30 dec


Imorgon är det Nyår! Det ska firas med underbara tjejer, vi ska ha kul och skåla hoppas jag för min del. Men jag inte kommer hälla en droppe i mig eftersom jag inte får för jag äter  medicin, en storts medicin som är lika som knark nästan, men jag får se hur jag gör. Räcker väl att jag tar två och blir kalaskul... Nä men ärligt så har jag ingen större lust att hamna på akuten direkt eller göra illa mig på någe vänster. För då ska ni vet att, då blir det inte roligt för mig. Vi ska som sagt äta mat hos mig, ensam hemma (stolt tjej_91) nerå men det blir mys. Och så hoppas jag på en kanon kul kväll med bästa folket.

Dagens göra-lista:
Jag ska sola
Jag ska på stan
Jag ska duscha
Jag ska bädda rent
Jag ska städa rummet
Jag ska kolla på film
Jag ska sätta upp två tavlor
Och jag ska göra en massa andra saker.

HEJDÅ PÅ DIG DÅRÅ, SES DÅ!


29 dec


Saknar dig redan!

Jag har funderat på att lägga ner bloggandet totalt, jag fick känslan till att börja skriva igen men jag vet inte. Har haft många läsare men de har börjat trappat ner lite och jag känner att jag inte har någon lust, skriver ju nästan om ingenting ändå sååeatt. Jag funderar men jag.. ääh.

28 dec


Snudsvallas trippen va hel mysigt med mamma och martin. Kom fram vid 12.oo och gick direkt på ikea för att hitta fina saker till mitt rum och ja de gjorde vi väl, så nu är mitt rum så fint så och jag är sjukt nöjd. När vi var klar där så gick vi och käkade och vem mer va inte där om inte linnea, de va sjukt kul att se henne där. Hon ska komma till mig idag en sväng innan hon åker upp te umeå. Ifal så var de sjuuuuuukt mkt folk på birsta eftersom de va (idol)-VM där, assss jobbigt för mig! Man blev så less så man orkade knappt titta på någe i butikerna men jag köpte iafl två linnen och en plånbok. De behövde jag. Ja, sen åkte vi hem och va trött, gjorde i ordning allt på mitt rum och sen blev de tv.

Min Dag:
Jag sola för första gången på länge.
Jag ska vara med linnea kl 13.oo.
Jag ska äta mat.
Jag ska vara alla förutom mallan ikväll.
Jag ska sova med martin.


26 dec


Mysig kväll igår då vi lyxade till de med att sätta på fritösen och mat och till efter rätt gjorde vi friterade bananer till, sjukt gott men mättande. Och imorgon hoppas jag på att jag,martin och mamma åker till sundsvall för införskaffa mig en tv-bänk och lita andra saker somjag beöver till mitt rum. Mysigare dagar kan man leta efter. Idag tror jag att jag ska ta en promenad och en dusch, senare hoppas jag på nå mysigt. Puss

23 dec


Kort sammanfattning om gårdagen: Det var inte alls så kul att gå på stan när de var fullsmokat med folk överallt, tur jag hade dig johanna annars hade jag nog vart mosad. Linnea kom in och så åkta vi hem till mig, pratade och bytta klappar. Älskar att vara med gumms, just love the way you are. Åkte till mormor för att äta sista middagen innan alla skulle åka åt varsit håll, mycket skratt var de där, hehe. Sen åkte jag och martin hem till han och kollade på hans fisk bebis, såg också för sörsta gången i går att en av hans fiskar hade en bebis i magen. Fett cooolt liksom, hähä stolt!

Idag, nu, snart åker jag till svensta för att fira jul där ikväll och sen åker jag hem och blir hemma på julafton. I jul blir det inte lika mysigt som alla andra år i vårat hus eftersom ingen av släkten kommer, dom firar sitt eget i år. Men jag hoppas på att det blir en stor julafton nästa år. Våran släkt är bäst, sjukt rolig! aja nu ska jag äta frukost, vi hörs inte imorgon, inte på julafton inte! God Jul.


21 dec


Igår hade vi stor middag med en stor del av släkten hos oss, sjukt mysigt när man träffas nästan allihop iafl.(saknade några) Efter att min mage hade blivit till en stor kula så skulle jag vara med johanna men de blev ändrade planer så vi ska ses imorgon för att se om de finns några klappar kvar att köpa. så istället så åkte jag ner till min phimph-vän Linn, vi laddade ner Vi hade iafl tur med vädret haha jo den va rätt roligt. Vi slog in paket och myste så de knaka. Fam Thand är underbar, hela högen. Mannen kom och hämtade mig för att natta i hans lilla bo, ca 40min efter man hade somnat så vaknar man av en exktrem mag ont. Inte konstigt att jag hade svårt att andas, jag fick exakt lika svårt som när jag låg uppe i umeå. Sofia tog en överdos av tabletter och hade kunnat blivit förgiftad och vart tvungen att åka in, men som tur var klarade hon sig med några omständigheter... Dagen efter alltså idag så åkta familjen och en del av släkten på mosters jobb för att bada, de va mysigt. Ja sen dess har man legat på soffan och glott, ätit en bit kebabb. Så man känner sig lite fet nu. Nu övergår jag till morgondagen då jag ska som sagt vara med johanna på stan sen kommer lelle för att mysa och senare till kvällen blir de stor middag hos mormor. Nu ska jag fortsätta sjunga till Christina Aguilera.


