29 APRIL



Jag sket i att beställa gladiator skorna, jag fixar dom sen! Köpte istället ett par nya reetone skor, reebok's "nya", jag vet inte om dom är nu men det är iafl ett par joggingskor. Och så har jag beställt Proactiv, programmet som visas på tv 24/7. Tänkte att jag kunde pröva de ett tag och se om de hjälper, om inte skickar jag tillbaka de använda produkterna och får pengarna tillbaka. Det var de bästa med proactiv, att även om man har öppnat förpackningen och använt halva flaskan så kan man skicka tillbaka de inom 30 dagar och få tillbaka alla pengar, sjukt värt de!
Idag när jag och hanna luffade på stan fick jag lite ångest för vad jag ska ha på mig, vad händer liksom? De är inte likt mig att få panik över en outfit, blir ju lite rädd.. haha. Men de löste sig för jag köpte mig ett linne och ett hårband, jag är nöjd, super nöjd faktiskt! Men nu ska jag ta en promenad till stan med mina nya dojjer, hörs då!


28 APRIL



Du var så vacker när du kom, du kunde le som ingen annan kan. Ja du kunde få mig att tänka om, jag du kunde få mig att släppa allt. Men så vände du dig om och gick, så att jag kommer att förstå och jag satt kvar för ett ögonblick. Du är inte lika vacker nu som då. För du gjorde sönder mig, ja du gjorde sönder mig, ja du gjorde sönder mig den dan. Och dina fina lögner gjorde sönder mig totalt, för jag hade äntligen vågat släppa allt det där som hållit mig tillbaks, men så lämnade du mig där, där på bänken i den där parken och när jag tänker tillbaka nu så har du aldrig varit vacker.  För du gjorde sönder mig, ja du gjorde sönder mig, du gjorde sönder mig totalt. Och nu så har du gjort mig rädd, rädd för att känna, för känner man ingenting alls, kan man aldrig bli lämnad. Så berätta hur det känns när du kollar ner över kanten och se mig falla fritt och ner tills jag slår ner till marken. För du gjorde sönder mig, ja du gjorde sönder mig, ja du gjorde sönder mig den dan. Ja, nu vill jag sönder dig tillbaks. Ja, nu vill jag sönder dig. Ja nu vill jag sönder dig totalt..

Du gjorde sönder mig.


.

Jag skulle leta efter ett gammalt inlägg, en låt text av A.L men jag kom ju på att den finns på min gamla blogg som jag tog bort för länge sen. Blev jag lite less dååååe.. Nu ska jag natta, blev inte en tidig kväll idag men jag hinner nog få lite skönhetssömn. hoppas jag. Mina bikini trosor kom idag och dom stt som handen i handsken!

Tänkte somna till: mariah carey, ross copperman, celine dion och A.L

PEACE OUT


27 APRIL


Joel Kinnaman
Lätt snyggast just nu!


.



Tänkte att jag kunde ta och dela med mig av mina inköp sen i fredags och i dag, i fredgas köpte jag en klänning, bh, och en tunika + att jag köpte tyg till balklänningen, bal biljett och min studentklänning. Idag köpte jag ett par pumps, 2 bh’ar, 2 linnen, kofta, plånbok, diadem och en tröja. Sen kom mina converse skor idag också. Känns faktiskt lite bra att handla och kunna känna att pengarna ändå finns kvar och att man ä nöjd. Ska även beställa ett par gladiator skor idag också, tänkte faktiskt göra de nu till mina makaroner och korvar. Puss

Happyface


26 APRIL

* Check *
Tyg till balklänning
Studentklänning
Student/bal skor
Bal billjett

Har haft jobb-helg och inte orkat blogga, sorry. Men nu är jag tillbaka igen, WOW! Ja som ni nyss läste har jag inte hunnit gjort så mycket mer än att jobba i helgen, i fredags var de ju taco kväll med snygga brudar och en tidig kväll. Jag tror att jag har bestämt mig för ett par gladiator skor men jag är inte säker vilka jag vill beställa, hjälp mig. Och den lila bikinin från h&m kanske va as grym, så jag är väldigt nöjd med den!! Tyvärr ska jag skicka tillbaka jeans kjolen pga storleken var för stor.. kanske prövar med en mindre!
Ska stoppa i mig lite föda nu och sen ska jag ha teorilektion med micke, köpte i övrigt en ny godmorgon juice igår och den va värld varenda krona! Byyyye


