blivit en ny hobby, ärligt så kan jag tycka att de är en bra ny hobby för mig. Men inte att pengarna bara flödar iväg, ne för då kommer de tårar. Och imorgon ska jag ringa snubben och höra om han kan hjälpa mig att byta till en plast piercing eftersom jag inte kan runtga rygen med titan i navel och boka en tid för att byta tillbaka såklart, så de är ett att göra imorgon. Man kan säga att jag längtar tills nästan torsdag då ögan ska fixas, naaaaajj. Men nu ska jag borsta tönderna och krypa ner till sängs. Känner att inlägget inte har ett enda sammanhang och tusen miljarder ord fel,
 vem bryr sig?

.

Adidas ungeför 750:-

Adidas REA 499:-

 Så sjuukt sugen på nån av dom, båda satt ju som om dom vore gjorda för bara mig liksöm.

12 mars

Things I'll never say


11 mars

Det händer inget, ingenting. Och ja vill aldrig prata om fredagen igen! Jag kanske fick sötaste present av älsklingen, happyface. Jag ska sova nu, sjuuukt tröööööööööt. laaater.

Grattis bror 21.

7 mars

Ja mår piss, ja ska klippa mitt bankkort, ja ska skura upp all mjölk som ja spillde ut på mitt golv i natt som jag inte orka de göra för stunden, lås in mig någonstans tack. vill bara slippa allt tack, nu går jag upp i rök. jävla liv, börjar om på nytt.

7 mars

5 mars



HAPPYFACE
18!!!
Idag är det ingen vanlig dag för de är fias födelsedag hura hura!

4 mars




Besluts gångest vilken det kommer att bli, hjälp mig!

IDAG SNARTON, IMORGON ARTON

2 mars

Snarton.
Fyller år om endast 3 dagar och jag längatr sjuukt mkt. Det blir stor midddag på trosdag med massa släkt och mys. Fick tv i jul klapp och nya skor nyss så de fick bli en del av födelsedags resenten, och de tackar jag för. Det blir utgång på fredag med kissi och pennie, ska bli hur kul som helst. Längatar som bara den! Orkade verkligen inte uppdatera i går men det har inte hänt någe nytt sååatte och inte idag heller kan j ju påstå. Är sjuk trött men de blir lite häng hos mig lite senare kväll, kommer förbi några homies. Ja jag hade väl inte så mkt mer på hjätat just nu förtillfälet. Jo jag ska operera  höger ögat mitt om ungefär två veckor för den som ville veta de, ska bli najs som bara den. Haft den där skiten i 7 år nu så jag e ganska less och rätt nöjd att jag äntligen ska få de gjort. Och återbesöket i umeå har inte kommit heller fastän de skulle bli innan lovet, aja vå får väl se. Ja jag vet de finns säkert tusen ställen i texten som är felaktiga men jag orka inte bry mig för jag e fett trött. Ha de rååe.

3 

RSS 2.0