.


Vill bara lätta hjärtat för dig m.

Om du dör före mig så får du vänta vid grinden, och vaka över mig som alla änglar i himlen. Jag lättar mitt sinne och är frälst i min själ, och du vet hur jag tänker för du känner mig väl. Skulle göra allt för dig, skulle ge dig mitt liv, jag vill ge dig mitt hjärta, jag vill ge dig min tid. Du får mig att må så dunderbra, du är det finaste jag vet och du är underbar och vi har stunder kvar som vi ska dela tillsammans. Ser in i dina ögon hela kroppen blir varm, när jag kysser dig på halsen, när du håller om min hand. Du ger mig värme, kärlek, du ger mig hopp. Om kärlek vore tid skulle jag ge dig en evighet, för jag älskar dig mest av allt och du är det bästa jag vet. Jag är bara din och det kan ingen ändra på, skulle göra allt för dig och du vet att jag känner så. Du är så fin och hela världen vill jag ge dig. Hoppar du så hoppar jag, gråter du så gråter jag. Jag älskar bara dig och du får mig att må så bra. När jag ligger i dina armar då känner jag mig trygg. Jag kysser din hand och jag lever för dig, jag finns här för dig, jag älskar bara dig. Jag viskade att jag älska dej då jag håller om dej och du ska veta hur mycket jag tycker om dig .Kommer aldrig att lämna dig och det hoppas jag att du vet.

 


28 feb

Som sagt så skulle jag trimma martins hår i torsdags men ja bangade så Sebastian fick görat istället för mig, kort kort men snyggt blev de. Happyface. Ja igår så blev inte allt som planerat kan man säga, jag stannade hemma meddans andra hade kul. Inte för att jag hade tråkigt heller, onej! Jag hade sjukt kul igår med kusinerna. Det blev massa skratt, prat, gitarr och öl på de. Sweeet kväll. Malin min kusin och hennes pojkvän Sebastian ska gifta sig i november om jag inte minns helt fel och så ska min jämnåriga kusin Kruth sjunga och spela gitarr med hans kompis Gustav, men att jag längtar! Du e gud på de där Pokahontus. Jag kanske borde lägga upp lite bilder på släkten eftersom dom är bäst och borde få äran med lite uppmärksamhet dom åsså. Jag älskar när de är fullt hus på Vallagatan, det blir häng här ikväll med. Ja hoppas på att det blir lika bra som igår, faaaan va vi skrattade och hade kuul! I love it.

Idag har jag vart på en sväng stan med jennie, lite jobbigt eftersom jag inte är frisk + att ryggen inte orkar helt ut heller. Köpte hår inpackning och ansiktsbehandling, så de lär ju bli ett varmt bad med dessa och skön musik. Senare ikväll blir de släkt häng och Johanna.L kommer hit och ska mysa med oss och sen tror jag att Ismeal och Max kommer förbi, muuyspuuys. (saknar snutten dock) Men mest av allt vill jag ha MAAATH nu, mat är de bästa jag vet o jag lever nog för de, japp de gör jag. Igår jag hade som mest inspiration för att skriva men John-blund kom förbi och sa godnatt och jag slocknade i sängen. Guud så jag sov skönt. Nu blev de för mycket att läsa, ingen har nog hunnit ända hit ner skulle jag tro..

5


.

Vad ska jag skriva om, jag skulle kunna skriva om vad som helst just nu. You name it! Det finns så många jag skulel vilja höja rösten för, därför dom betyder så mycket för mig! Jag hoppas att jag kommer på något riktigt bra!  På återseende ikväll.

27 feb


Make me high, snela dååe?
Killswitch Engage - My Curse

Orka. Orka ha världens huvudvärk, räcker till att bli över. Orka att man ens kan trycka ner sig själv på de viset som jag gör, iafl i bland. Orka okra okra okra, neeeeeeeehj. Vad hände med humöret som jag hade på topp för någon timme sedan, den bara sjönk ner till havets botten. Orka blir sur för små saker, de är bara såå onödigt men ändå så blir man irriterad. Känner att inlägget inte är bra nog för att publiceras, men de får de bli iafl nu. Annars händer de inge här, klart man får ha dåliga dagar. Gör en bättre uppdatering om idag och igår imorgon gott folk, inte på humör nu. Ibland kan jag tycka mindre om..

