27/6


Har presic gjort en pastasallad till mig och bror som vi typ ska äta på tåget..? haha aja de är jag som är kocken och han latmasken. Tar tåget 15.20, jippi. Ska nu duscha sen packa lite till sen åker vi till tåget för att fortsätta resan till stor staden, STOCKHOLM och kusinen,höhö. Avril Lavigne imorgon, kan inte mer än bara säga mmtttsssmmttss. TJÄÄÄ ha de bra hemma. Sundsvall, justa där var vi igår, överallt. fynda hit och dit. Men det ända jag "shoppade" var en t-shirt på monki och gardiner och en rullgardin till mitt rum. mysigt var de iafl.

25/6

Har inte gjort speciellt mycket idag.. nu ikväll har jag spelat volleyboll med cissi, tess, jennie, malin, carro och linnea fast det gick inte så bra så vi gav upp. Vi gick på ica för att handla gott till en marängswich, påvägen hem till carro så kom joel och ismael. Sen gick vi ut och hoppa matta, fett kul när jag och jennie hoppa. Sen gick vi och möte pontus och på vägen tillbaka till carro så promenerade jag hem för att göra en tidig kväll, med dusch och packning. För imorgon åker jag till sundsvall med mor och martin för att in förskaffa mig lite saker till rumet osv. Och på fredag drar vi, jag pappa & storebror davva till stockholm och däää kommer bli så keeewl. Nu ska jag avsluta mitt korta inlägg med > TJÄÄ




2 dagar kvar

 


24/6

Jag har inte så mycket att skriva om för tillfället så de får bli ett kort inlägg. Igår, de var mycket myss med flickor på pause. Marre, linda och hanna kom också förbi. Idag blir det stan med t&c för att söka jobb, hoppas väl på de bästa men så dum som man är så lär de ju inte vara ett jobbjävel ledigt. Men men jag får skylla mig själv. idiot. Ikväll ska vi nog bada jacusi hos cissi och kanske äta er milkshake, om jag inte minns fel så hade vi kvar så de räcker för en till omgång. Ja nu sitter jag här och lyssnar på hey mama och bara njuter av musiken för mig sjävl, ska nog röjja upp lite på mitt rum för de ser lite .. ja ni vet väl själv hur de kan se ut på ett tjej rum? (lite smått stökigt, eller?). Nä nu orkar ja inte skriva mer. TJÄ


3 dagar kvar


23/6



Dom har kommit hem, T&C. Jippi jag är så glad och lättnaden har släppt. Nu kan jag äntligen få umgås med mina puppor. Och mallan har kommit hem, men sunkan har inte kommit hem. Men snart så. Idag ska jag vara med dom hela dagen. Vi ska umgås med varandra, prata en massa och skratta som vi brukar. Senare ikväll så bär det av till Pause med my lovers, vi ska prata ännu mer och skratta mer, vi ska mysa! för jag har saknat er och jag saknar jennie. Nu ska jag klä på mig och sedan DÖÖ av kärlek från er.

4 dagar kvar

22/6

 

Orkade inget inlägg igår, var helt matt&slut.

Idag vet jag inte heller om jag verkligen orkar, men vafan. Har bara legat i solen och stekt idag och ätit goda saker. Och vädret kan vi tacka för, tack. Har inte så mycket att skriva om just idag förutom att de är bara 5 dagar kvar till jag, bror och papi åker till stockholm för att bo hos min älskade kusin. Japp på fredag bär de av till stockholm för att se Avril, fast konserten är på lördag. Och innan konserten de så ska jag shoppa, för jag tycker om de iafl när de går bra. Men oftast så blir de ingen shoping de bara flippar ut och jag har alla pengar kvar. Men inte denna gång, icke icke! Och nu får fan ni ta och komma hem era äckliga saker, fan att alla ni skulle åka samtidigt bort från mig och komma hem samtidigt, hur kan ni planera så? Aja ni är bäst ändå, pösssss. Ehh öhhm.. ja vad ska jag berätta.. hmm.. ähh de finns inge mer för idag. hejdå.

Kaney West – Hey mama
favorit låten

 


20/6

ja nu sitter jag är halv nykter och äter makaroner och korv som jag precis har lagat efter en halv lång kväll.kvällen var oplanerad, oplanerad som alla andra kvällar i mitt liv, men heey jag klagar inte. NOPP! ikväll belv det att jag tog bussen till hanna och emelie i odensala och vi gjorde inte så mycket tills vi gick till emil för att umgås med johanna och några fler, det var mysigt. dom rappa om oss och har lite grafitti på kroppen, haha(as ballt). jag hade tänkt att jag skulle ta en dusch nu innan jag somnade men jag vet inte om jag orkar, somnar ju snart. men en lite dusch ska jag allt orka, känner mig inte så fräsch. usch! aja det har varit kul kul ikväll. saknar mina lovers.


