31 JANUARI


Chocolate Fudge Brownie

Min första alldeles egna Ben&Jerry, huuur god som helt! Kommer definitivt att köpa fler!
Är rätt trött och less just nu, men jag ska sova bort alla bekymmer. De är så jag fungerar.. oftast. Jag hoppas hoppas verkligen på att få vara ledig på fredag, då blir de roligheter förhoppningsvis. Ne nu ska jag snart krypa ner. Tänkte tipsa om en film imorgon efter jobbet.


29 JANUARI


Little House - Amanda Seyfried


Rekommenderar denna film. Den är underbar, svår att beskriva. Men jag gillade verkligen denna film! Om jag fick beskriva filmen med ett ord så skulle de vara, fin.


26 JANUARI

Löning igår, jobb idag, ledig imorgon. Jobba hela helgen. Jaaamän, de rullar på. I förrgår när jag va på gymmet träffade jag pappa där, sen kom johanna. Och idag när jag tog en sväg på stan innan jobbe sprang jag på tea o linda, vilken rööta alltså! Imorgon då jag är ledig ska jag städa, luncha på stan med pappa, träna med johanna och ev träffa mina girls. Annars blir de bara mys i soffan. Blev trött nu.. Bara 4.20 h/min. När jag kommer hem ska jag dö för en stund och njuta att jag är ledig imorgon. Man känner sig inte ledig när man väl är ledig, kanske för att man e ledig 1dag, 3dagar ledighet är dock föör mycket ledighet. 2dagar skulle ju sitta fint! Hörs då, ska tjäna lite mer pengar.  Höhööh..

24 JANUARI


Snart...snart!

Åkte till sjukan och ev ska de bli op redan nästa vecka, alltså v.5. Annars kan de bli mellan v.5-8 om inte det passar för läkarna. Tog även blodprov, dock är det nästan de värsta jag vet! Tog en snabbis på traktören och sen vidare till malin, köpte med mig semlor som vi svullade i oss. Mums! Haft en bra dag men för att de ska bli ett bra avslut också så ska jag iväg och träna, måste bara peppa mig själv lite till innan jag beger mig.


23 JANUARI



I går somnade jag runt 22.30 och hade ställt klockan på 06.00 men vaknar 03.00 as pigg och kan inte somna om förns 04.50.. vaknar ändå pigg när mobilen ringer 06.00? Aja sånt där kan vara rätt lustigt! Hade en dålig dag på jobbet igår och en dålig dag övrigt också. 11 timmar på jobbe idag, jag klagar inte! Men är ganska trött nu måste jag erkänna.. I morgon är jag ledig och ska till röntgen på sjukan o sen ska jag träna. Har helt ärligt inte haft tid för träning nu på slutet, men nu ska jag försöka hinna med de dom dagarna jag är ledig! Grattis..eller vad ska man säga? haha. Tänkte krypa ner i sängs nu för att.... jaah bara för att!

One Tree Hill - In my heart, forever and ever. always .


21 JANUARI

Förkylning påväg..(fast de har den varit länge, men nu känner jag extra mycket!) Jag började gårdagen med lite lätt huvudvärk och en blåsa i munnen. I dag började de med huvudvärk och träpp i näsn. Och hela veckan har jag känt mig som ett nyspaket, trött och ont i öronen. Jag hoppas den försvinner, jag orkar (har inte råd) att vara hemma från jobbet. Det Låter ju sjukt men så är de när man har planer och vill uppnå dom ganska snart. Som sagt så ska jag umgås lite med Thand idag och de ska bli riktigt mysigt! Lägger upp bild senare om dagen. Ska ta alvedon och luta mig tillbaka i sängen, lyssna lite på musik och bara slappna av för en stund.

20 JANUARI

Jag fick ändra mina planer i veckan. Blev jobb hela veckan förutom imorgon då jag är LEDIG, boyah! Ska ta en sväng på stan med thand o sen ska jag bara ta de lugnt, sova hos mamma imorgon också! Jag är så trött just nu, blir ett bättre inlägg imorgon! Godnatt.

.

Fick just ett samtal från jobbe, så jag ska rycka in 12-21. Ev imorgon också, blir isånnafall lång dag då vi har möte från 18-21. Ska kika de sista på vakna med the voice nu och sen Får jag se om jag tar en snabb dusch o städa lite om jag hinner.

19 JANUARI

Godmorgon! Idag tänkte jag börja med att vända på dygnet, måste erkänna att jag e lite små trött och helst skulle jag bara vilja somna om igen. Ligger så fruktansvärt bra i sängen, just sådär bra att man kan ligga och snooza 2h till. Måste ju medge att jag faktiskt har snoozat 50min redan, de var bara att ta sig själv i kragen o kliva upp. Tänkte kika på tv och bestämma mig för en god frukost.

.



Beställde nyss detta från h&m, kändes rätt bra.

Nu är man ledig tills måndag och jag hoppas på att få göra något roligt nu när jag ändå är ledig. Kanske träffa lite vänner och träna. Imorgon ska jag nog städa och gå på telia, ev ska jag träna imorgon också. Jobbmöte på torsdag också, tur att man får betalt i 3h! Har ganska nyligen ätit lax hos mamma, gött! Så vi ska snart bege oss hem till b-center, fast egentligen skulle jag kunna stanna kvar. Får lite hemlängtan ibland, men de är ju inte så att vi "bor" ihop så.. men ändå är jag ju där oftare än här hos mamma. Kanske sover här i helgen, då martin ska till åre troligtvis. Så typiskt att han alltid ska göra saker med andra dom få helgerna jag är ledig, höööööööhh!


