27 DECEMBER



Mina vänner är verkligen bäst! Har haft en underbar dag med mina hjärtan. Ligger och tänker tillbaka på när jag och tea var utomlands, längtar tillbaka. Vänner ska man vara rädd om och de är jag om mina små hjärtan jag har. Blir bara rörd av tanken, kom en tår eller två. Puss på er girls. Jag Älskar Er!

19 DECEMBER

Ligger i sängen och kollar på bumbibjörnarna innan jag snart ska hoppa in i duschen. Sen blir det gröt och äggmacka. Jobb idag 11-18. Rätt skönt ändå! Igår köpte jag en mössa på jobbet, kan lägga upp en bild senare ikväll.

.


Rihanna - What's My Name?


Jobbar helg och sedan två lediga dagar, sedan ons-tors och sen är det Jul. Och på juldagen kan jag äntligen tillbringa natten med mina girls med mycket skratt och skojj! Såå skönt, dock är jag inte ledig nyårsafton, men de gör inte så mkt. Det bättre var väll att jag var ledig nyårsdagen och de är en stor lättnad, så de tackar vi för!
Jag känner mig nöjd med nuet, vänner och familj. Jobbet rullar på och pengarna rullar in, det går bra nu."haha". Ska bli skönt att träna på måndag, känner att kroppen behöver lite spa också. Så då passar jag på att relaxa lite och njuta av att livet faktiskt kan förändras och behöver en förändring. Ska försöka hitta lite tid för mina vänner nu i jul, det behövs! Många kramar till er girls!
Ikväll är jag barnvakt till syster och just nu sitter båda framför en dator med musik i lurarna, nördigt! Tror nog att hon som jag har högsta volym i lurarna.


18 DECEMBER

Make a wish, take a chance, make a change.

16 DECEMBER

Idag tog jag tummen ur röven o gick till Step In - City och köpte mig ett gymkort på Step In - Storsjöbadet. Äntligen, jag är verkligen nöjd med vart jag köpte gymkortet och glad att jag verkligen gjorde de. Har länge pratat om ett gymkort på badet och nu har jag det! Så idag var jag johanna & anna och gymmade. Har haft en bra dag med träning, relax med lite tjejsnack samt mkt bra sällskap. Tack brudar!! Men nu har jag legat i sängen länge, ska nu sova för imorgon ringer min mobil 05.40 då de är dax att kliva upp och sen börja jobba 06.40. Så ha en fortsatt trevlig ikväll.

15 DECEMBER



Gott Nytt Jul - Sean Banan
Chris Brown - Yeah 3x
Robyn - Indestructible
Miley Cyrus - When I Look At You


5 DECEMBER

Om ni undrar vart jag håller hus, så bor jag på Ica. Finns ingen tid för någon fritid. Var ledig igår och på tisdag är jag ledig. Tack o lov! Är mycket beroende av vänner/familj och släkt nu känner jag. Dags att sova. Ni finner mig på Ica imorgon. Peace out.

RSS 2.0