28/7


Vinder vänder och de är väl bättre...men inte så bra som jag vill att det ska vara. Idag var de fösta dagen på jobbet och jag är tröttare än tröttast, men om man lägger sig runt två på natten så är det inte konstigt att man är död. jag var så trött imorse, en av fröknarna läste en bok och man fan är de inte som halv sover, jo JAG. haha. Aja det har iafl varit roligt och varmt, ska lägga mig tidigt ikväll för att ens orka kliva upp imorgon. För nu har jag ändrat tiden till 07.30-17.00, det känns ju sådär..  kanske till och med ändrar den så jag börjar ännu tidigare ..men jag överlever nog. Nu ska jag försöka göra något, är inte så pepp så jag får se hur det blir. orkar inte blogga eller sitta vid datan nu för de rä sommar och solen skiner och då har jag ingen lust att skriva, men kära läsare jag ska försöka slita mig till datan så fort jag bara orkar. men nu orkar jag inte sitta här eller skriva en rad till.  puss & kjam

.

Jag är sönder
Förstörd i nuet
Hjärtat är i två
Ge mig något bra svar då
Jag okrar inte
Fan.. vad ska man göra?
Hoppet är snart bort blåst


26/7



Tack för igår malin!
Ikväll är det thereeerääse & jag som ska skena och det tackar vi för.
Försöker få bort all smärta och allt annat skit som jag har, med min bästa vän Mr alkohol.

24/7



 Cuz I hate the way I feel and I know I need you, I hate the way I feel inside.
Now i have nothing to say, come home and tell me.


Jordin Sparks - One Step At A Time


23/7

Jag känner att vinden inte kommer att vända åt en bra sida utan att den kommer vända mot en dålig och mörk sida. Men om det är så får det bli så, det kanske inte var menat....


.

I don't know that to say...


Kan du förstå att jag tycker det här är hur jobbig som helst, jag ser knappt tangent knapparna p g a mina tårar. Tårar som kommer varje natt. Jag har inget att säga, jag är tom på ord medans tankarna svämmar över i mitt lilla huvud. Jag orkar inte, det tar så mycket kraft och bara tänka tanken gör så att jag bryter ihop snart. Hjärtat slår dubbla slag och de gör ont.


22/7



Tisdag, jag vill inte! Om exakt  sex dagar måste jag börja kliva upp 07.00 för att göra mig klar och gå till jobbet, för att komma i tid till 08.00. Jobbar på yran veckan 08.00-17.00 nja jag vet inte om jag kan tycka att det är så kul, men jobb som jobb. Det här vart mitt ena sommarjobb, tyvärr så blir det inte mycket cash men det får jag väl leva med. Mitt sommar jobb är ändån ganska kul, leka med barn och ta det lungt, exakt som förra året. (dagis) Nog om jobb! Jag ska försöka hitta på något roligt dom här sista dagarna jag är ledig för sedan börjar jobbet som sagt. Efter jobbet hoppas jag att jag ska kunna åka utomlands i 1-2 veckor, har inte bestämt vart eller med vem.. men det löser vi! Du har åkt och jag saknar dig redan, men jag är glad att du inte är borta längre en till fredag. Hoppas att du får det kul där nere. Jag har ju mina underbara bästa vänner att umgås med och mina älskade släkt, mina äldre kusiner kom igår från göteborg och stockholm, kul att ha er här malin&maria! Älskar verkligen att umgås med min släkt när alla väl är samlade på ett och samma ställe, det är därför mitt hus är som det är ibland(ett dagis). Igår tog jag cykel ner till linn för att få en bamse kram som jag har längtat efter i flera veckor, men shit vad brun hon var! Jag vill också vara så brun. Fick ett mycket fint armband av henne som var i färgen brunt, tack hjärtat.  Idag vet jag inte vad som händer, tänker iafl lägga mig ute i solen nu och "försöka" blir brun som jag aldrig kommer att bli! Blää för de!  och det var inte meningen att det här inlägger skulle bli långt heller, men nä äh hejdå.

21/7


Jag saknar dig, ja det gör jag verkligen.
Jag sitter här och längtar tills lite senare då vi ska ses bejbi.
Linn kommer hem idag också, vi ska ses en sväng innan hon åker till sin man.
Nu ska jag ta en dusch och göra mig fräsch, måla naglarna och klä på mig sköna kläder.


I don’t think that nobody else can take you please.