23 APRIL

LÖNINGSDAGEN

Nu väntas de gröt och mackor, sen blir det till att ta bussen till de nationella. Ska även pröva min studentklänning idag igen och sen fundera lite över hur jag ska göra, den är ju fin men de måste göra lite tänkande innan. Ikväll blir de taco kväll med brudsen, gött! men nu ska jag dra i mig gröten och gå till bussen. Hörs senare!


22 APRIL

Blandade känslor..

Yes, jag köpte klänningen idag och sett satt som handen i handsken! Mycket nöjd, glad tjej.
Men egentligen är jag inte glad.. är bara lite less, ja jag blev de för ett tag sen. Orkade inte med människan så jag åkte på ica köpte blåbärs soppa och sen hem och nu sitter jag här. Trött och lite halvt grinig, don’t question! Nu ska jag dricka min soppa och sen kolla lite kläder på internet. Imorgon är de nationella Sv B som gäller. Jag hälsar lycka till, till mig själv. kyss mitt arsle! haha..aa


.


Ska nog ta mig i kragen och köpa den här klänningen imorgon, men man kanske ska pröva den först. Aja ni får väl läsa imorgon iafl jag tog det stora steget och köpte den, ska nämligen sova nu. Godnatt!


21 APRIL



Sorry för den dåliga uppdateringen, mitt fel.. jo tack jag vet. Skolan som tog över lite, imorgon väntas muntliga nationella i svenska och på fredag skriftliga. Jorasåeatt.. hehe! Man börjar eller iafl jag börjar längta lite tills allt är över med skolan, vissa delar är ju rätt tråk-kewl.. skolan är ju rolig på ett sett men sen den andra delen har jag ingen kommentar till, haha! Är ju ingen skol älskare direkt men vist kommer man sakna lite av skol tiden.
Idag köpte jag mig ett balsam till mitt schampo, skrubbsvamp, läpp balsam och ansiktsmask så ikväll blir de "spa" eller vad jag nu ska kalla de för, gött! Men nu blire thai maaaaat! Hörs


18 APRIL


jag bjuder, de är de jag gör.
tydligen..

Var till kyrkan idag och lyssnade på lillasyster och resten av kören, mycket vackert! Tog en snabb runda förbi stadium för att införskaffa mig ett par nya skor men dock fanns ingen storlek, så blir till att beställa! Går ju lika bra de, som sagt.
Jag är fortfarande snorig, fast de är mer som att jag är täppt i näsan och de är också jobbigt. Men jag tar mig igenom de ganska bra, utan rakblad osv.
Imorgon är de jag och hanna som ska få våra idrotts polare att svettas, japp.. för imorgon ska vi leda idrotten med cirkelträning och massa svett! Vi ska plåga dom så att dom gör allt för oss i framtiden, haha. Men så farliga är vi inte så de blir nog ganska lugnt, men vi får se för man vet ju aldrig. ska ta och luta mej tillbaka i sängen med en film och ett bad med mitt nya schampo lite senare. tjoobree


17 APRIL

Hej alla friska! Nu äntligen håller jag på att bli frisk, känns dunderbart bra kan jag säga! Har verkligen inte varit kul dom senaste dagarna jag har legat hemma, har kunnat gått ut ett tag men direkt när man kom in så blev de typ 10 gånger värre.. inget bra råd till er som är sjuk! Men jag är på bättringsvägen som tur är, dock känner jag varken lukt eller smak och dessutom hör jag inget på höger öra.. lite surt, JARÅ! Men men.. jag tänkte muntra upp er med att jag har köpt en jeans kjol, klänning, bikini och i slutet av nästa vecka hämtar jag min studentklänning som jag har beställt.

