30 SEPTEMBER




Jag är på bättrningsvägen, idag har jag KNAPPT ont i halsen men huvudet känns fortfrande lite tungt och varmt. Jag är bara glad att jag repar mig snabbt. Så imorgon är jag tillbaka igen och då blir de praktik. Jag stortrivs verkligen på Stadium, huuur kul som helst och personalen kan inte bli bättre! Jag skulle faktisk kunna tänka mig att jobba där om de vore så, på helgen osv..
Igår beställde jag en mössa som jag tyckte kunde vara till nytta nu när de börjar bli kallt, hoppas den kommer innan nästa torsdag så jag kan ha med mig den ner till gbg. För på torsdag 8/10 åker vi ner till gbg, jag, mamma, pokahontus och moster. De ska verkligen bli skit kul/skönt o få komma från stan.
Igår hittade jag min älskade film, den har varit borta i ja typ 3-4 år och igår plötsligt hittade jag den! Filmen G, den filmen må ju vara roligare och knäpp men ändå så bra! Så den har jag kollat på idag och Brudens Bäste Man som också är en jävligt bra film, värd att se! Och på tal om filmer så längtar jag sjukt mkt till Ica Age 3 och Transformers 2 kommer ut, dom har ju typ vart dom bästa iår. Visst finns de andra bra filmer men dom är mina favoriter!

29 SEPTEMBER



Big girls don't cry

Jag vet inte om skolan var prio ett för mig just nu, kanske att jag ska bli frisk är mitt prio ett! Och det var inte bättre idag när jag vaknade, nästan värre faktiskt (de värsta jag vet är att vara sjuk). I morse 07.50 hade jag tid hot tandläkaren och det innebar, inga hål! Men sweeeet! Sen åkte vi hem och gjorde frulle för att sedan åkåa på banken fram och tillbaka så jag kunde få min lön insatt. Dessutom har jag sålt min gammla blå soffa, så de rullar in lite cash. Resten av dagen har jag spenderat framför tv,i badkaret och i bros säng dvs att jag har sovit en stund nu på kvällskvisten, så jag är rätt trött just nu. Snö i fjällen? Kan inte snän komma hit först, jag älskar snö lika mky som jag älskar sommar så jag längtar bara tills den första snön kommer, de är en ljuvlig känsla! Men nu tror jag att hjärnan håller på att explodera så de är nog best om jag drar mig tillbka. tjaråå.

27 SEPTEMBER

Har bara några ord att säga: jag är döds trött och sjuk... imorgon är de tandläkaren som gäller, blir hemma från skolan. Mina öron värker som satan!
Sakar dig Martin<3

26 SEPTEMBER


sofia var namnet

Hej! Jag har inte hunnit suttit vid datan sek sen sist typ... I fredags blev de jobba och senare på kväll var de dags att fira tessan som äntligen fyllt år!! De hurrar vi för :) Idag har jag jobbat och ska göra de imorgon med, skönt med lite extra pengar! Mina skor har jag hämtat och dom kanske var cp skön och hur snygga som helst! Och så har jag införskaffat mig en hel del i torsdags/fredags: en väst, halsduk 2 örhänegn, byxor, t-shirt, locktog och skorna såklart. Jag är nöjd med andra ord. Ja vad händer i övrigt, jo jag har prov imorgon men har inte pluggat för jag hann inte hämta bökerna i fredags, kuuuuuuuuuul? NEHVA, aja jag får se hur de går... I övrigt har de gått 1vecka imorgon och de känns som en evighet! Sakar min älskling så mkt och jag saknar dig ochså linnea men de vet du att jag alltid gör när du inte är hemma och hälsar på. Ja de var allt för mig, jag får se om jag hinner skriva några rader imorgon. Puss

