28 JULI



det skulle vara najj till hösten, mysigt.
Skulle jag kunna få tillbaka min röst nu, tack?

25 JULI

VAD HÄNDER IKVÄLL?


23 JULI


Dom här var grymt mkt tuffare än dom bruna, LÄTT!

21 JULI

Igår kväll var roligt, tycker om er! Idag stod de solning på listan men jag vet inte jag, 9grader ute och nhalv sol. Jag har inte lust att bli sjuk, när jag nyss slutat känna mig tussig! Men kl är ju inte så mkt än, men endåe. Nu blir de frulle. Bay

Bio ikväll, WOW!

.

http://ostersundbloppis.blogg.se

Ta en titt in på Östersundsbloppis, du kanske hittar något som passar dig.

.



Så här kommer nog min yran att se ut, och säkert många fler.
AWESOME


.



Don't say the words,
If you don't mean it.

.




Jag skulle inte säga nej till denna outfitt!
DEN ÄR GRYM!

20 JULI



Konstigt nog tycker jag fortfarande att M.F är grymt snygg och att han kunde fått ta med mig på en fika, vore grymt snyggt. Haha, fan vad jag är ball. Idag skulle jag gått på stan en sväng men jag kände inte för de så jag tar de imorgon, kanske träffar M.F. Phaha vilka drömmar man kan ha i bland.. mums, ge mäj. Ja vad händer idag, jag vet inte...Kanske hittar på nått OM jag orkar,vädret gör mig så trött. Ge mig lite åska, tända ljus och lite mys med någon av alla jag tycker om. Måste berätta att jag var ute och gick snabbt igår och då menar jag snabbt, jag gick från mig upp till frösö kyrka och ner senare mot valla norra, jag hade ett mål att jag inte fick stanna på hela vägen även om de var jobbigt och inte dricka en droppe vatten förns jag var vid morfars grav, och vet ni vad? jag klarade de och jag har träningsvärk idag och de känns AWESOMEN!! Nu ska jag måla mina naglar/tånaglar. lägger in bilder på mitt fina värk utan rabarberbladet senare. Puss

Ni är saknad älskade vänner, kramar på er.

19 JULI


JUST IDAG TYCKER JAG ATT MARCUS FAGERVALL ÄR GRYMT HET!

16 JULI


sofia viktoria olsson

Hej och nej, det blev ingen bio. Men de är bestämt att vi ska gå imorgon kväll, längtar! Och nej jag har fortfarande inte städat klart, jag rensar och då menar jag RENSAR. Det syns i garderoben vill jag lova! Ska ta lite bilder när jag är klar! Vi har gjort skit fina skålar utav rabarberlöv och sement. Tar kort på de också, najj. Ikväll ska jag till hanna som i övrigt bor i hennes brors lägenhet, dvs att kvällen kommer att bli riktigt chill.

15 JULI



Hej idag är det 15 juli och jag är pank, eller ja jag kanske blev de när jag kom hem från gtb. Men ändå! Yran/Stråket börjar närma sig och jag är pank. Kunde jag få lönen nu dåe, men helst innan yran. Annars blire problemas you konw. Jag längtar ganska jätte mkt till yran, de kommer bli fett iår! Oj oj vad vi alla längtar. Ja igår blev det ingen bio, ingen Ice Age 3. Hoppas på de ikväll, hört att den ska vara ganska så bra. Ja om ni undrar varför ja inte gick på bio var för pälsklingen inte hade pengar kände han men ikväll ska vi fan iväg. De ska jag se till! mohaha. Ja idag var tanken att sola ute men tyvärr blev vädret inte som jag ville, drygt. Så jag har bestämt mig att städa och då menar jag STÄDA=rensa och de ska skina efter mitt arbete,  sånt gillar vi. hörs då.

.



stygg-brud_91

Gud vad jag kände för att bjuda på mig, har sjuukt tråkigt som ni ser. Om ni inte ser de så är ni tattare och kan ta er i ärslet. Mata mig gärna nu, är hungrig som ett cpbarn. Kanske bio ikväll igen, möhaha.

14 JULI


The Hangover

Igår var jag på Baksmällan med sundqvist. Haha vilken jävla film asså, sjuukt rolig! Valuta för pengarna vill jag lova! Planerna idag var att jag skulle på stan, men de kommer att regna hela förmiddagen och jag känner inte att de är lämpligt att gå på stan när de regnar... så vi kanske ska hitta på någe annat ja o sundqvist. Jag känner för att rensa mitt rum lite, men jag vet inte om jag ska. För de känns som att jag håller på att bli sjuk, kanske bara en ren inbillning. Höres då.

.

Kanske blev gladast när jag fick höra att min kusin malin ska få barn, ge mig ett barn också. Eller kanske om 10 år tack..

13 JULI

Efter att ha börjat laggt upp typ 5 bilder så ångrar jag mig lika fort, tar alldeles fÖr lång tid att lägga upp över 70 bilder på bloggen. Så jag lägger in på FB i stället so you konw. Peace

.


(ett smakprov av bilder från min semester)

Jag är lycklig med livet just nu, med alla omkring mig och min kärlek.
Ni är allt jag har och lever för.
Jag älskar er!

.


Hanni and Sofipropp

Hej! Jag hade cpkul i fredags, förfesten var najjan och g3 var roligare än mig själv. Tror nog att jag och johanna gjorde dansgolvet lite snyggare med våra äckligt heta moves, tack för den kvällen jojo och alla andra som medverkade.

12 JULI




.

Bacardi lime, orange, lemon and beer tonight.
It's partytime!

10 JULI



Borta bra men hemma bäst, som jag brukar säga. Ja jag kommer inte skriva så mycket om min resa sådärför hade jag tänk lägga upp lite bilder så ni får se hurjag haft det och vad vi har gjort. Och jag kan ju säga att det här var de bästa på länge, de tackar vi för. Dock har jag inte fått bilderna av momma än men de kommer inom kort. ja vad händer en fredag kväll i juli? Pusss

1 JULI








Lite bilder under dom fem senate dagarna.


Sista dagen på jobbet för mig, najj! Sen bär det av tidigt på fredag morgon till gbg och trollhättan. Jag har beställtt en jätte fin Odd Molly tunika till mamma för hon fyller år på måndag, har beställt den så jag hoppas det kommer fram i tid till gbg eftersom jag inte skulle ha hunnit fått den hem hit om jag beställde hem. Och kära pappsen har fyllt år, dålig uppdatering men vädret står först på listan.


Varför så olika?

RSS 2.0