Har nystädat rum men dock känner jag inte den goda doften av nystädat (faan) men men som tur är ser de riktigt cleant ut, verry verry najs. Nu ska jag och mamma planera lite inför studenten och så, men vi kan väl höras senare.. ringer du mig och säger god natt lite senare? – Ah va bra, hörs då.


13 APRIL



Sitter här i väntan på att m ska komma med frukost till mig för vi hade tydligen ingen mat hemma i huset, så jag fick be honom åka in på ica och köpa frukost när han ändå ska hit. I’m the master, mohaha! Det får bli mackor i mackjärnet och ett gott te till mackorna, till mackorna och ett bra sällskap blir de en bra rulle Dina Mina & våra. Ska hinna med lite plugg idag också, mitt PM ska bli klart de är en sak som är säker! Och sen ska jag vila upp mig och hoppas på att kunna komma till skolan imorgon, men de ser inte ljust ut.. Och sen måste jag dra mitt feta arsle till sjukhuset idag vid sju tiden för att kolla upp min röv-tumme som inte vill läka, hoppas på att dom tar bort den NAE men typ då! Haha. Ne nu ska jag inte sitta här o få ännu mer ont i huvet, ska börja göra frulle för nu kom m.
Krya på mig!


12 APRIL



Ja jag var ju till fjälls tor-fre och de va ju inte toppen väder tyvärr men men, jag ska inte klaga! Hade kul trevligt sällskap som tur var och solen tittade fram lite då och då. Dags för nya skidor? Ja tack, vallningen försvann efter 1h åkning sen var de bara stakning som gällde, fick ju lite skön tränings värk dagen efter, naaajs!
I lördags då de skulle vara kalas blev det inget kalas för min del iafl, var alldeles för trött och opepp.. vad hände? Men de kommer fler bra kvällar att spendera, de kan jag lova! Söndagen spenderade jag i solen, till viss del.. Och nu har jag dragit på min en förjävlig förkylning jag: nyser, snorar, nyser och snorar… har jag missat något? Jo mitt huvud hänger nere vid fötterna och bihålorna gör ont och näsan gör ont, dessutom så rinner tårarna! Så idag var de ”skola” typ 30 min sen var de stan som gällde.. kanske inte de bästa för mig men vad gör man inte för sina vänner liksöm.
Så nu sitter jag här och känner mig ännu sämre och har bestämt för att jag ska stanna hemma imorgon, sorry friends men jag kan inte gå på skolan, inte med den här förkylningen. Kan ju inte ens hålla räkningen på hur många snor-papper som ligger utspritt över mitt golv.. kanske dags att städa upp lite, ja tack! 5 min senare.. och nu ligger alla snor-papper i en plastpåse, i gott förvar! Ska ta och krypa ner i min kalla säng och svalka mig! Hörs imorgon om jag ens tar mig upp! Sov gott, gott folk!


.



Igår var jag och malin ute och tog en promenad till stan och sen våldtog vi per’an och gick in i värmen, härlig kväll. Idag våldtog jag malin på stan och hittade en skjorta på gatan som jag tog med mig hem. Imorgon åker vi till Bydalen och gör av med lite energi på skidorna i de underbara vädret och de kan bara inte bli bättre! I helgen blir de utgång, ska på två kalas på lördag för linn som fyller år på söndag och johanna som fyllde i måndags. De kommer bli gaaalet! Nu ska jag duscha och sen träffa m, 2år idag.

Fixat:

Bolaget
Vallade skidor
Packad väska
Jobb fri i helgen


7 APRIL

2 ÅR


.


Student 2010 here we come!

