17 nov

Hej sjukhuset, hej då....
Idag började min dag från kl o7.30 till nu och ännu en sak senare ikväll. Jag skrivs in ikväll och de innebär att jag kommer sova på sjukhuset inatt. Idag har jag gjort en massor av prover idag. Som kl 12.oo idag så fick jag en slang som sitter i armväket och som jag ska ha tills imorgon och hela dagen. Och den gör sjukt ont, kan inte använda armen alls. Det blir många fler slangar och skit som jag ska ha i mig imrgon. Jag vill/orkar inte skriva eller förklar allt. Allt känns tungt och jobbigt nu, för den stora dagen börjar runt o7.oo imorgon, opereationen kommer förhoppningsvis vara klar till bolibompa imorgon och jag ska kunna sitta och stå redan imorgon kväll. Jag är döds trött!! Det här är mitt sista inlägg på några veckor. massa pussar & kramar till alla mina underbara vänner och pussen min <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

15 nov


INGET, INGENTING.


14 nov



Jag gör som mamma säger, hon vet bäst. Jag stannade hemma idag, vaknade runt 7 och somnade om till 1o.oo.. sen ringde mamma och frågade om jag skulle klippa mig, vi pratade om de igår en hel del eftersom mitt hår är som sagt som dött. Mamma ringer lite senare och ber mig göra mig iordning för klippning hos Gittan, tack!! Nu e jag av med lite dött hår.. det blev lite kortare än var det var innan och det blev en liten klippning på luggen. Jag menar om jag inte hade fått klipp-tid idag så hade det nog sett ut som en svinto svamp i håret. Ikväll blir det Eastern Palace med tjusiga tjejer, sen förhoppningsvis hittar jag och johanna på något skojj. Det kommer förmodligen upp några bilder ikväll efter min "avskednings-middag" haha låter som jag resa och aldrig komma komma tillbaka, men så äre inte. Vill bara umgås med några lite extra mycket innan. Nu ska jag fortsätta kolla på film, tyvärr kan jag inte göra så mycket mer. Nacken har fasnat, kan knappt kolla åt något håll. Puss & Kram

13 nov

Idag har jag haft super ont i hela kroppen, jag har fryst hela dagen. Eftersom jag måste vara inne så mycket som möjligt för att bli frisk, får jag inte gå på skolan imorgon eller på lördag. Öppet-hus innebär, massa folk och bakterier. Jag vill verkligen inte riskera något innan söndag. Därför kommer jag att befinna mig hemma helt ensam, känns inge kul. Jag hade önskat att pussen inte skulle jobba, för jag saknar honom lite grann. Ikväll har jag badat varmt, kollat på One Tree Hill och High School Musical 2.. igen. Men den är ju så bra, kan inte låta bli att inte se den om och om igen. Pussen kom för bi en sväng innan han skulle till välje, vi pratade och kramades massor. Imorgon ska jag tillbringa min sista kvällen innan jag åker med några underbara tjejor, det blir kina mat och massa prat och mys. Sen ska jag och johanna hitta på något roligt, det ska bli skojj. Jag hoppas att den blir en natt med pussen min, du är bra. Nu har jag legat här med datorn i sägen sen kl 18.oo.. att jag okrar, usch! Nu ska den stängas av och jag ska sova bra inatt för engångs skull, jag behöver en bra skönets sömn för min dåliga kropp. God natt


Should I move on and be who I am or stay with you until the end?
You mean everything.


12 nov


Jag kom iväg idag ändå, fast jag är lite snorig och kraslig i halsen. Men om det blir värre ikväll så blir jag nog hemma imorgon och på fredag, lär ju inte heller vara med på öppethus på lördag. Det är bara att hålla tummarna på att jag inte blir sjuk och att de blir bättre istället, jag vet fan inte vad jag gör om jag är sjuk tills jag ska åka. Sitter på  lektion fast vi har slutat men vi får ju inte gå och äta förns 25 över, men vi ska ju ändå vänta på hanna-panna stekte fläsk.... ne men aja nu reser vi oss upp och går för att fördriva tiden lite mer. ge mig något vamrt, de är sjuukt kallt ochjag fryser ihjäl! Puss & Kram

11 nov


Har nu beställt min Hello Kitty dress, happy girl!

Hej kära bloggläsare!
Jag tänkte bara om ni vill veta lite hur de är i mitt liv just idag. Jag vet inte vad som håller på att hända med mig men om de fortsätter vara såhär så kommer jag måste vara hemma resten av veckan. Jag är inte i form, jag börjar bli sjuk känns det som och det får jag bara inte bli nu innan jag ska åka! För om jag är sjuk så kan jag inte åka och då måste jag vänta till i januari..? Men hallå de orkar inte min rygg och inte mitt humör. Så jag får se om jag kommer på skolan imorgon, jag har viktiga saker som jag måste göra i skolan innan jag åker.. vad hände med de? Det är tyvärr inget jag kan göra något åt, mina planer inför helgen? Jo det vekar som jag måste ställa in dom, allihop.. nästan allihop. nu måste jag sova om jag ska överleva. Jag avslutar med att jag har den värsta huvudvärken och godnatt.