19/6


Idag har jag inte gjort så mycket alls, gjorde mig lite lunch och la mig ute i solen, i de lilla solsken som fanns. Sen har plockat ner alla mina saker på väggarna för att vi ska tapetsera om på mitt rum, och köket är snart klart de med. De kommer bli snyggt (vi har gjort om vårat kök) för dom som inte vet. Och m kom hem idag, hihi (glad).
Ikväll ska jag vara med johanna, vi ska skata. Hoppas bara på att de inte blir någon vurpa bara, fast ärligt talat så ramlade jag inte förra gången vi åkte, och då åkte vi även under bron i rampen och de gick hyfsat bra för att aldrig har åkt i en ramp before och det är ju rätt sweet. Riktigt kul, det är roligt att hitta på saker man inte brukar göra varje dag. Nu ska jag byta om, äta mat för att sedan dra te johanna.

Afasi & Filthy - Sverigetrotters

.

Ikväll blev de ingen minigolf med linpän som var tanken, jag tog cykeln och cyklade te jocke och sedan därefter te fredrik. Där det bjöds på fotboll som sög men kul folk, men somnade några gånger så jag åkte hem. Ja, nu sitter jag här och är rätt ganska jätte mycket trött. TRÖTT var ordet! Ska förövrigt lägga mig i sägen, föst ladda ner två bra låtar. Tack och hej, det var allt från mig. Jag brukar inte skriva fler än ett inlägg men nu blev det ett till för jag har lite smått tråkigt just nu. Good nääight! TJÄÄ


trött Trött TRÖTT TRÖÖÖÖÖÖTTTT!

18/6



Som sagt så fick jag vara med min underbara linnea igår. Efter tävlingen så åkte vi hem till mig för att hämta pengar så vi kunde gå på bio. Förövrigt så kollade vi på What's happening in vegas , och ja den var mycket bra. Det tackar vi för. Efter filmen så tog vi bussen hem och gjorde milkshake och pratade samtidigt vi kollade på film. Sen slocknade vi med desamma. Idag har jag varit lite barnvakt åt mina små kusier från stockholm, gillar er så mycket. Efter det så vaknade linnea och då gjorde vi lunch, sedan så städade jag mitt rum, bytte lakan osv. Vi tog cykeln till lövsta för att L skulle träna, men på vägen så hände de något knasigt men lite roligt. När vi skulle börja cykla i skogen så välte jag med cykeln och linnea där bak. Men hallå var de världens roligaste slow motion eller? Haha fasiken de var kul! Och nu sitter jag här och har ont i halsen, tror jag ska vara inne någ on dag nu, känner mig lite halv klen (säker bara en av mina inbildningar) fast om solen skiner så självklart tänker jag inte sitta inne utan då sitter jag förmodligen ute i solen och försöker bli brun. Påtal om att vara brun mina underbara vänner tess och cissi lär ju inte vara hur bruna som helst utan bara as svart! Ja klart man blir lite avundsjuk, men jag kommer nog dit jag med... hoppas jag. haha. Ja nu är de verkligen inte länge kvar tills jag ska få se Avril Lavigne, only ten days! and yeesss i'm happy!
Jag tror nog att jag ska lägga mig i min nybäddade säng och kolla på en film, känner att jag kände för de just nu och sedan så ska jag nog till badhusparken för att hälsa på mina små jobbande kompisar (hanna&rasmus) och sedan ta en sväng till lövsta där BIG L jobbar. jag kan tycka att det har går upp och ner, men nu kan jag tycka att det går bra, allt känns verkligen så bra. de är dig, dig jag tycker om. Ha en fortsatt bra dag även om inte solen skiner. Pöss


Big Lovers

17/6



Men äntligen!
min blogg har varit helt flippad, har inte kunnat kommit in på den försn nu. Och just nu är jag i brunflo hos min efterlängtade linnea. Vi har presic ärit en god middag och snart sk vi iväg till hofvallen för linnea ska på poängjackt(friidrotts tävligt) för dom som inte vet. Och sedan ska vi hem till mig och mysa!
Och självklart saknar jag mina brudar, alla har åkt från stan och två har även åkt från sverige, och lämnat mig ensam. Det känns inte rättvist, men jag ska försöka hitta ett jobb så jag kan fördriva min tid. För jag tänker inte vara den som inte har 0kr efter sommarlovet. Men nu ska jag gå och ha de bra så får vi hoppas på att de löser sig med min blogg och att den inte krånglar igen! TJÄÄ

