.


Glad midsommar!


Har storhandlat idag inför imorgon och så har jag vait på stan me bästa johanna.s. Dessutom har jag äntligen fått lite färg och sommaren kanske är påväg.. vem vet? Imorgon hinner jag inte blogga. Jag jobbar o7.oo-16.3o R och sen ska jag hem och ta en snabbt dusch, snare börjar midsommarfirandet. Jag hoppas verkligen att den blir bra oavsett väder.. Som mamma alltid säger: kläder efter väder, hehe. Men nu ska jag sova ska upp tidigt som sagt, godnatt!

OSo


24 JUNI


Underbara kusin Mia har nyligen fått sitt första fina barn Vera.


Och underbara kusin malin har fått sitt 3:e fina barn Lo. Freja och Vilgot.

OSo


23 JUNI


SÄLJES

Kjol H&M 149:-
Storlek: 170
Säljes nu för: 100:-

OSo


22 JUNI

Har haft fullt upp i helgen med nära och kära. mycket kärlek i luften vill jag lova. Mamma och jag åkte på Mio i helgen och köpte en soffa, en ny säng och köks möbler för 75 000!? Jorasåeatt.. nu är de inte länge kvar tills de bär av till lägenheten! Igår var det nog den jobbigaste dagen på jobbet som jag har varit med om. Men inatt har jag fått sova och dessutom har jag sovit som en gud, så idag är jag utvila. Nu ska jag snart bege mig till jobbet.

OSo


16 JUNI



baby i'am back.

Livet rullar på och jag jobbar på för fullt, har inte haft någon ork eller tid för mitt bloggade. tyvärr. Men jag ska försöka blogga så mycket jag kan! Inget speciellt har väl hänt.. Var med malin häromdagen o snackade lite om midsommar och åt glass med jordgubbar, och vi hoppas på att de blir en jävla fest! Köpte mig ett par nya converse skor (vita), joråå dom satt ju prima. För just den storleken jag skulle hade en tjej presic lämnat tillbaka samma dag, lite tur eller? Det är en av dom storlekarna som ingen brukar ta in, så jag hade iafl sjukt mycket tur. Som sagt så ska jag till dokton vid 3 tiden och sen kolla på lägenheten med mamma.

OSo


15 JUNI

Jag har huvudvärk och är helt slut, har jobbat sönder mig. imorgon är jag ledig och då passar jag på att göra en runtgen kontroll. Ska nämligen operera mig igen. Har lite för ont i huvudet för att sitta kvar, sorry. Jag kommer tillbaka när jag jobbat klart på torsdag.

OSo

6 JUNI


Lev livet, lev nu och lev fullt ut!


RSS 2.0