.


Hur gör man? Jag vill inte veta, för du kommer aldrig förstå mig efter det.
Men om du bara ville förstå!


10 nov

Idag har jag inte mkt att skriva om. jag har aldrig varit så varm, det är inte alla gånger jag skrattat så mycket så jag fick kramp i magen och styfftpenna är mitt nya ord. Tack för idag alla som gjorde den bra. ja tackar HP tjejorna som finns i hörnan :) Tråkiga inlägg, ska bättra mig imorgon. Tack och hej.

9 nov



 Det finns fyra ord för sånna som oss:
There is LOVE forever

5 nov


du&jag
Kärleken föll mellan oss, vi har två hjärtan i ett. Kärleken mellas oss blir större och starkare för varje dag vi är tillsammans. Livet skulle kännas så ensamt utan dig, dörför vill jag inte vara utan dig. Jag kan inte tänka mig ett dag utan dig hjärtat, du betyder så mycket för mig. Jag kan inte beskriva mina känslor, jag kan inte visa dom, jag kan bara ge dom till dig.

.


Friends, friends and friends
Mr. Big - To Be With You


.

16/11 åker jag upp till umeå, 17/11 är jag och gör undersökningar, pratar med doktorer och en massa saker inför den stora dagen. Äter en god middag på en fin restaurang i staden eftersom jag inte får äta någe innan opereationen. 18/11 opereras jag, får dropp, ligger på mage och sover typ 2-3 dygn. Vad mer? Innan jag åker ska jag hinna med: Umgås så mycket jag bara hinner med dom närmaste, gosa med pussen, klippa mig, bo i solarium, gör skol uppgifter, kramas med farmor&farfar, köpa en fin klänning och sist men inte minst så måste jag röra på mig så mycket jag bara kan innan jag blir säng liggande i 6-7 veckor. Jag blir bara mer och mer nervös, snart blir jag väl så rädd så jag inte vågar åka upp. Alla saker jag får höra hela tiden som dom ska göra på mig, ååååååh hjälp mig... känns väldigt jobbigt just nu! Känner att inlägger blev en aning rörigt, sorry. Hehe. Jag har fruktansvärda bivärkningar i kroppen och jag känner nu att jag inte tänker sitta framför datan längre, utan jag ska lägga mig i sängen nu och sova. Vi hörs imorgon, puss.

4 nov



Sofia gillar Hello Kitty

.


Vill mallan pussas eller posa? Det är frågan
För dom som har humor!

.

Ibland blir jag nyfiken på vilka som egentligen läser min blogg, man börjar undra om de är folket från kina som ha börjat höjja mina tittar siffror eller om de mina homies. Väm vät, liksååååm. Jag har lite att skriva förutom att jag känner mig helt krossad i ryggraden nu och övriga relar i ryggen, känner att dommedagen är på väg redan nu. Måste få in ett bra inlägg eller ett fint nu/snart, så ni slipper tråkiga rader. För ibland är de roligare med bilder, min åsikt. (Jag tycker så) Göra om min blogg ska jag också göra. Tack och hej, leverpastej.

3 nov


Idag fick jag veta när jag ska operera mig, jag ska åka upp på söndag och antingen blir de opereration på måndag eller tisdag. Nästa veckan! Helt ärligt så är jag väldligt nervös, känns som jag kommer dö. Ne men jag vet inte om jag pallar detta men det är ett måste.Skärpning fia!

Sitter på skolan och de är ganska tråkigt med ARL vill jag lova, men det går väl an. Idag har jag bestämt att det får blir bylla lunch med linn, mys mys. Måste få tid med henne innan jag kommer vara borta 6 veckor, men mina andra 5 underbaringar måste också få tid, men jag tror bara att dom får tid på skolan, har rätt mycket att göra skulle jag tro och så måste jag ge tid med andra nära och kära. Och det kommer inte att bli någon mer blogg för mig så länge jag ligger i koma.

Jag har varit med älsklingen min några dagar nu utan nån-stop och det har varit helt underbart, har verkligen fått tid att umgås med han så mycket som jag har velat. Jag tycker att det inte kan bli bättre än såhär, du är underbar! Vet du de? Med dig måste jag också spendera mer tid med, kommer sakna dig likt som jag kommer sakna min vänner. Det finns ingen annat bättre i mitt liv än er & dig, ni har en stor plats i mitt lilla lilla hjärta.

RSS 2.0