22 SEPTEMBER


Paramore 30/11 Stockholm

Forum eller Paramore? Det lutar mot att åka till Stockholm och se Paramore, jag kände att de va lite mer att uppleva i livet. Fest kan man väl ända ta igen senare i livet. Jag hade inte tänkt att dö den senaste tiden. Dessutom är de billigare, roligare kan jag inte säga om det är för det vet jag inte men jag själv tror att de är roligare att gå på konsert. Ja mena fest som fest liksom, forum kan ja åka på när jag vill men Paramore kommer ju inte till Stockholm när jag vill. Nog om detta. Jag är förövrigt trött och har lite huvudvärk och ryggvärk så de räcker till hela världen. Idag funderar jag på att packa ihop några saker och dra iväg till NT-gatan, det kan vara skönt att få vara lite själv också. Men jag gruvar mig för att sova, jag brukar liksom alltid sova bredvid bejbi men inte inatt och då kommer nog saknaden fram ännu mer. Men det ska nog gå bra. Igår gjorde jag en liten lapp om tider som jag kan jobba på ica och bad ”pappa” lämna in den och jag har faktiskt fått tider att få jobba, kanske på fredag, lördag och söndag blir de jobb. Känns otroligt skönt att få jobba faktisk för jag vet att de kommer lite extra pengar på kontot till oktober som jag kan ha nytta till. kände att inlägget inte blev så spännande och att allt jag hade vela sagt hamnade lite här och där, men de är nog inget ni tänker på. Seeya


20 SEPTEMBER



I like it

o9.oo åkte bror,bejbi och jonas till kiruna för att röjja lite skog. 3 veckor... utan bror och älskling, men de är bra att dom kommer iväg. Ja menar dom får ju inte en liten kosing när dom är klara där uppe om man säger så:p Och jag hade tänkt att bo sätta mig på norratorlandsgatan lite då och då, så de kommer nog bli najs. Längtar rätt så mkt till mina skor kommer, förmodligen kommer dom till veckan! Och på de vill ja ha lite alkohol till helgen och jag känner på mig att de kommer bli en bra kväll med bra folk. Och längtan till gbg är ju inte heller stå stor.. NE VA!? Den 7 okt bär de av till gbg för att festa med släkt och bekanta. Kusin Maria fyller nämligen 30år så de blir ett hejdundrans kalas kan ja lova. Pokahontus ville att vi skulle förfesta på tåget påvägen ner, men då är de bara torsdag och de är på fredagen kalaset är så han är nog rätt så peppad och de är jag med! Men nu ska jag göra lite nytta, jag ska ta en promenad idag men vet inte när eller med vem... men de löser sig. Puss

.

I can tell I can tell how much you hate this. And deep down inside you know it's killing me. I can call, wish you well and try to change this But nothing I can say would change anything. Where were my senses? I left them all behind. Why did I turn away? I wish I could save you, I wish I could say to you I'm not going nowhere, I wish I could say to you, It's gonna be alright..


11 SEPTEMBER



Jag är sjukt trött på det mästa som berör mig just nu. För det fösta så har jag ont i kroppen så att jag knappt orkar stå eller sitta, jag har så ont så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Det finns vissa andra saker som gör mig så jävla less också, så less så att jag bara vill stänga igen öronen och blunda för resten av livet. Saker jag bara vil glömma eller gömma undan i en lite låda som jag kan kasta bort och aldrig öppna igen. Jag förstår inte varför jag håller all ilska inombords när de egentligen bara ska ut, jag borde komma på någon metod för att få ut all agrisivitet. Utan att det ska gå ut över någon. (Ge mig något tips, tack)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det har hänt så mkt på sistone men de orkar jag verkligen inte skriva om. Jag har inte heller haft någon större lust att blogga för den delen heller. Jag känner heller inget måste att skriva, jag skriver lite utan för bloggen som bara jag kan läsa och de kännas också skönt. Jag får känslan av att jag känner mig tom imon mig, det fattas något men det har jag vetat länge. Men inte att de ska kännas så här, de trodde jag inte. Ne jag tror jag ska ta mig en blund och glömma allt för en stund.


RSS 2.0