18 JANUARI

Back to work! Snart sitter jag på bussen påväg till jobbe igen. De där med pengar på kontot är ju härligt har jag hört? Tänkte därför nu gå och borsta tänderna och klä på mig.

17 JANUARI

Igår kom hurtig förbi hos oss med sin fina lilla Fia och kikade på solsidan.

14 JANUARI


 Äntligen fick jag upp dom!


13 JANUARI

Tröttare tjej, har stängnings tider från igår till lördag. Men som tur fick jag byta pass på lördag så jag jobbar 07-18.30 och de känns bättre. Hatar att vända på dygnet!! Dessutom har jag en förkylning på g men som aldrig vill komma fram riktigt, grymt jobbigt att nysa 24/7. Och tyvärr får jag inte till bilderna heller? Ska pröva igen när jag kommer hem, om jag inte hinner somna såklart. I förrgår bestämde jag och martin att vi köper bredband istället för att använda internet från telefonerna, blir ju lite bättre.

Läste nyss att malin också haft mardrömmar.. Verkar som många har de just nu. Jag blev väckt i natt av martin då jag låg och grät som en tok, fick panik när jag vaknade och trodde att drömmen var en rikigt och att de skulle hända inom en snar framtid. Drömde att jag och store bror (david) skulle träffa lill brorsan (filip) på fritidsgården, just då i den stunden blev filip skjuten med två skott i pannan och dog. Jag och david skrek och grät, jag har aldrig varit så ledsen när jag vaknade, jag var tvungen att gå till soffan o grina och sen sätta på tv för att komma på andra tankar. Men de gick inte, har aldrig varit med om att drömmen var så verklig. Riktigt läskigt!! Svårt att beskriva känslan och hur allt de andra "utspelade" sig i drömmen.
Filip du betyder allt och fan om nån gör dig illa och fan om jag skulle förlora någon i familjen! Jag är överlycklig att ni finns och att jag har er, älskar er mest av allt som finns på jorden! ( kan fortfarande inte släppa drömmen, känner fortfarande "svullnaden" i ögonen.

11 JANUARI

Tydligen funkar inte "uppladdningen av bilder" så de får bli bilder i morgon efter jobbet. Och i morgon fyller broosch 16 år, så det blir tårta med familjen när jag slutat jobba 20.15. Så generös som jag är får han en trisslott, har inte råd med dyrare prylar.
Nu börjar det närma sig, dax för ännu en operation. Ska nämligen ta bort en skruv som besvärar mig, jag är dock mer nervös inför denna "lilla, mindre" operation än den första som var lite "större, allvarligare". En nackdel med denna operation är att jag ska göra den här i stan, om de blir infekterat måste jag ta bort allt som dom har skruvat fast och de ser jag INTE fram emot! Så i morgon ska jag få veta preliminärt datum. Jag ber nästan till gud att få göra de inom 2 veckor!
Hahaha jag dööör, m har stårr och vispat grädde i snart 30 min och inte fått nått vidare bra resultat. Börjar tycka lite synd om honom, men samtidigt ser de så roligt ut hur mycket han än försöker. Så jag ska slänga in handduken och hjälpa till. Haha, fan vad vi skrattar åt de!

10 JANUARI

Middagen blev ju riktigt god vill jag lova! Idag köpte jag nya spotlights och nya "drick "glas.
I morgon lägger jag upp bilder på sovrummet, vi har fått dit en till byrå. Nu tröst dricker jag oboy, för m dissade mig.. inte okej! Ska fortsätta kolla på The break - up och dricka mer oboy.

8 JANUARI

Igår var vi som sagt hos veterinären och allt gick bra, men blev lite orolig när vi kom hem. Vi var tvungen att sätta på molle en tratt.. Usch. Sitter på jobbet och har 15min kvar av min lunch, är förjävla trött. Har varit lite tussig ett tag nu och så tror ja att jag har sovit för länge, kanske därför jag e så trött? Så jag måste ragga inför ikväll då vi ska fira våra vackra flickor cecilia och jennie. Underbara! Ne nu ska jag gå och jobba innan jag somnar!!

7 JANUARI

Ni undrar säkert vad jag har en blogg för? Jag bloggar knappt längre känns de som! Saknar de faktiskt lite men ibland kan de vara skönt o inte dela med sej om livet man lever. De senaste dagarna har jag varit i fjälls, Sundsvall och bara vart hemma med släkt från diverse håll i kanter. Har knappt haft tid för vännerna och de känns inge bra! Men jag få försöka ta tag i de nu! Imorgon ska jag luncha med johanna och prata om allt mellan himmel och gjord, ta en runda på stan o se om de finns nått som passar in i min garderob. Senare ska jag och martin åka till vetrnären för att molles pungkulor, känns jobbigt och har lite svår ångest för de! Vi ska även försöka görat på filo hemma hos mamma, usch.. Börjar peppa inför lördag då vi firar våra vackra flickor jennie & cissi som fyller 20år! Ska verkligen bli roligt! Och verkligen grattis till er båda, ett närmre steg vuxenlivet och ännu ett år för vänskapen. Nu ska jag avsluta detta med godnatt & puss till er alla!

RSS 2.0