20/7


bejbi


19/7


Meeeen shit, helt galet kul hade jag igår. Jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då, eller vad säger du tässiy? Fört ser jag er två står där och sedan så blev jag så ivrig och ville bara skratta så jag sprang allt jag kunde på väg in och vad gör jag inte då? Jo jag springer in i dörren, klart som fan att dom hade glasdörrar. Och jag döööööör av skratt, låg och skratta i långa 15-30 min. Sedan var de studsmattan som gällde och springer allt jag kan ut och vad händer? Ännu en till glas dörr? Jag säger bara aj aj mitt huvud, tur som jag har krossar jag ingen glasdörr, men jag skrattar åter igen så de nästan kommer i byxan. Vilken kväll. Tack alla. Idag vart de en sväng på staden för att träffa farmor&farfar, vi fikade och shoppade lite. Har införskaffat mig två nya tröjor och en klänning som var för liten, mycket bra. Sedan kom lelle och vi strosade omkring där bland allt folk, solen sken och vi njöt. Åt nyss en god middag. Ikväll är de linnea som gäller, träffa lite folk från sundsvall har vi gjort. ätit gott och nu sitter vi är en stund sen blir det film. (såå jääävla piiinsamt) haha. Men imorgon kommer min efterlängtade linn hem, varit borta i 2 veckor och de har känts som en evighet. Är verkligen glad att du kommer hem imorgon, men jag kommer inte träffa dig förns om några dagar för på måndag drar vi eventuellt till åre för fett med chill. Känner att jag vill komma bort från stan lite. Får se om de inte blir någe fest där, skulle inte vara helt fel.

KÄRLEK


18/7



fuck off

Ikävll kör vi tässy!! aldrig att vi bangar! heeeeeel noo! 
MMTTSSS MTTSS MMMTTTSSS

15/7



Skit bad! Skit väder! Det blev inge bad för oss idag men på torsdag blire, dom hade inte öppnat relaxavdelningen än och dom håller på att fixa vattenrutschbanorna. Vad fan äre här? Vi som ville bada, men icke att vi gjorde de inte. Vi ville ju åka och relaxa lite. Aja torsdag blire bada bada! Ja skit väder är de också, jag gillare inte alls. Jag vill ha sol och värme så man får njuta lite av sommaren. Ikväll blire häng med jojo och marre, kanske linda mycket mys med mycket goda vänner. Får se om jag tittar för bi hos m också, vore ju inte fel. Men nu ska jag försöka få mamma att laga något gott åt mig, tack och hej.

.

 

Kvällen har jag spenderat med min underbara vän johanna, vi har kollat på en rolig film och pratat en massa och jag kan känna nu efteråt att jag verkligen behövde prata med dig. För dig går det verkligen att prata om vad som helst, du är för bra för att vara sann vännen min. Du gör mig glad och fyller mitt hjärta med en massa varm kärlek. Nu sitter jag här och lyssnar på massa bra låtar som gör min ledsen av många olika känslor som kommer fram, låt för låt. Jag längtar tills imorgon för då ska jag och mina underbara älsklingar gå på badet och mysa, det ska bli så himla myskul. Älskar er mycket!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
some times i feel empty
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ibland undrar jag what makes you stay? Och ibland hatar jag mig själv, därför jag vet inte vad jag ska säga. Antingen säger jag helt fel eller allt i fel mening och får bara skit för allt, men ibland så förstår jag mig inte på dig. Ibland gör du allt så komplicerat och då blir allt snett.


14/7



Jag varit hos martin sen i fredags om jag inte minns helt fel, det har varit så myss. Vill nästan inte vara hemma längre, det är så skönt att komma bort ett tag från "dagiset". Iallafall så är vårat kök klart, det har väl varit klart ett tag nu och mitt rum blir förhoppningsvis klart ikväll. Det ser rätt snyggt ut hittills, kankse läger upp någon bild när det är helt klart. Men nu väntar jag bara på att tess som ska komma hit och baka med mig därför att jag kände för att göra något gott idag, sen ikväll hoppas jag på att få umgås lite med johanna. För imorgon är de så att jag, marre och johanna ska inviga badhuset tillsammans. Har hört att det inte ser någe annorlunda ut än vad de gjorde innan men vi får väl hoppas på lite förändringar, kanske hyr in oss på spa rummet och myser, vem vet. Nu ska jag inte skriva någe mer. Ha en fortsatt bra dag. Puss


13/7






5/7



11/7

Känslig, det är mitt ord nu. Jag är väldigt känslig, jag kan inte riktigt säga vad jag tycker eller vad jag vill. Jag håller bara med, kan börja gråta för en bra film eller en låt.(eller bara tanken på någon som jag tycker om) Varför vara så jävla känslig just nu? Saknar några vänner och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, igår hade jag nog den sämsta dagen i hela mitt liv. Jag gjorde så mycket som ingenting, jag var ut två gånger på hela dagen och det är inte mycket kan jag lova. Idag har jag inte heller varit ute någe, men hoppas på att få gå ut lite idag. Känner mig instängd på något konstigt sett, känns som jag inte kan göra något, inte ens lyckas med någonting. Helt värdelös, ja jag tror fan att jag känner mig så. Men inte för att jag vill att folk ska tycka synd om mig eller nått, jag känner bara mig ensam och orkar inte göra något. Har ingen ork att göra något, känner mig äcklig och ful, vill gömma mig i en garderob och komma ut tills jag känner mig lycklig. Jag har inte heller kommit på hur jag ska få ut mina känslor på rätt sett, men det lär väl visa sig någon dag.


Att vara sådan som mig är inte ett bra tecken, låt bli.

