30 AGUSTI

Som jag har längtat, ni är hemma. Tack o lov. Har varit med tea ett tag idag och de va efterlängtat att få se dig och jag kan knappt vänta på att få träffa malin! Ni är underbara! Jag kan inte beskriva hur mkt ni betyder för mig, men de hoppas jag ni kan klura ut. Jag har inte vart blogg sugen på senaste, inte nu heller. bloggen går upp och ner men de va väll inget jag brydde mig speciellt mkt om direkt.. Imorrn står en tung dag framför mig. skola fraån o9.30 - 14.55 och sen hem coh äta lite mat sen väntar prov jobb på ica 16.oo - 21.oo.. och resten av veckan ser ganska lika ut. Puss på de här så.

23 AGUSTI


Jay-Z - Run This Town ft Rihanna & Kanye West

bättre låt på väldigt väldigt länge, tack o lov!

19 AGUSTI


är jag inte lite små kåt på denna mössa så säg

Imorse o8.oo  vaknade jag med ett leende på läpparna för solen sken in i mitt rum och när jag ska gå upp för att kolla hur varmt de var ute med tanke på att solen sken så var de noll gradit ute, whaaaaaat!? Hösten närmar sig "sakta". Hösten har ju kommit som ett skott om ni frågar mig, men ja gillart! Jag tycker om alla årstider förutom när de är slask ute och när sönn har smält och sen stelnat för då är de farligt att vara ute, man kan ju halka ihjäl sig. Vintern kan få komma tycker jag, okej hösten kan väll få vara ett litet tag då. Mysigt när löven faller och de blåser, då är de bra med en myskväll med tända ljus och någon underbar. Men jag vill ändå ha snö. För de bästa med vintern är när den första snön kommer, åh de är så mysigt och härligt. Ge mig lite snö då. iIår bokade tjejerna resa och jag hoppas dom får de bäst! jJg ska också försöka ta mig iväg, jag hade hoppats på att hanna ville joina. Bli frisk kvinna! Men om inte så kanske de blir mamma o jag. Idag är en bra dag känner jag men det är mest för solen skiner och då blir humöret på topp oavsett vad som händer. Idag ska jag iväg på möte med optimal 14.oo och sen vet jag inte vad som händer. Men solken skiner och deär bra för igår var de ingen bra alls, usch.


18 AGUSTI


ge mig lite värme och sol. TACK.

Jag vet inte vart ska jag börja, samma visa varje gång. Jag vill iafl att sundqvist kommer ha de underbart i spanien och mina andra två fisar har de varmt o skönt i portugal. Läste på cillan's blogg att dom bokar resa idag! Men är jag lite sugen eller? Jag har velat åkt hur länge som helst, ja vet att jag inte är rik men jag skulle döda för att få komma iväg och relaxa lite innan sisat året i skolan. O jag hörde även att  vi skulle (kanske, förmodligen) dra iväg innan balen till finare platser. Thailand, men jaaa tack. Men mest av allt hoppas jag att jag kan följa med brudarna den 28!! lite grädde på de här så. Dags att göra frulle.

Party In Usa

17 AGUSTI


Usain Bolt - 9.58 är sjukt!

Usain Bolt är helt obeskrivligt. Jag har inte ord som kan beskriva hur mycket han inspirerar mig. Jag har fått en ännu mer lust att fortsätta med friidrotten, men jag vet att jag inte kanske kan göra de jag vill göra eller skulle vilja prestera. Men jag ger inte upp i första hand, aldrig. Jag vill verkligen tillbaka till den tiden då jag hade mest glöd för de jag älskade som mest. Och jag ska se till att jag hamnar där igen och brinner för de som jag gjorde förr. Ja dvs om ryggen vill följa med.

Jag har också skaffat en ny hobby, jag gör armband som jag hade tänkt försöka sälja. Om någon är intresserad så kommer jag förmodligen att lägga upp dom här på bloggen nästa vecka. Ja nu ska jag göra något roligt av denna dag.