6

.



Då var rummet äntligen cleant, känner lättnad och är mycket nöjd. Ovan är två bilder på mitt rum, tyvärr inga bilder på köket än men det kommer inom kort. Jag lovar. Jag har hunnit med några saker, fast astman stryper mig och halsen gör ondare än ondast nu. Meddans jag åt en god frukost kollade jag på High School Musical 3, nog en av dom bättre filmerna där de alltid till kommer en tår eller två. Mitt i filmen så kommer halva min släkt inklampandes i vardags rummet och stojar o hejjar högt, blev försträdd men sen när jag såg dom fina ansiktena så vände rädslan lika fort. Japp idag kom dom, Malin, Sebastian, Ville och Freja kom i tisdags om jag inte mins helt fel. Nu väntas bara lassange, men gott jaaaaa. Sen kommer snutten och så ska de rakas av massa hår, jag har fått den stora äran att köra trimmen. Ja okej, de där lät väl lite överdrivet. Ska bara korta ner och snygga till de lite, de ser för tillfället ut som.. ja du kan ju alltid få gissa hur det ser ut.. men jag tycker om dig ändå sötnos och hoppas att jag inte gör dig besviken. Jävla cancer-hosta och ingen röst har jag, ajje buhuu. Nu ska jag bara torka håret och hä på lite make up, laater.

26 feb

Imorse när jag vaknade o7.3o så  somnade jag lika fort igen. Så nu har jag vaknat två gånger och just idag känner jag mig som en ny människa, jag har sovit som en gud och de tackar jag för. När jag vaknade igen var kl o8.38 och jag ringe ett samtal för att sjukanmäla mig, orka. Bli frisk snart då, snälla. Anyway så låg jag i sängen och plundade samtidigt jag låg och funderade på allt som är omkring mig, alla beskymmer och frågor. Men kom aldrig fram till någe och inget svar fick jag, kändes rätt lyckat. Funderade också på vad jag ska hitta på idag, jag känner mig ganska så pigg jämfört med dom senaste dagarna. Cancer hostan är tillbaka, den försvan igår och kom tillbaka idag. Sagt och bestämmt så ska jag göra cleant på rummet och duscha, skulle gått på ica idag men har knappt någon röst och ja menar hur lätt är de då att försöka skaffa jobb om man inte har någon röst. Pahaha ja man skulle ju kunna försöka iafl. Kom på att jag lovade att jag skulle ta ett kort på mitt rum när de är klart, tänkte göra de idag efter min städning. Men ja må säga att rummet inte är riktigt klart än, de ska bytas fönster och fönstret ovanför min säng ska vara typ som mattfönster glas ganska cuult. Och sen är de några hyllor som ska upp, + att köket är klart som jag också lovade att fota typ i sommras hehe. Nu återgår jag till mitt liv utan data, ha en bra dag.

7

.


Cecilia Maria Elisabet Magnusson

Du må vara en av världens finaste vänner jag har, att jag har den stora äran att få just vara en alla betyder stort. Du må vara en av världens bästa männiksor, att jag en är av dom som har dig närmast mitt hjärta. Min vän Cecilia må ha den bästa rösten i hela världen, om ni frågar mig och säkert många många andra som hört henne sjunga. Jag får gås ut i hela kroppen, varenda ord som kommer ur din mun är så ljuvligt att höra. När du börjar sjunga så kan jag verkligen bara slappna av, det är som hela kroppen lägger av fast med hörseln på. Jag känner att jag bara att slappna av och släppa allt som sitter i mina tankar och beskymmer, det är verkligen underbart. Jag älskar ditt leende och din varma kärlek, en äkta vän är du. En vän som man aldirg vill släppa taget om, för sånna som du är svår att finna. Jag älskar dig Cecilia.

.





25 feb

Hemma, hemma och återigen hemma. Ingen skola på hela veckan, kul? hm, nä. Inte kul för att jag inte får träffa sköna människor och skönt för att bara vila. Ska försöka fräscha upp mig lite eftersom jag ska på konsert även om mina öron kommer dö, ajaj. Konsert på Folketshus 19.oo: Cecilia underbara Magnusson ska uppträda och de kan jag inte missa, hennes röst får mig att verkligen slappna av och bara glömma allt. Är inte de underbart bra, jo de är nog de bäta av allt. Hörde att snygg mall o tess ska dit, så varför ska jag inte dit då liksöm. Synd att penni skall jobba, föresten kul att du har fått jobb vännen. miss ya.