13/6

 

Även att nu i framtiden kommer det att heta Jämtlands Gymnasie Skola, men vadå? Klart jag alltid kommer att säga wargen, de låter ju sååå mycket coolare. haha. Ne men de nya namnet kan ta sig, skulle inte tro att någon elev kommer att börja säga de nya namnet. Och även Pc skolan kommer att heta samma, haha. Aja de är fånigt tycker jag. Men för mig kommer det alltid att vara wargen och pc. Idag avslutade vi de första året på gymnasiet och de känns väl sådär, vill gå kvar så länge som möjligt.. men men. Var på stan med "gänget" och ikväll blir de tjejerna och fest, eller ja inte för min del eftersom jag har bestämt att inte vara alkoholist ikväll. Nykterist skall jag vara ikväll och ta hand om mina alkoholister, meeen vad då? jag älskar er ändån, pusss! Lazee kommer till Östersund på RegnRocken, hade väl velat hört RockAway men inte för 100 spänn, nänä. Hänger nog i parken med mina alkoholister. Nu ska jag nog se på en film eller duscha och tvätta mitt hårt som tar typ tusen miljoner år, eller kanske sitta kvar och skriva några fler ointressanta rader. Men icke att jag ska, film blir det. Vi säs! Tjäärå!


12/6


 

Ännu en skön dag, skrev en engelska "uppsatas" och gjorde cirka 3 tal i matten. Sen gick vi "gänget" ner mot ica, för att vänta på bussar och sunkberg köpte jordgubbar, mums! Sen åkte jag och m till lillänge och sedan hem såklart. Nu sitter jag här och ska precis lägga mig i sängen för att mysa, kolla på film, äta jordgubbar med grädde, mmmuus! vist är kl lite men jag är så trött efter mina dagar med mina roliga tjejer. Och imorgon kommer vi att ha mycket roligt om jag får skryta, vi ska grilla hos sunkberg, åh vad jag tycker om er! Och sunkberg du är så sweet som låter oss elefanter vara i din lilla lägenhet, pusss på dig gumman. Sist men inte minst så vill jag säga att jag älskar loov!
Martin du är bra.


11/6

Mycket till skola idag? NÄÄ. Har varit hos farbror doktorn idag för att kolla mitt (cp) öga, förra besöket var väl för fyra år sedan.. hm alltså dom måste ha mycket att göra på sjukhuset, eftersom de tog så lång tid för att jag skulle få komma tillbaka. Men aja jag ska inte klaga nu. Det kommer förmodligen att blir en operation på ögat som det ser ut, men inte förens efter sommaren. Och ryggen vet jag inte, men det lär nog bli någon gång då med skulle jag tro. Vilken skada man får vara, haha! I dag ska jag umgås med mina braiga vänner mallan och tess, vi glider troligtvis på stan i de äckliga värdet. Usch! GÄ mig sommar förfen!

 


Sakanr min BIG L
Älskar mina bästa vänner.


9/6

Hey jag ska inte klaga på mitt liv, men hallå? Äh.
Har knappt gjort något idag slapp skoldag, hade inga busspengar så var tvungen att ringa mamma för att få skjuts hem. Handlade mat på ica åt nyss middag och nu sitter jag här som en datanörd och har ingenting att göra resten av dagen/kvällen. Jippi? Nääe skulle inte tro de. Varför kan inte någon dela med sig av sitt ”roliga” liv? (som alla påstår att dom har) nä jag ska nog hoppa in i duschen eller lägga mig i badet för att slappna av lote och sen hyra film. Hoppas jag. TJÄ

8/6

I don't give a damn


Helgen har varit paj, ordet är värdelös. Vissa är rent värdelösa för mig, kan jag erkänna nu. Kom ** ihåg 7:e? tror inte de, fick fan påminna om de, alltså de kändes lite värdelöst om jag får säga de. Men vad då, om man inte är intresserad så fan skit i de då! Ogillar livet ibland, ganska ofta. Därför att vissa gör de bara tråkigt. Nog talat om de. Avril Lavigne om bara 20 dagar och om en vecka eller lite mer kommer min Linnea hem. Vi ska spendera hela sommaren tillsammans för vi är bästa vänner och håller alltid ihop. Nu tänker jag inte skriva mer, för resten behöver ni inte veta.

6/6



fan vad jag älskar sommar

det här är min nya blogg för dom som inte vet.
tjää

RSS 2.0