.


.El To The o To The El.

20 dec


Äntligen känner jag för att skriva lite mer än vad jag gjort förr dom senate veckorna, känner att jag är tillbaka på banan. Jag har verkligen inte haft någon lust att blogga när jag har haft de som jag har haft de, livet sliter i mig just nu känner jag och jag ligger långt bakom i världen. Idag tog jag mig själv i nackskinnet och bestämmde att det ska bli lite ändrig på mitt liv. Jag har fått på mig kläder dvs inte myskläderna som jag har gått i veckor, men inte första gången jag fick på mig kläder.. men ja de kan vara skönt att man klänner sig lite fräcsht och kan känna sig någorlunda "snygg". Jag mena klart man ska fräscha till sig när en del av släkten kommer och hälsar på från självaste stor-stan. Resten kommer upp den 26:e jag längtar! Idag var det tänkt att jag skulle åka på innebandy med några av dom bästa, men jag hade helt glömmt bort det och nu sitter jag här hemma och matchen börjar snart.. hm jag tänkte inte så långt idag märker jag. Nu ska jag återgå till mitt yrke, data-nörda-lite-innan-jag-går-upp. Puss


17 dec

Det händer inte mycket, det sägs inte mycket heller.
Därför blir det bara bilder, ääre okej eller?




.


Call on me girls..



16 dec

Poker Face Poker Face Poker Face Poker Face Poker Face Poker Face Poker Face!


15 dec

Vad ska jag säga, du är min ögonsten M.
Godnatt

14 dec


min bejib

.


LINN THAND


13 dec

Jag införskaffade mig en ny mössa i torsdags, sjukt ballt.
Kjam

Britney Spears - Stronger


12 dec

Fan att man ska klanta till de! Helvete, har ingen annan än mig sjävl att skylla.

11 dec


 SNYGGT MED BARA BILDER IBLAND!


10 dec



VÄLKOMMEN HIT


9 dec


skulle ju

Jag missade kissiidag och de är någotj ag inte är nöjd över, men jag vet att hon allitd vill sjunga för mig när jag än ber. ellerhur? hehe. Imorgon ska jag på stan och fixa hemligheter, jag ska vandra sakta genom gatorna tillsammans med linpän and beckis. Det var allt för mig, tack och hej.

.



My beauty.

.


HALÅÅÅ IDIOT- JÄVLAR!!!
Planera in mig i helgen eller någon jävla dag i veckan så vi kan seeeees!
Säg bara en dag så blire återträff hos soffiproppan! Call On Me! HÖÖRS DÅ!

8 dec



Månaderna bara springer i väg, tiden går fort när och kärleken den är bra. Igår såg jag på Mamma Mia och jag måste säga att den filmen var rätt så bra, älskar musikaler men nog om det. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jag såg Mamma Mia ännu en gång för den va så bra, sen har jag suttit vid datan och blivit invalid.. Tyvärr finns det inte mycket i min öppna-dagbok förtillfället såå-att-ja. Imorgon tänkte jag åka in på stan för att handla hemligheter, älskar hemligheter!

5 dec

Dagen har jag tillbringat på hälsocentralen och stan där jag träffade underbara vänner, therese,jennie,johanna.s, johanna.l. Min natt ska jag tillbringa med min snutt. P.S jag ä trött och vill mysa. Puss

4 dec

Kid Rock - Roll On


Idag delar jag med mig av mitt ansikte.


.

Jag har ont och är skit kissnödigt, vare nått mer du ville veta? Ne dåså! DRA
Orka vänta...NÄ
Sofia har inte mkt att medföra i detta blogg inlägg mer än att hon har fått förlite mättande föda.
ORKAAAAAAAAA


3 dec


Linnea Linjamaa
Finare vänskap får man leta efter.

2 dec

Jag är kär och jag saknar mina vänner!
Godnatt.


1 dec


Jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet inte vart jag ska börja. Jag har varken lust att skriva eller lägga ner tid på att skriva om det jag har gått igenom hittills, jag har mycket kvar att kämpa för som sagt. Alla dagar och nätter som väntas så har jag en hel del att ta igen, det finns mycket smärta och sorg inom mig just nu. Smärtan som ligger på ryggen och gör så ont men som bara blir bättre, sorgen av saknaden jag har efter mina vänner & martin är enorm. Jag kom hem med flyget i fredags och jag blev bemött av det finaste ansikte, det var min alldeles egna martin. Helgen har verkligen varit min, min helg med martin. Utan han och utan mina vänner hade jag aldrig tagit mig igenom det här, ni är det bästa jag har. Förövrigt sitter jag framför tv:n och är sjukt trött, blev så trött av min medicin så jag skulle kunna somna just nu. Jag tar dagen som den kommer, planerar lite julklappar och dom kommer faktiskt bli bra. jag är mycket nöjd med mina funderingar för er. Nu ska jag fortsätta kolla på tv och halv sova. Puss

24 dagar kvar till julafton.


RSS 2.0