31 MARS



Imorse funderade jag ett litet tag ifall jag skulle ta en sväng förbi cancerburken, jorå såeatt jag bestämde mig för att vandra ner dit 07.00 men då hade dom tydligen inte öppet så tidigt på onsdagar så de var ju bara för mig att vända hemåt igen. Men helt ärligt så var de faktiskt jävligt skönt med en liten morgon promenad helt själv med fin musik i öronen. Efter en härlig promenad tog jag en lång dusch så nu luktar håret ljuvligt och ser rätt fräscht ut. Fick erbjudande om att jobba idag och jag säger inte nej till de idag eftersom de är sista dagen på månaden så jag hinner ju få lite extra pengar tills vi åker. Och imorgon hörde jag att de va Marité som gällde? Är helt ärligt lite pepp faktiskt, vi får väl se vart humöret hamnar imorgon under dagen.  Nu ska jag och thea fortsätta med att skriva med våran tidningm good luck!


30 MARS



Ja så här ser mitt nu varande kort ut, kommer ett nytt på torsdag förhoppningsvis eller så får jag de efter hela jävla lovet.. Vor ju lite gött dåe om man fick de på torsdag!

Idag fick vi våra Student mössor (tur att mössan va förstor...KUL), man känner verkligen att slutet på året börjar närma sej. Längtar så sjukt mkt! iIdag ska jag och mamma boka 6st snygga tågbiljetter till 6st snygga brudar som dra i väg utomlands den 11 maj, men kunde vi vara snyggare eller? NEEEEJH! Snygg, snyggare och snyggast, LÄTT! Ska snart bege mig till m för att göra någon mat, svälter fan snart ihjäl.. och sen blir lite plugg och film som klicken på moset. Rörigt inlägg, men jag är trött så jag får skylla på de.


28 MARS



Haha vilken jävla kväll, skjut mej. Hade bara tänkt berätta om de bästa med hela kvällen, och de var ju då vi åt kebaben och sen att mitt bank kort pajjade. Lika bra, måste ändå beställa nytt! Ja vad mer ska jag säga, jo att jag trampade på en storts "spik" jooorå de va ju skönt ska ni veta.. lite röd under foten idag bara men de går ju alltid över ska ni se. Haha cp kväll.

Igår när jag var på stan så gjorde jag ett för jävligt bra köp på, hittade precis en sån jacka som jag vill ha. 2700 och 60% på de så jag betalade ju strax över 1000 så de kändes grymt bra och jag kan inte trivas mer i jackan! Love it! Jag funderar ganska starkt på att köpa Nike skorna också, fräscht fram mot sommaren. Men jag ska nog först kolla hur min ekonomi går ihop om ja köper ett par skor, kanske till nästa månad eller nått. Vi får fundera och klura lite på de där.. tillsvidare har jag sett både Gremlins 1 och 2 och sen kollade vi på Bröllopsfotografen idag, trodde den skulle vara mycket sämre men den va faktiskt helt okeji. Just nu sitter jag och sjunger som om jag vore den bästa samtidigt jag kollar lite utomlands resor, ååh jag vill åka nu. Jag längtar så jävla mkt för jag tror att de kommer bli kung, peppa peppa!


27 MARS


Dags för nya skor kanske?

Men de känns ju lite skönt med lön dååh, yepp! Idag blir de nog fan ingen Flyn, för dåligt väder kära vänner. För dom som inte vet skulle vi dra och fiska och äta hamburgare i solen idag men de blir fan inte så.. Istället ska man ta en runda på stan och göra lite nytta av dagen. Igår skulle vi bara gå en LITEN stund på stan men de slutatde med att jag kom hem med nya underkläder och ett fräääscht linne, sweeet.


21 MARS

Åhh helgen e över och jag är död efter en hel helg med jobb. Har inte mkt o säga just nu för tillfället , sorry kära läsare. Kanske kommer på någe senare.. haree

16 MARS

Inte länge kvar du tills vi drar!!