Jag har slut på idér om vad jag ska skriva här, de slutar alltid med något ointressant varje gång. Vem läser en sån här blogg? typ ingen då. Och jag kan ju påpeka att jag inte har något vettigt att berätta om när jag bara är hemma och har cancer hosta hela dagarna, klart att det inte blir intressant då heller. Hur dum får man bli liksom? De är ju inte så att jag kan göra något direkt, har alldeles för dålig kondition för att ens gå upp och ner för trappan här hemma. Hur bra är de inte de, kan de ens bli bättre än såhär? Tänk att det redan har gått tre månader sen operationen, ganska fort ändå. Men de är lika länge kvar tills jag kan få börja ha roligt, känns verkligen att jag är stel (konstigt när man har 13 titan skruvar som är 4 cm långa och 2 titan pinnar i ryggen) Näää bara så omysigt så de går inte. Nån dag snart så ska jag skriva ner lite kortfattat om min operation så ni också kan få ta del av den och lite bilder, vänta ska ni få se.. vänta ni!

8

.


Hej där Tj.

Alltså ge mig bara helg, lov och något nytt tack! Skulle vilja åka upp till åre även fast jag inte kan göra de jag skulle vilja mer än allt annat just nu, åka lite ski. Men jag skulle ändå vilja åka upp dit för att komma iväg någonstans och njuta lite av livet, när jag ändå bara är oaktiv. Förövrig om ni vill veta så sitter jag och har soff höng med cancer hosta, gör så ont.verkligen ont. kollar på life of ryan som är rätt dåligt, men ja orkar inte kräla efter dosan. Hoppas på en bra film eller ett pra program lite senare, för jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Jag har sjukt tråkigt och jag vill bara spola tillbaka tiden till förra fredagen, det var så mysigt och ruuligt. ni är bra. Freja kom igår och resten från stockholm kommer på torsdag, längtar. Älskar vår släkt, den är bara bäst! Dom gör mig glad och lycklig. Ger mig massa kärlek och skratt. Jag kan inte komma på en enda gång vi haft tråkigt, aldrig! Tänk om man fick gå på Veroncia Maggio så skulle man ju bli kit glad, iafl jag. Synd bara att jag fyller 7 dagar efter. suuurt. Men jag får väl vänta eller nått. I helgen hoppas jag på lite kompis-häng och lite kärlek, låter inte de perfekt? Jo, bara ge mig er! Later


9


24 feb

Another day without your smile, another day just passes by. But now I know how much it means for you to stay, right here with me. A thousand miles between us now, and I miss you. Things can come and go I know but, baby I believe something's burning strong between us. This makes it clear to me. I love you more than anything in this world. I wanna grow old with you baby, i hope you see that.


.


Vilken färg tycker du?
Jag tycker alla, hihi.

Jag hatar verkligen det här, men ska ja sluta klaga bara för jag fått feber nu? Nae, tro inte det! Ingen skola eller ja apu imorgon heller, får se hur de blir resten av veckan. Känner att jag måste in på skolan o fixa en sak.
Hela dagen har jag bara gjort tre saker, ätit ihjäl mig, kollat på filmer och myst med den bästa. Och ikväll, snart så åker min snutt ner. Känns inte lika mysigt längre, men jag kan fortfarande få höra han röst genom mobilen. Hihi, jag va lite busig innan jag åkte hemma från han, jag lade ner nallen som han fick av mig på alla hjärtan dag i han väska. hihi hoppas han blir glad och tänker på mig när han får syn på den söta lilla björnen, fast jag vet att han kommer göra de.

23 feb

Men jag gillar inte att de bara blir värre med sjukan. Så idag är jag hemma och tar de lugnt, ser blekt ut om att gå till Logen imorgon. Men vi får se hur jag mår, halsen gör sjukt ont. Förtillfället ligger ja och kollar på Super hjältarna, medans martin e på mitt rum och leker med lego. Ska nog gå ner och snusa lite på honom, han va ledig idag så de blir nedfärd ikväll istället. Nu gör mitt huvud för ont.