10/7


Linn Thand

Linn har åkt till spaninen i två veckor, hur i hela världen ska jag klara mig? Ja du linn det vet jag faktiskt inte, jag har saknat dig så mycket och nu saknar jag dig mer än någonsin. Längtar tillbaka när vi var där. Gör mina dagar bättre och roligare tack? Jag är allmänt trött, känns som jag ligger i koma. Ont i hela kroppen, fryser som ett as, äter penicillin för mina utslag & bara efter en dag så syns det nästan inte. jippi. Ja vad mer? Jo idag har jag varit ute och gått, jobbigt men nyttigt. Har plockat kläder i mitt rum idag och nu ser det hyfsat bra ut, bra gjort sofia! Jag vill ha en väldigt god middag idag för det kan jag behöva för att muntra upp mig själv lite,för mat är mitt andra liv. jag älskar mat. Nu ska jag inte skriva några fler rader för det blir bara mer skit så fort jag sätter mina fingrar på tangentbordet. Så tack för mig och ha det bra. Kramis

9/7


Måste lägga upp lite annan kärlek som jag har, Martin jag gillar dig, gillar dig väldigt mycket.
Tiden går fort och vi har varit tillsammans i 4 månader&några dar, jag säger bara tiden går fort när man är kär. Känslan i magen jag får varje gång jag ser dig, det är en magkänsla som inte går att beskrivas för någon. Ord som har med dig och kärlek att göra gör mig alldeles varm inom mig.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kärlek
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag älskar mina bästa vänner måste jag också ta upp, ni är dom bästa jag vet och har.
Mina lovers utan er, ja.. då hade jag inte vart den jag är idag skulle jag tro.
Jag är nog eran största knasboll, eller vad säger ni? haha. Ni värmer mig upp till 100%. Tack för ni finns, älskar er suuper!

5/7

sofiasofiasofiasofiasofiasofiasofiasofiasofiaosofiasofiasofiasofiasofiasofiasofia

sofiasofiasofiasofiasofiasofiasofiasofiasofiasofiasofiasofiasofiasofiasofiasofia

Fest? Fest ikväll i mitt hus? Haha JA, om man bor i valla eller kommer att befinna sig i valla så kommer man eventuellt att höra att det är fest på g. Mamma fyller 40år imorgon och då ska hon ha stor kalas med typ 50 pers och ett band som spelar, pary tält, god mat ovs. Kul, snacka om att det kommer vara rave med äldre människor. haha. Efter maten och alla roliga(fulla) mnniskor så skulle jag tro att det bär av till johan på pokerfest skulle jag tro, det kommer bli näjs det med. nu ska jag ladda lite och sedan göra mig klar. Ta vara på lördagskvällen. Mmmttsss mmtss

.

Vet inte hur jag ska få ut min ilska, vill bara skrika allt jag bara kan, så länge de bara går. Men jag tänker inte skriva ut den här på bloggen, jag får väl lägga mig i sängen och skrika allt jag bara kan i min kudde och hoppas inte någon hör mig. Det är det jag skulle vilja göra just nu, just denna sekund. ÅHHHHHHHHHH
 
i don't give a fuck, FUCK YOU

3/7


jag vill jag vill ha. ge mä!!

Meen vare fin väder idag eller? JA & mycket skäöönt. Har varit ute idag och bara mått gott, var på stan med mina kära vänner men jag åkte hem och stekte istället för att bli lite brunare. Ikväll/nu ska jag min kärlek sova i lägenheten, som är som sagt klar, nästan iafl. Vi ska hyra film och mysa och se på ny  tv:n. Kan det bli bättre? Du är bra martin, jag tycker om dig. Ha en fortsatt bra dag. Puss

1/7

Åhhhhhhh, jaaaaaaaa, jag vill jag vill höra meeeerr!! Det var fan THE BEST DAMN THING jag någonsin har sett i hela mitt liv, så myckeeeeet bättre live! Musiken började jag och stod där och bara njöt, håret reste sig på armarna och tårarna bara rann. Det var så sjukt jävla bra. GAAAH! Låter som värsta fjollan men va fan de var så braaaa. Efter att jag stod längst bak så var jag nästan längst fram på bara någon minut, är så liten så jag kan smita för bi alla. haha. aja konserten var det bästa jag har varit med om, det kan jag lova och svära på.

 

 

Var så trött efter tågresan så jag höll på att DÖ, farmor&farfar kom och hämtade oss för att sedan åka till pappa för att fira hans födelsedag (grattis). låg i sängen resten av kvällen för jag var så död. Sundsvall i går IGEN? haha ja de är sant, jag och martin åkte dit igen för att hans tv hade gått sönder så vi fixade de och sedan köpte lite andra saker men inte till oss själva. Jag säger då bara de, aldrig att jag åker bil igen, ne fyfan. Är så jävla less på bil och tåg nu så de är inte sant. I natt tog jag cykeln och cykla den "långa" biten till tässiy för att få lite vänskaps-kärlek, haha det var mys. thäänk you. Idag bär det av till staden för att små handla lite i behov av några saker med tässiy, det blir nog kul.. JA. TJÄÄ


RSS 2.0