.

Hårddisken är min och har snart fått in de mesta av allt jag äger på datorn. Ska även lägga in alla sesonger av One Tree Hill, längtar tills jag kan börja kolla! Imorgon kommer paketet från hm, weiiii! Och imorgon beställer jag fanimej Iphone 4 och kvällen består av fylla på ståket med dom bästa! Just nu sitter jag hemma och är sjukt sugen på någonting sött men ica har stängt och jag är sjukt irriterad över att jag får nöja mig med vatten resten av kvällen.. Som tur är har jag filmen Snabba Cash och en härlig säng som gör de hela 10 gånger bättre! Ska nu göra något vettigt av mitt liv.. hööörs!


27 JULI



Love the way you lie


26 JULI

Hej då fina pengar..

Mobilfaktura 1 122:-
Inväntar ett paket 711:-
Nyligen hämtat ett paket 600:-
Överlåtelse av ägare på mobilen 438:-
Ska köpa en hårddisk 1 300:-

hej då 4171 KR

25 JULI




OSo


24 JULI

Hörde att jag var på stråket igår och var rätt jävla dragen! Vi sjung med vikingarnas vibbar och hade spring tävling på torget. Efter vårat lopp på torget kommer de några randoms och säger ( men gud vad ni sprang fort, ni var verkligen skit snabb!) på ett ungefär... Öhh tänker jag, snabb? Jag har aldrig sprungit så långsamt i hela mitt liv, de tog säkert 5 min på 100m. Som sagt jävla randoms! Jobbar min sista dag imorgon sen är jag ledig 7 dagar. Och jag funderar starkt på att dra mig ner mot göteborg och skita i yran, hörde att de va lika dyrt.. så spela roll. Men inget är bestämt.. Och vad jag kom ihåg igår togs det en del bilder, så jag slänger upp några senare under dagen!


Love the way you lie


19 JULI

Kina mat och beverly hills.. hörs :)

18 JULI

idag 12.oo-21.15 och imorgon o7.oo-16.45... GODNATT

17 JULI



Jag är ihjäl jobbad, jag är utbränd och jag skulle just ta livet av mig när jag kom på tanken att jag kanske ska förändra mitt liv litee råå! Heeey girl vänta med rakbladen! Jag var stark nog att säga nej till dom små vassa bladen, även fast viljan var stor. (skämt o sido)
För jag hörde att jag ska vända upp och ner på livet, jag ska börja leva som en jävla gud hörde jag, JA NI HÖRDE MINA ORD! Jag ska (som malin) skaffa mig ett snyggare jobb och göra något roligare med mitt meningslösa liv här på jorden. Mer om detta kommer längre fram.

Från Och Med Du - Oskar Linnros
Lovekiller - Darin
Dynamite - Taio Cruz
Do You Remember - Jay Sean, Sean Paul, Lil Jon


15 JULI


skulle ju..


14 JULI

Hej kära bloggvänner! Har jobbat i hjäl mig och är äntligen ledig två dagar sen börjar skiten igen. Jag tror ajg börjar bli ica-skadad, lär ju hamna på mica.. ses o hörs där framöver! Ne men lite allvarligt, i agusti åker hela famlijen till Grekland i 1vecka sweeet! Och snart har jag semester igen, YRAN here we come! 1095 åt helvete, men vad gör man inte för lite umgänge? heheeee..
Imorgon hoppas jag på bra väder så jag kan njuta av mina två dagars ledighet. Dessutom är de full fart här hemma med stockholm's kusinerna och snart kommer mia och gurra med deras bejbi, jag hoppas Vera är lika lugn som Lo. För dom som inte vet vem Lo och Vera är så ska jag förklara de på enklast sätt. Lo är min ena kusin Malin's nyfödda barn(har två barn sen innan) som i övrigt bor i sthm och Vera är min andra's kusin Mia's nyfödda barn(sitt första barn ever) som i övrigt bor i gbg. Baara så ni vet.. annars kan ni fråga om de är nått. men nu ska jag kolla om jag hittar något i kylen och sen krypa ner i sängs.

OSo


9 JULI

Stockholm var bäst på länge! tyvärr finns de inte as många bilder, men jag lägger in några senare. Just nu tar jag min 3:dje bacardi och de känns skönt!
Ses i dimman

RSS 2.0