26 MAJ


My Honey B.


25 MAJ

Programbal 2010 - En bal på slotet..


13 MAJ

Jag dog där ett tag.. but i'am back!
Det är tomt, jag är tom. Har inget på hjärtat.
Sorligt men sant.

6 MAJ

Har suttit vid en data jävel alldeles för länge nu, känner att ryggen viker ihop sig och ruttnar bort.. SES DÅ! Jag har bestämt att jag redan har slutat, redan sen lunch även fast vi har lektion tills 15.40 idag. Vi skulle gå på någon föreläsning om vad man ska rösta på, men de va inget jag brydde mig om riktigt.. så därför bestämde jag mig för att åka hem snart. 
Idag är det min första träning med mitt nya fotbollslag Rosa Pantern (korpen). Haha de ska faktiskt bli både kul och spännande att få se vilka kunskaper man har efter nått års uppehåll.. Jag menar, jag är inte sämst.. men inte bäst heller, de vill jag lova. Haha! Aja vi får väl se om jag kommer med kryckor imorgon, fast så långt kommer det nog inte att gå. Måste tänka på min kropp och min 40åriga erfarenhet och skolios, gammkärringen själv som talar. Skömt o sido. Ska förövrigt hämta ett av mina paket idag, hoppas sjukt mycket på att det andra paketet också har kommit!


5 MAJ



Jag behåller nog min mösspåtagnings klänning, är lite osöker.. men jag orkar verkligen inte leta efter någon annan heller. Imorgon kommer förhoppningsvis mina paket!! Det är sjukt vad tiden år fort nu känner jag, jag hinner inte med allt. Jag hinner inte med studenten heöt enkelt! Endast 19 dagar kvar till Programbalen och 30 dagar kvar tills vi står där på trappan och sjunger: Sjungom studentens lyckliga dag, åtom oss fröjdas i ungdomens vår... SJUKT!


2 MAJ



När vi bränt våra broar, älskling. Och när parkerna står i brand. När fåglarna flyger till varmare länder och när snön ligger tyst och kall. När jag går förbi det där huset, när himlen byter färger ibland. När hör jag vindarna oh suset och när jag ser på allt som försvann, då kan jag sakna dig ibland, ja då kan jag sakna dig ibland. Och när jag ser någon gå mot ljuset, när dimman ligger tät. När jag hör bäckarna och bruset, och när jag står ensam här. När jag hör låtarna på radion och när jag ser isen nere på sjön. När lamporna lyser nere på stadion, när dom lyser upp den vita snön. Då kan jag sakna dig ibland, ja då kan jag sakna dig ibland. Och när blommorna som dödads av isen, återfår sin fina färg igen. Och när fåglarna leker med den varma brisen och när jag går hela vägen hem. Då kan jag sakna dig ibland, ja då kan jag sakna dig ibland.

Då kan jag sakna dig ibland.


RSS 2.0