Idag har de inte hänt mer än vanligt, älskar mina vänner obeskrivligt!
jag vet inte riktigt vad jag vill fram häva i detta inlägg, kanske att de snart är student och verkligheten börjar, kanske längtar lite till jag är fri. Jobba på ICA och må gott och att få njuta av friheten att göra vad jag vill kanske är de bästa just nu. Aja nu ska jag torka håret och kolla på tv. Puss


.

Idag har vi badat isvak med idrott B och jag hade stora förväntningar om att jag inte skulle ta mig upp eller kunna prata när dom skulle ställa några frågor. Men vist hyper andades man lite och med lite kraft i bena kom man upp eftersom jag inte har några arm muskler som räcker till när de väl behövs..haha. Men i min bringa mening så tycker jag faktiskt att de va kul och lite nervöst, eftersom upplevelsen inte nådde sina förväntningar.. eller ja nått sånt. Och efter lunchen vet jag nog inte vad som hände, de vet nog varken cissi jennie malin eller per'an.. jag tror att min energi tog slut helt. Har typ skrattat ihjäl mig idag tack vare dom. Men de va ju kul såeatt jag ska inte klaga! Åkte hem med en tung väska och satte mig här ett tag, men jag kom på.. jag sitter ju fortfarande kvar. Men lol vad jag e trött och slut. Skulle nog behöva en powernap men då lär jag förmodligen inte somna ikväll. Ne nu ska jag byta dator så broosch kan ta denna, men vi ses i nästa liv. Typ i nangijala, tjoobree!

15 MARS


hihi söt liten sak.. har sååå mkt o göra..


14 MARS

Vad händer? Jag lever och jag lever ett jävla kung liv! Jag har dom bästa vännerna och familj/släkt. Jag mår så sjukt jävla naajs bara. Åhhh jag älskar er! (damp!?, ja lite men de får man faktiskt ha).


Tog iafl bussen till åre i torsdags med linpan för att spendera lite tid i naturen. I naturen vill jag inte säga men nära på, haha. Blev en härlig torsdags natt med mkt skratt och stoj, fredagen drog vi ut i snön ett tag och kollade läget i björnen och sen for vi in till byn för att käka lunch på Broken. De va ju liiiite gott då! Senare fram mot kvälls kvisten kom per'an och hämtade oss och så drog vi på fest hos rasteby som inte ens var hemma, men nyckel hade vi. Haha skumt men han kom sen och jag hade ärligt kunnat stanna i huset istället för att gå ut, men vi gick ut ändå. Drog in till bygget där sundbyberg blev en aning för full och höll nästan på att fara baklängen ner i en rätt brant backe, men som tur han hade var jag till undsättning och räddade honom. Vi hade nog mest bara tur att jag var stark nog annars hade båda råkat illa ut.. hade inte sett lovande ut kan jag säga. Men de bästa var nog sundbyberg’s sms till per den natten, men dra mej baklänges.. haha! Senare drog vi in på dippan och tog några härliga dans steg med gubben som hade skin keps, sjukt sööt jag e 100% säker att thea skulle gilla honom direkt! Och sen blev de max innan vi drog hem, ja de var roligare än vad de låter! Man mådde som man förtjänade lite dagen efter då, tyvärr tog linpan sig inte upp så jag tog skidorna i handen och drog några åk med per'an, de va kul så länge tills de började kräk snöa.. inte lika kul.. Vill mest bara tacka alla som deltog i fredagens lilla nattvandring.

det här var nog de längsta inlägget på ett år.. och kul att de e många läsare där ute.
NU: MAAAT


13 MARS



LOVE LIFE


AND LOVE HOFFMAESTRO

10 MARS

Förlåt men jag har verkligen fasnat för lill killen, hehe.
Den lilla Chris Brown kanske?