10

22 feb

Najj igår hos kissi, mycket skratt och massa särlek som tess skulle sagt. Finner bara odret ÄLSKA för sånna som er. Vi saknade några girls dock, men de tar vi igen snart. Vad har hänt idag? Jo jag har varit helt död, blir inte frisk utan bara sämre nu. orka. Har kollar på tv och lekt med lego med martin, har lego över hela mitt golv för tillfället. Sjukt roligt men som jag mår med ryggen så ville den inte leka mer så fick ja damp och va tvungen att vila så nu sitter ja här och skriver lite onödiga meningar. Längatr som fasiken tills jag ska upp till umeå på besök hos doktorn för då ska jag få se ett av de finaste ansiktena jag vet, linneas. Hjärtat jag saknar dig! Ska fortsätta letta bra hitsar, som t ex: what is love. den gjorde nog kvällen igår för mig.

11

.


Regnbågsvägen är de som gäller ikväll. najjan

21 feb



Gårdagen va perfect för mig, den bestod av: rött vin & sundqvist. Sjukt mysigt att vara med johanna, världens gulligaste tjej kanske! Snackade shit med tv:n på och till de blev de rött vin och lite bacardi. halv sen kväll och mannen kom och hämtade upp mig. trött som ett as nr jag kom hem och somnade på stört. Har inte sovigt så bra som jag gjorde inatt, det var nog första riktiga sömnen jag har haft på ja typ två veckor snart. Sjukt skönt, men iafl idag. Ja vad väntas det idag då? Det ända som är planerat är att det blir planka till middag, mums. Får se vad jag hittar på, kanske ringer nån eller nått. äre någe mer jag borde berätta, hm. Jo igår kom mina sandaler, sjukt snygga och dom passade perfekt förutom att jag måste göra några extra hål i rämmarna. happyface. Och för dom som inte vet vad jag gjorde förra fredagen så kan ni fortsätta sitta och suga på den. Nae men ja piercade mig, är ni nöjd nu? Ja men jag tänkte väl de, haha.

Saknar er tjejer

19 feb

Klev upp o7.oo imrose, när vi väl kom tillbaka gjorde vi frukost och kollade på en film som jag somnade skönt til i martin famn. Efter lite mer sömn så drog vi på oss lite mer kläder och åkte till Lillänge och senare vidre till stan. Hann kolla runt lite grann innan magen började kurra ordentligt, att vi alltid ska gå ut innan vi ätit lunch kan jag inte förstå. Men men, satte oss ner på 11:ans och åt gott. Fortsatte vidare till frösön och sen vidae till stan igen för att snacka med jens på Logen om martin nya skid som han nyligen köpt som ha gått lite sönder. Och vidare ner på Gabriell där jag köpte ett nytt linne som jag är super nöjd med, hade kostat 348:- men då var de 50% så de blev de bara 174, men då när vi kom till kassan så var de tydligen 70% så jag fick de för 1o4:-. Rätt soft, vängde in på ica blåcenter och köpte mat. Så snart ska vi börja med maten, tråkigt att man ha dragit på sig en fökylning som inte släpper. Vill gå i skolan och täffa snyga brudar men inte de inte, sakar er tjejer! Som sagt ingen skola imorgon, och de blir johanna till kvälls. Men nu ska ja laga mat. Puss

.



YO motha fucka, nerå förlåt. Ingen skola (Nolia) idag och inge imorgon. Inget jag får vistas på,  för mycket folk och kan inte stå i garderoben heller. Jag hade haft ett fint sälskap i garderoben, men vi ska ju umgås på fredag. Det kommer bli jätte mysigt, men nu ska jag fortsätta mysa med snutten min. Vi ska ta en liten promnad i de snöiga vädet och sen krypa ner i sängen och sova. Det var allt från mig. Puss

18 feb


I miss my friends.
and

Gf.Optimal

17 feb

Fan ta dej sofia! Sluta upp med de du gör, gör rätt istället.
- Säger vem? ingen
Jag själv som bestämmer, jag har ont. Okej? Jag känner mig inte alls pigg, inte ens det minsta aktiv över huvudtaget. Känner mig som ingenting, de är inte så konstigt. Jag längtar bara till fredag. Ge mig fredag, ge mig dej. Jag ska få umgås lite med en underbar människa. Det behöver jag nu, en bra vän som dig.
Ingen uppskattning i lördags fick man heller, men de är sånt man får ta. De är okej, jag döljer mina åsikter.
Hittills har jag hunnit med plugg, tv o lite mat. Vad väntas? Dåliga ord och smisk? Nae då, inget mer kommer att hända för mig idag, ska fortsätta med musiken. Fortsätt ha ett bra liv du med.