Lycklig eller olycklig..


13 AGUSTI




Friendship never ends.


Jag vill mest bara säga att jag älskar dom vänner jag älskar mest av allt och andra nära och kära. Jag tycker att dom sex stjärnor som lyser i mörkret ovanför min sägen är dom mest underbara människorna jag har träffat och det är ni som gör mig glad, det är ni som gör mig hel och till den jag blivit. Utan er vore jag ingenting. Såklart finns det många andra vänner som också gjort mig till den jag är idag, men jag tror inte att jag är samma person uatn mina stjärnor. Dom förtjänar all kärlek från topp till tå. Vi står vid varnadras sidor nästan 24 timmar om dygnet och jag vet att vi stärker våra band mer och mer för varje dag vi umgås. Det är därför vi är dom sex stjärnorna som lyser ovanför min sägen varje natt. Jag kan se upp på oss och jag kan somna med ett leende på läppanra, därför vi är vi och de gör oss så mycket bättre.   Jag älskar er av hela mitt hjärta.


12 AGUSTI

Jag måste börja att berätta att jag var på friidrotts träning igår, känndes riktigt bra och de va skönt att få komma ut. Jag hade planerat att gå idag med 11.oo men jag drog på mig en liten små snuva, dåligt gjort! Därför ska jag vara inne idag hade jag tänkt o dricka lite te och mysa framför tv:n, ja om inget annat hittas på! Varför ska de vara så svårt att ta in mig på ica nu dåå, jag vill jobba jobba jobba!! Jag är trött på att göra ingenting just nu. Och jag längtar faktiskt till skolan börjar för iår ska jag ha högre betyg som jag sa förra året, ja jag fick ju lite bättre men nu sista året ska jag tamigfan sluta babbla och göra de på rätt sett! Jag vill lyckas och visa att jag faktiskt kan och de ska jag! "hejja hejja"
Jag skulle egentligen vart till frissan snarast pga mitt "icke slitna hår" skulle behövas göra lite ljus slingor och ta lite på längden även om jag inte vill de, jag ser ut som ett mongo med kort hår. Men ja mena mongo som mongo, mongo som mina fem andra stjärnor. Jag kommer verkligen saknar dig thea och dig malin, broken heart. Men ja vet att ni kommer ha de bäst och de är de ända jag vill att ni ska ha, pusss. Tyvärr blir de ingen utomlandsresa för min del, hoppas cissi jennie o carro också får de bäst om dom drar iväg.

Boys will be boys oh, yes they will

8 AGUSTI




snyggt!

5 AGUSTI



Förvånat man ärligt så klev jag upp o8.oo och åt havre gröt, kollade lite på tv och sen åkte jag o mamma in på stan. Köpte (en rosa filt) den mysigaste filten någonsin och letade pälor men hittade inga bra, suuug min snopp. Ja vad händer, kanske ska dricka lite te då. Möms.

Jaha, då har man laggt in två nya plagg.
ostersundbloppis.blogg.se

4 AGUSTI


Hittade nästan en rätt okej bild på oss.

Ja kan väll inte säga mer än att ja vart me tes som e hes. (haha) Trevligare kanske, tack för min dag inte dog ut vid halv fyra tiden. Jag vill sova men vet inte om jag kan, va uppe till typ halv 3 igår natt för jag inte kunde sova. Imorgon är de jag som sätter kl på o8.oo och förhoppningsvis tar en promenad, de vore inte fel o gå in till stan och hem.. kan fundera på de under natten hur ja ska göra. Men nu är de dags att ta hand om tänderna och dricka lite vatten. Höres då!

My heart is in two different places, my love has two different faces..

2 AGUSTI

Åh fick jag älska filmen Två skall man vara mest av allt? åh, mysigare dag med mysigafre händelser.  jag reser mig bort från bloggen för ett tag, just so you know.

RSS 2.0