.

RUDE.BOY RUBE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY
RUDE.BOY RUBE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY



RUDE.BOY RUBE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY
RUDE.BOY RUBE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY RUDE.BOY


28 FEBRUARI




Hej kära blogg läsare. Nu har jag arrangerat lite tid åt mitt rum igen, de luktar ljuvligt och ser snyggt ut. mycket nöjd tjej. Igår blev de lite ica-jobb och tjänade in lite pengar på kontot, på tal om konto/kontot så ska jag fixa mig ett nytt kort och en ny bank dosa. Det behövs verkligen i mitt liv just nu, utan en bank dosa är jag handikappad! Ja jag fyller ju år på fredag som många vet och för dig som inte viste, så vet du de nu! 19 år känns som ett mellan år som man lika gärna kan hoppa över för min del, kunde ju iafl fått fylla 20 istället! Men men de är bara att vänta.. Ska nog fira mig själv lite på fredagen och dan där på åker jag o m till sundsvall, för att spendera lite tid med varan och slösa pengar. Hoppas bara att vi kan låna Audin, så ja slipper skämmas i 240in skämt o sido gott folk, den e snygg den med… hähä! Såg melodifestivalen igår och jag tycker faktiskt att Anna med låten this is my life förtjänade sin plats direkt till globen, grymme bra låt! På tal om henne så lyssnar jag på just den låten nu. Ja vist har jag lovat att fixa bloggen, men jag typ trivs med den som den är.. så jag gör nog inget åt den om jag inte känner för de! Men nu äre tv som gäller, hejdårå.


.


Wilma.Olivia.Jonsson
Den finaste jag vet


20 FEBRUARI

Lite uppdatering..

Från wilmas gymnastikuppvisning.






Wilma fyller 8år


18 FEBRUARI



memories david guetta feat. kid cudi


14 FEBRUARI


^ Före operation ^


^ Efter operation ^

Jajaja, jag vet att jag inte är bäst på att redigera bilder, men wtf!
Btw, för dom som inte vet har jag bytt ögon på bilden.. as najs!


11 FEBRUARI



Ringde junkyard imorse och bad om att få skicka tillbaka de jag hade beställt, så nu väntar jag mest bara på att jag ska få ett brev hem med en klisterlapp, så är de bara att skcika tillbaka tröjan. sweeeat. Och för dom som bryr sig har jag riktigt ont i ryggen idag, inte kul! Så ikväll blir de massage och ansikts spa, de gillar vi. Alltså jag undrar ibland vad jag egentligen skriver, inget jag skriver blir bra. Måste förändra bloggen både i information och utseende. Helst nyss, kanske tar mig i kragen och fixar de ikväll! Hoppas!


10 FEBRUARI

Vem fan skickar iväg en tröja som är fläckig? INTE JAG! Och färgen på tröjan var fulare än färgen på bilden.. besviken kallas de! DRA ÅT ....

anyway..längtar jag till jag ska sova, sova är de bästa jag vet just nu. Därför jag sover som en gud varje natt!

9 FEBRUARI


8 FEBRUARI

Ja nu sitter man här på skolan och väntar på att lektionen ska börja, det blir långfärdsskridskor på schemat idag och själv tycker jag att det kunde ha varit liiite bättre väder dock men jag ska inte klaga, eftersom de inte är -100 grader ute, så jag är nöjd. Och förresten tror jag att de kan bli ganska kul ändå, vem vet :)
Övrigt sov jag som en röv inatt, med andra ord helt åt helvete dåligt.. men men. Idag efter skolan ska jag åka hem och bara ta de lilla lugna och krya på mig sjävl. Mår fan inte bra ikroppen, inte för 5öre ens! Magen och huvudet håller verkligen på att strula till de för mig nu och så har nacken börja dampat, känns som jag har nån inflammation..meeeeen kuuul? NEEHJ TACK! Tar en koll på fejjan nu och sen blir de att sitta o vänta på HannamedF.


7 FEBRUARI

Tiden rinner iväg när man är kär. 22 månader idag, ett steg närmre bröllop och en bulle i magen. neeerååh eller vad vet jag? :P
Hörde att min tröja var på väg.. men yes!


1 FABRUARI

Fick hem paketet från h&m idag! Blusen är dock svart, fanns ingen bild.. Men mkt nöjd :)


RSS 2.0