Har hittat min student klänning och så hittade vi mönster och tyger till min balklänning. Är nöjd med mina beslut inför studenten och jag tror att de kommer bli fräscht! Vill bara dra utomlands och få lite brun bränna på hyn och spendera dagarna med mina älskade vänner. Nu ska jag trycka i mig lite kyckling, klyftaddepäror, grönsaker och mjölk. Har antingen fått för lite eller för mkt sömn eller så äre min mens som spökar, är sjutk trött och slö.. Känner mig bara tråkig i andras närvaro. Sorry guys.. Nu ska jag som sagt äta och sen ta en powernaaap.


6 APRIL

Idag har jag och mamma bestämt att ta några varv på stan för att se om vi hittar nått tyg och mönster till min balklänning som aldrig kommer att bli klar..menmen jag gråter inte för de!De kommer lösa sej, hoppas jag hihi. Är ny duschad och känner mig fräsch igen, yeey. Återkommer senare byeeeeeee


5 APRIL



Grattis till underbara Linnea & Johanna som fyller 19 idag, HURRA!


.




Så här har min dag sett ut


Tog en sväng på ica för att införskaffa mig lite föda, hamburgare och hamburgarbröd. Stod och stekte den på grillen ute i solen, en härlig dag med hamburgare, pilsner, sol och mej själv. Somnade dock i sol stolen, har fått färg och de känns underbart! Dock saknade jag sällskap, men men.. På onsdag åker ja förhoppningsvis till Bydalen för att äntligen få åka lite efterlängtade skidåk, kanske skoter om vi har tur. Hörde att de skulle vara bra väder så jag säger inte nej, skidor, pilsner och en massa sol! Kan ju inte bli bättre! nu ska jag ta en dusch och vänta på att mamma ska komma hem, har saknat henne, wilma o flippa otroligt mycket.

4 APRIL

we do not match any longer, i think..


3 APRIL



Idag är de 3:e april och jag har fan inget vettigt för mig alls nu på lovet, ge mig lite jobb jobb! Idag har vi tagit en sväng med cyklarna och de kändes underbart, sol och underbar dag! Dock ångrar jag att jag inte hängde med till fjälls, nu sitter jag hemma själv och är mörkrädd. Jag får verkligen ångest för jag vet att jag har hela kvällen för mig sjävl i huset, jag hatar de! Kom och hälsa på mig någon, snälla!? Om ni bara viste min rädsla om mörker, de är sjukt! Ringer fan upp nån snart och ber dom komma hit och sova med mig eller så kommer jag fan till den jag ringer, ååh!

Idag är de en sån där dag som jag inte tycker om andra människor, speciellt inte dom som jag verligen inte tycker om! Dom som bara lägger sig i och stör mitt liv, fel att bara lägga av och dra? Jag vet att jag låter heöt sjuk i huvet men de är så jag känner, ni har säkert känt så någon gång. Att andra lägger sig i för mycket i ens egna liv. Dom som har minst att göra i ösd måste alltid vara i vägen för mig, varför just dom dagarna jag inte har tålamod. Inget tålamod att ens bry mig, så därför ska jag inte skriva mer om min åsikt om dom jag inte tycker om.

2 APRIL



Länge leve förfesten!
Ja igår var de utgång men om jag ska vara helt ärlig så var Marité inget  för mig, alldeles för mycket folk. Nästa gång lämnar vi inte förfesten, de är en sak som är säker! Fick bli subway och en halv tidig hemgång för mej, hoppas på en bättre krogkväll nästa gång. Nästa helg blir de nog utgång, linpan fyller år och ska firas med mat och annat gott! Har en känsla av att de kommer bli en bra kväll, ärligt! Idag har jag städat och gjort ordning marinad och skurit upp kycklingen som ska ner i magen senare tillsammans med underbar pasta, grönsaker, sås och mjölk! Men liiite gott, jaaaap! Har valt ut ett kort ska jag ska ha på mitt bank kort, snyggve! (bild kommer när kortet är klart) Och så tänkte jag beställa ett par skor, men jag är inte säker än.. vill ha! Kvällen kommer nog att bestå av mat och m, förhoppningvis. Nu blire lite dusch och sen tv. Ska även försöka få iväg ett sms till per'an som fyller 20 idag, grattis!

S.O


RSS 2.0