F.T.M

.


Änteligen har jag beställt dessa underbara skor.

.



Du & ja i en varsin stol, solnedgången går vi tillsammans hand i hand. Det skulle inte vara helt fel att dra iväg någon stans till de varma, är less på de kalla vädret. Ge mig jobb och löning. Ge mig friheten till att göra vad jag vill.


16 feb




Lite uppdatering skulle göra susen
. I fredags kväll blev det Pause med Johanna och Marielle, Hanna kunde tyvärr inte följa med. Det var så mysigt med allt skrattande och allt shitsnack, om man ändå kunde spola tillbaka tiden lite. Sen när ja väl kom hem gick ja lika fort, blev en bra film hos max. Lördagen var de ju syrrans födelsedag som stod först på listan, tog en snabb sväng in till stan för att hitta en present och en lite till snutten min. Och jag tyckte att mammsen gjorde en väldigt fin tårta, för att vara första gången man provar o göra en hjärte tårta.Väl hemma så kommer gäster och det blir tårta så de stog härliga till. Själv e man snarton, bara 17 dagar kvar. Jag och snutten bestämde oss för att äta kina så vi åkte in till stan och köpte mat, meddans vi väntade på maten så gick vi ner på videoteket för o se om de fanns någe bra. Men vi sket i de och tänkte att de kanske skulle vara någe bra på tv. Annars ha vi varan o roa oss med. Söndag då va vi mest bara lata, jag o snutten låg i soffan hela dagen o gjorde nästan ingenting. Kan ju säga att man ha ju iafl fått en hel del skratt i helgen och de känns otroligt skönt. Här är lite bilder sen helgen, eller ja sen i lördags då de var Alla hjärtans Dag.

Bacon!!

13 feb

Sagt och gjort och så var de klart! Känns skönt och hänger allt på mig att sköta de. Klart jag klara det. Jag måste sluta vara desperat och sluta vara cepe i huvet, jag känner mig lite desperat av att få vara med dig och mina sms. Men jag kan inte stå hålla mig, de vet du nog.hihi. Idag hoppas jag på att få träffa lite gammalt snyggt folk som håller min nära om hjärtat hela livet ut. Nämligen, Johanna,Marielle o Hanna. Skönare bruds får man nog leta efter. Kanske blir filmkväll hos nille eller så kanske vi tjejer bara hittar på något, de skulle jag tycka vara hur mysigt som helst! Men som sagt får vi ses vad de bjuds på ikväll.


Min snutt är sjuk och tycker jätte synd om honom, vill ju vaja med dej. Imorgon ska vi nog försöka hitta på något, kanske gå ut och äta? Eller bara mysa, vi frå se vad som händer men nått hittar vi nog på. Det är ju trotts allt Alla Hjärtans Dag imorgon. Och prisent till syrran ska jag leta imorgon, spännande. Jag älskar den här bilden, de va sommar och ja älskar att kramas på linpans hund Moa. Nu ska jag hitta på något som får mig på bättre tankar, trött på internet.

Bacon!!