 

Idag ska jag och linpan gymma så de ryker, har verkligen längtat att få träna! Pumapuma muskler, hehe. Och sen blire nog en sväg till stan för att boka tid för lite skönhets manikyr med mamma och sen kanske vi tar en sväg till cancer grillen. Och resten av dagen har jag inte en aning om jag vad ska göra, kanske hittar på något. Ring vettja!


9 MARS

Idag är de tisdag och de känns som måndag, vet ej varför men så känns de bara. Mina planer för idag är att vara med johanna, fixa med pengar på banken och bara må gott i hennes sälskap. Min idé var även att åka upp till m som e i bydalen men jag vet inte, kanske lite för många känslor just nu. Så jag tro jag avstår den resan och kanske åker upp till åre eller bydalen på fredag förmiddag för en tur med mina ski och sen hoppas jag på lite fest senare mot kvällen. Jag är verkligen sugen på att något roligt ska hända, tycker att de händer alldeles för lite just nu. Sitter förövrigt och letar lite skööna låtar och hittar nån här och nån där, har hittat en liten artist som kan bli bra senare i livet, tyvärr lite för ung för min del men varsågod yngre läsare..

Justin Bieber


8 MARS


Julia Olsson
Min vän

Varför e jag ens uppe? Jo för jag blev besatt av Super Mario New Wii, har ju klarat 4 världar!!! Jag e så jäääkla ball ska ni veta och ja, man bli besatt! Men jag har nu en röd tumme och kommer ha liite träningsvärk i armen imorgon dåå o de kan jag lovar er redan nu. Men sköönare..
Jo men härom dagen så for jag och m till sundvall för att  spendera lite extra tid med varan och komma iväg från stan en sväng, ja vad ska man säga? Jo de var kanske de bästa vi gjort på länge.. Bara vi två och hand i hand hela dagen lång, kan bara inte bli bättre. Införskaffade mig en del, nya säng kläder, en ny skål, två glas burkar, en tröja.. Och jag ska få mer saker där ifrån imorgon, johanna ska nämligen iväg till sundsvall imorgon och då har jag beställt en till glas burk och två glas skivor som ska vara på mina byråer. Kommer ju bli sååå koolt och jag lovar att ta lite kort på de jag handlat! Ne nu vill Larstrand nått på fejjan, måste kila! (mkt viktigt... eller!?) haha tröttare brud. Godnatt, iafl snart!

5 MARS

Då var de 19 år sedan man var bejbi. Och nu står jag här och har haft 19 underbara vårar. Känns inte spec mkt men de går an. Har haft en födelsedag som både gett ont o gott.. Tusen tack för alla fina grtulationer PUSS


4 MARS

Imorgon gäller de, de som gäller är att jag blir 19år. Känns inte så mkt men vist blir jag lite nyfiken på vad m har för överraskning åt mig.. men den skull ejag få idag och jag hoppas på att jag får många pussar och kramar av m.  Njo men de jag förväntar mig att få på min 19:e födelsedag är pengar och tårta och helt ärligt känns de okej, eftersom jag inte känner för stor kalas. Veckan har bara gått så jäkla fort och de känns så skönt att få lov imorgon! Ne mn nu vet jag inte vad jag ska skriva, känns som de lilla jag skrev blev bara ett kladd!

.


love love and love


1 MARS

Nu är kursen avklarad, så nu kan jag börja få sovmorgon igen till 10. Just nu sitter jag och väntar på att nästa lektion ska börja som egentligen skulle börja 09.00… men micke måste ha skrivit fel tid på mailet, men de gjorde ju inget för min del eftersom jag redan var på skolan sen halv 9. Idag blir det bara idrott för min del även om det inte vore de bästa idag, har fått konstiga kramper i magen så de blir bara att visa upp mig på lektionen och försöka vara med lite iafl. Sen ska jag träffa mormor en sväng idag också så vi kan kolla på tyger till balklänningen, som en av mormors väninnor ska sy till mig. Jag har ingen ork alls över huvudtaget, men lika bra att få de gjort. Ska kila iväg på lektion nu, byee.


RSS 2.0