.



grymt snygga

28 OKTOBER

Jag hade jätte mysigt hos linnea igår, mat, efterrätt, mys och lite bil körning. Ja bara gillart! Idag ska ja va mä thea o malin, ska på stan och ja måste hitta de sista till min halloween outfit! Jag provade de jag hade hemma och ärligt tror jag de funkar. Weeii. Ska ta en dusch nu och sen äta frulle. see ya

26 OKTOBER



Morgon musiken för idag: Robin Bengtsson - Another Lover´s Gone

25 OKTOBER

Men va händeeeeeeeee dåe... börjar bli lite små nu, ni med hoppa jag!? BRAAA.
Jag vill bara att halloween blir bra och att jag får vara med bra folk, typ ni. Och ni vet vilka ni är. Aja iafl så ska jag äta god saker och bara njuta av min söndag som för tillfället har varit typ bra, massa bra på tv:n. Ensam mamma söker, one tree hill, grace anatomy, kalla fakta (snuns), X-Game och massa andra bra program. Och nu blire film all night long och imorgon ska jag bestämma mig för om jag ska köpa mig en jacka, kan tycka att de är länge med en ny nu.
life is best

23 OKTOBER

Idag har de ändå varit lite bättre, åkte in till praktiken vid 12 tiden och va där i 40 min, sen gick jag och j.s en liten sväng på stan. Jag köpte lite behövliga saker och en riktigt mysig tröja som jag absolut kommer att mysa med i vinter, perfekt! Började få ont på stan men ja stod ut och när jag kom hem fick de bli en varm dusch och då menar jag kokande vatten typ, nått skönare har jag inte vart med om. Ganska skönt att få bort lite smärta men de gör fortfarande sjukt ont, jag vet inte hur jag ska beskriva smärtan, typ obeskrivlig. Och ja och mamma tyckte att de inte var någon mening att åka till doktorn eftersom han bara skulle ha gett mig en ny medicin eller att vi skulle åka o sitta på akuten i typ 5h, så då bestämde vi oss för att vänta och se tills på måndag. Och så åker vi upp till umeå om 2veckor. Längtar faktiskt, skönt o se andra ansiktet och ett + i kanten är att jag hoppas på att få träffa min lilla sötnos där uppe. Men nu väntar jag på kinamat och en lugn kväll hemma, vila behövs. Morgondagen ser också ganska lovad, de sgs att dom ska fylla stortorgen med snö, weeii:) Tittade in på kontot i dag och de rullar bra på där, kan man säga. Happyface


22 OKTOBER


sofia.viktoria.olsson

Imorse skulle jag tvätt håret över badkaret och då brast de i ryggen och sen imorse har jag typ inte kunnat gått eller suttis eller nått. Fick inte ens på mig strumpor o byxor själv imorse.. vad gör man? Så jag ska till doktorn imorgon o kolla upp de, dom trodde iövrigt att jag fått nån typ av ryggskott.. låter ju skönt! de går bra nu.. nae, men jag dör inte! Och de är ju typ otroligt att jag ens kan sitta på datastolen, ne för de tog ju inte mig typ en timme? Så imorgon blir de ingen praktik för mig, tråkigt! De återstår o se om jag överlever natten och morgondagen, i värsta fall tar ja livet. puss

Min kusins lägenhet i Göteborg är till salu, ta en titt här!

19 OKTOBER

bra helg och trevligt sälskap


15 OKTOBER



Livet går verkligen som en dans på rosor just nu, lite gött dåååe. Allt rullar på i min takt o jag gillar de! Jag hade de hurr kul som helst i gbg, behöver inte säger med än awesome! Iövrigt så har ja o johanna idag vart som dödast, slappare brudar får man lefta efter! Och jag som absolut inte borde ha varit trött idag, har sovit som en gud så jag vet inte alls va de berodde på. Just nu förtillfället lyssnar jag på grymt bra musik och kollar igenom mina bilder, har inte suttit vid min data på evigheter men de känns skönt o sitta här(rätt mysigt, noooot) ne men allvarligt så ska jag väll göra nån nytta.. men vad!? hehe. Och föressten så var de nån som undrade för länge sen vart ja hittar mina mössor och de är ju över allt, zoovillage, junk, hollywod.. you name it! Ska fortsätta leta efter heta vinter jackor, tyvärr är man förtidigt ute just nu.. men bra att ha ögonen öppna för förslag.

.


JAG ÄLSKAR SNÖ&VINTER

6 OKTOBER




Jag trodde för mkt på att jag började bli frisk, dumt gjort! Men o andra sidan var de skönt o komma hem vid 1o.3o idag, var helt slut så jag somnade och har vart vaken i typ 2 timmar nu. Jag har inte så mkt o säga, imorgon går ja på skolan för möss-provning till studenten! Känns overkligt men ändå kul, jag förstår inte hur man redan ska veta  nu vad de ska stå på mössan, inget ja gått o tänkt på iafl.. längatr, längtar till studenten kommer. Nae nu vare dags att kolla klart på filem som jag somnade ifrån tidigare..

Jag väntar vid dörren, i väntan på dig..

.



Fre: Stadium till kl 15.00, åkte snabbt hem och fixade med bilden. åkte till johanna för att få föda, fick hämtning och myste med martin.
Lör: For ner på stan tidigt och mötte hanna och marre för att lämna in bild, gick på stan en sväng och hitta ett o annat. kinamat, bubbelbad och mys.
Sön: Tidig uppstigning för att hjälpa till o packa de sista för m som skulle åkå upp och jobba igen, i typ 2-3 veckor. tog ett stort hejdå med pussar och karmar. åkte hem och plugga och tv.

Min helg har varit den bästa på länge! i torsdasnatt fick jag besök mitt i natten, första fattade jag inte vem de va som satt bredvid i sängen, men bakom allt skägg så var de min martin. Han hade åkt hem på torsdag för att vara med mig i helgen, han saknade mig lite för mkt så han åkte hem. Och jag klagar inte, har haft hur mysigt som helst även om jag vart sjuk.. men de är lite bättre eller ja devettefan. Men de har varit jätte kul o se han ifal och så fick jag min middag som jag ville av johanna. Mums va goo den va! Och malin fyller år på onsdag, hoppas de blir en ipodphone, ellerhur mall? Neråååå en iphone! Och sen på torsdag drar jag vidare till gbg för att göra de jag e bra på, spendera pengar. I LIKE IT! Men nu väntar turismen och lite bad tror jag. Byee.

5 OKTOBER

 

Damn you'se a sexy bitch, damn girl.

RSS 2.0