12 feb



Vad fan är det jag håller på med, är den stora frågan. Varför fortsatte jag blogga egentligen, jo för att fördriva tiden. Men tycker jag att det är så kul, de va en bra fråga sofia. Måste tänka på den lite oftare tror jag. När jag väl börjar skriva så kan jag inte sluta, men ibland kommer de inga ord fram i min lilla hjärna och då kommer det inga meningar fram på bloggen, iafl inte vettiga meningar som folk är intresserad av att läsa. Nu börjar ja typ låta som alla andra bloggare " åhnej, jag skriver inge vettigt. ingen kommer att läsa min underbara blogg, blablabla"

Imorgon har jag inga lektioner, ska in på skolan och lyssna på en konsert 11.15. En av mina bästa vänner ska sjunga, jag kommer lätt få gåshud. Som alltid annars, men de är mys de med. Sen nån gång på dagen hoppas jag på en fika på Pause med jojo, både fika och shitsnack behövs just nu. Annars så händer det inte mycket i mitt liv just nu. Alla hjärtans dag på lördag, vem ska sofia spendera den med tror ni? DERU. Syrran fyller år då och det kommer bli tårta och en massa god bitar att ta för sig, man kan säga att ja läängtar då. Eöh... nått mer som ni kanske vill veta..JO att jag ska bara ha de så jävla skönt ikväll. Inge plugg, inga måsten, ingenting. Jag ska bara ta han om mig själv, låter ju kul. Det ska bli ett varmt bad eller en dusch lite senare och sen blir de mys i sängen med mamma ny bakta bullar och drömmar. Skulle just dra.

Bacon!!

11 feb

Snutten min är det bästa jag vet.
Saknar skönhet, om jag ens haft de tidigare..
Längatr till fredag så mycket!

Bacon!!

.

Mitt första video inlägg inleds av en mkt bra låt.


10 feb

Snutten min e hemma och de e ja gla för. Jag ha saknat dej ja snutten.
Fick bli en hemmadag idag för lilla mig, ingen logen heller. Kroppen orkade inte och inte mitt huvud för den delen heller. Så ja ha städat idag. Nu äntligen är de kliniskt rent på mitt rum, jag gjorde arbetet idag istället för i söndags, känns skönt nu. Säg ett ställa på mitt rum, ja lovar att de är städat! Heela jävla rummet. Ska bli skönt att sova i nya slängkläder, men vill samtidigt sova med snutten och kjamas på honom. Men vi får se om han orkar de eller not. Ska i väg och bruncha med chrilla snart, jag är fruktansvärt äcklig i ansiktet, allmänt snuskig och Blek som en jävla albinojävel!

Bacon!!


9 feb



Syslorna på Logen är rätt chilla, fått svara i telefon idag och ringt upp personer som aldrig svarar. Köpt lite föda på hemköp och hämtat lunchen åt Linnea. Idag har vi också börjat kolla på nya tjej Ripcurl kläder som vi ska ta in och ja ska få peka ut några, det är många färger som gäller och de finns mycket snyggt allt välja balnd. Vi ha även rea i början av Mars, så de är bara komma in och fynda. Rätt skön dag 1o.oo - 12,3o o lunchade med malin. Så nu sitter jag här på mitt rum och ska göra lite SH. Sen blir de ett litet mellanmål och mys i sängen med en bra film.

Bacon!!

Only your's

Martin du får mitt hjärta att vilja slå, för du är allt jag tänker på. Bilden på dig är allt jag har när du inte är här hos mig. Den vackra bilden på dig, får mig att inse hur mycket jag saknar dig. Tänker på dig varje dag, varje minut och stund. Förstår du hur jag längtar efter dig, sekund efter sekund. Jag vill ge dig all min kärlek, stanna kvar och finnas bara för dig.
Du är mitt allt hjärtat.

J.S.M

Fett med soff häng hela dagen och kommer fortsätta hela kvällen. bl a med America's Best Dance Crew som är sjukt grymmt, shake it!

Bacon!!

S.S.S

Ingen bra start på den här söndagen heller, som alla andra söndagar då jag känner att kärleken o värmen rinner ur mina händer. Men på någoe sett känns de bättre just denna söndag eftersom bejbi inte ska åka ner till Härnösand, istället upp till Åre och kommer hem inom några dagar, känns skönt. Jag lider, jag gör verkligen det! Jag kan inte sluta tänka på att få stå på mina skidor i puder snö och känna känslan av frihet, o inte bara att få stå på skidorna igen utan att röra mig överhuvudtaget. De kliar i kroppen efter rörelse och motion. Jag får panik och mår inte bra av att inte rör mig, jag känner mig äcklig och bara allmänt oskön. Känns som jag aldrig kommer att nå mina förväntningar inför sommaren -09, komma igång med friidrotten, fotbollen o köpa en jävla sköning cykel! Har sagt de många gånger att göra en "come back" men den här gången menar jag allvar, skriv upp de!

 

Idag är jag tvungen att röjja undan de ena o de andra som bara ligger o skräpar i mitt äckel rum. Känner att jag måste byta säng kläder och skura golvet minst två gånger, putsa och damma. Jag har ingen motivation eller styrka. Men helt ärligt talat så känner jag fan att jag gnäller när jag skriver och inte positivt, vem läser negativa bloggar? INGEN DÅ. Ska rycka upp mig, men idag va de fanimej inte lätt. Men ska ge ett försök. Förlångt o rörigt inlägg.

Bacon!!


10 month, with my beauty bejbi.


M.o.N.k.I


Monki


C.J.D

Kul att det var STÄNGT just idag den 6/2! leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja bliiir! Blir nästa fredag. ha ett jävla bra liv, cepe! Kul at ryggen ser cepe ut också, inte lätt nu. + att ja ska skulle köpa mysbyssor, men icke. Och imrgon blir de trolgtvis hockey. Längtar till mitt nästa liv som ska vara perfekt!

Bacon!!

F.L.M

Ingen One Tree Hill idag? Vafan ärehär, va leee ja blir! Skönare tor-fre:ar får man leta efter, börjar 12.oo båda dagarna och har bara en lektion. Taxi till-hem är ju soft, men snart slut på de roliga och tillbaka till verkligheten. Skolan rullar på som förr, lektioner, "fetlunch med tha gang", softiga raster som är överdrivet långa och onödiga för min smak. Fick ett samtal av en mycket cool vän som berättade att han ska dra till Bali om en vecka i fyra månader, chillresa. Sjävl e man kvar i sverige och blir typ blekare eftersom solen knappt tittar fram längre, gud va fan har vi gjort? Nog om de, tack! bejbi kommer hem idag, om ett tag! Längtar så sjuukt mycket, kännt som om jag ha varit desperat sen i söndags. Ja mena, varför skulle jag inte liksom. Klart man är desperat, ja vet hur du känner dej malin. (i malins tankar är de bara nakna män som existerar) neerååå, haha. Ska ta mig ett bad snart, måste raka bort busken som händer i armhålan min. Skämt o sido.. Gott ska ja lukta, de är grejen! Menar, tänker inte fortsätta lukta kiss som jag gjort dom tre senatre åren, stackars vänner.. förlåt. Ingen ha ju klagat, kanske därför dom luktar lika mycket kiss som ja. Ne men alvarligt, såå jävla oseriös man e nu. E trött också, hur ska de går för mej?? Det här inlägget is ointressant och dåligt, men bara för att få lite "spänning" i de hela så ska jag göra en sak imorgon med pappa som ja ha längtat efter. Nu dara mej tillbaka till sångerna. Tjarå.

Bacon!!

4/2



För dig långt långt bort, älskade du.
(tack hjärtat för hjälpen att designa min blogg)

Är inte riktigt nöjd med bilden ovan, men de får duga ett litet tag till iafl. De ska tas nya bilder och bli bättre!  Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag, men de lär ju rulla på e mitt lilla huve. Ett inlägg behöver inte vara långt, det kan vara kort, kort men förståeligt. Jag tänker hålla nära och kära uppdaterade om mitt liv framöver, några lite längre bort och andra nära.

Igår kände jag bara att de är många som är oskön, så sjukt många man bara inte pallar alls eller gillar. Kan bli så irri på folk som aldirg fattar vad man verkligen menar eller vad man säger till dom. sjuuukt less blir jag. Nu är de inte så att jag påstår att alla är oskön utan att klart man får tycka de, även om folk som man kanske inte känner allt för väl. Jag menar, varför ska man inte uttrycka sig? Ärlighet varar längts står de på min listan idag. Nog om oskön o skön...

Bacon!

Hej Världen!

Är tillbaka till bloggvärlden, ja det är rätt så oväntat. Känner att jag måste skriva av mig lite när jag har lite att göra, vi får väl se vart detta tar vägen. Får se vad jag tänker skriva. Hur ska man börja ett nytt blogg inlägg, kommer inte på någe bättre än att säga hejdå.

RSS 2.0