30 JUNI

Jag ska börja med att säga ursäkta att jag inte uppdaterat bloggen men jag har haft jobb ivägen och det har varit för bra väder för att sitta vid datan. Kommer inte sitta så mkt vid datan, åker till gbg på fredag till kusinerna över en vecka. Så jag kommer inte att vara så aktiv här på bloggen så läsare vet.
Hörs då!


25 JUNI

Nu är det dags att äta oxfilé med ugnsstekt potatis och massa annat gott sen dara man på ica med linpan och sen hem till vallsundsvägen och myser på bryggan med en vacker solnedgång

Like i care

23 JUNI





Borta bra, men hemma bäst kan ja tycka! Har varit en roligt resa med mycket skratt, sång och sol. Det gillar vi. Resan började ju rätt så bra, eller? Åkte ju som sagt förbi sundsvall och skulle stanna max 1h och det blev 4? Phaha. Men de va änå skönt att vi åkte sent för då när vi kom fram till hotellet så var det läggdags och ja har inte sovit så skönt på länge, ge mig ett hotellrum dåe. Upp tidigt för att säga hej till doktorn och klaga på alla smärtor, om du bara viste! Vi kom fram till att vi skulle ringa om 6veckor och berätta om det hade blivit bättre/sämre eller var som det var när jag kom upp, så skulle vi bestämma då hur vi gör om det blir sämre. jag hoppas hoppas verkligen inte att dom ska öppna upp igen och fixa för de pallar jag inte, men om dom måste så måste dom ju såklart. Vi gick på apoteket och köpte Zon som skulle "hjälpa" lite grann ifal. När vi väl var klara åkte vi ner på stan och träffade bästa linnea, jag hade kunnat krama dig och stannat för evigt, men b¨åda vet att det inte går. Iafl så handlade jag lite små saker som underkläder, bikiniöverdel,solglasögon,nagellack, klocka, örhängen, små ljus lycktor och en trälåda . Så det känns bättre nu, livet kan vara hårt ibland ni vet..

21 JUNI


Imorgon åker jag till umeå och kommer inhem fören på tisdag kväll, wow liksom. Ska ta en dusch nu och sen krypa ner i sängen, för imorgon väntas en lång och jobbig dag för mig.  Under dessa två ska jag dregla lite i skyltfönstrena i sundsvall och i umeå kanske jag till och med köper mig någont vackert, jag ska träffa doktor Håkan, göra undersökningar och bedömningar ifal jag ska göra ännu en operation. Och för hoppningsvis ska jag få träffa min bästa kompis!! Så ja de var allt för mig, hejdå.

.

Lady Gaga ft rihanna - Silly Boy


18 JUNI

Pink - Please Don't Leav Me

Blev för less igår när jag hade skrivit om inlägget tre gånger så jag sket i de. Det var faktiskt jätte kul idag på jobbet, eller ja de tycker jag att det har varit ända sen jag började. Fick post där de stod att mitt paket hade kommit, ska på ica senare och hämta ut de. Det är Nikita tröjan som jag köpte, lääängtar! Snart eller ja 14.3o ska jag vara på sjukhuset och gör en röntgen undersökning, inför umeå. För på måndag åker jag och mammsen till umeå för att kolla upp ryggen (för dom som inte vet så har de blivit sämre) Vi tar en sväng förbi sundsvall först och senare vidare till umeå. Nu vet du.

Vart äre jag vill komma här i livet, egentligen?


.


Hittade en fin bild på malin och cecilia.

Om någon ville veta så har jag nyss satt ihop några bilder som ska sättas upp på väggen, men jag tror jag måste göra om lite.(tyvärr). Jag kanske är hungrigaste i hela världen och har för lite fritid helt enkelt, ska äta massa massa maaaaaaaaaaaaat nu. Mat kanske är mitt liv och det bästa jag vet. Jag längtar som ett as till fredag, maaaaaaaaat! Ja nu ska jag gå och hoppas på att det blir ett varmt bad med någon som heter m.

Ta mig ifrån allt ont

16 JUNI


det är sjuk så mycket som jag har längtat att få se 2:an.
 Bokade biljetter till premiären nästa onsdag, lääängtar lite dåååe!

Jag är typ helt slut efter två timmar med 7st femåriga små tjejer. Vissa tar ju kål på en, men de får man väll ta. På fredag är det midsommar och det betyder, mat dricka och en massa folk på vallagatan, jag tror jag ska ta de lungt eftersom jag fortfarande inte är frisk och jag känner mig rätt klen. Vi håller på att bygga en altan ute på framsidan som ska vara klar tills fredag och ärligt så kommer det  nog bli ur snyggt, praktiskt och bra. Nu ska jag äta plopp med mjölk och kolla på Bortspolad.


.


Köpte denna också, happyface.

Jag vill också berätta att det ser väldigt ljust ut på ica för mig, känns huuur bra som helst. Jag bryr mig faktiskt inte om jag får jobba under yran, för jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska gå eller inte. Varför kan jag inte sluta vela någongång..

Vad väntar jag på, bättre stunder kanske..

.


Det fick bli en tröja, kanske den skönaste jag har haft på mig genom åren, najj! Och bikinin satt perfecty. Nu var det mat och sen chill.


15 JUNI

Då var första dagen på fotbollsskolan av klarat, roligt mn bortsett från vädret som fick suga. Idag har min bikini kommit och jag ska på stan och köpa mig en tröja eller skor tror jag. Tyckte att jag var värd de nu. Lägger upp bilder senare dåe. puss och hej.

.



Alldeles för många inlägg, avslutar dagen med en underbar låt.
 // Fisen

.


Standing beside my friends 4ever

Ikvällen blev inte som jag hade tänkt mig, slutade med tårar och fick skjuts av greeken vid 23.00 tiden. Tröttare och slöare idag, vill bara vara ifrån dig.

.



Har varit och köpt mig en skinnjacka för 899:- men hade rabbat så det blev 679, bra gjort! Och så köpte jag en ljus lykta som kommer passa perfekt i mitt rum! Nu väntas bara en solning med älskade mamma och kina mat, så var min dag gjord. Och vill bara säga att det blir bank kort Nr 5, kortet på mig, trees och linda. Sjukt fin bild, vore inte fel med sol och värme nu..

Vill bara säga tack till några igår för ert stöd, ni är bäst. Utan vänner vore jag ingenting här i världen.

13 JUNI



I miss the life, i miss the colors of the world. Can anyone tell me were i am.

.



Vet inte vilken bild jag ska ha på mitt bankkort, vad tycker du?

händelserik kväll... sköööönare!

.



Jag önskade att jag hade stått där med händera i luften, lovar att jag hade gjort repris sen i fredags när jag sjung så högt så jag nästan tappat rösten helt o hållet. Det vore nått, va va va!?
Sjukt hälig version på låten, jävla guuuudh!!

11 JUNI



Ibland förstår jag mig inte alls på andra människor.
Tur att jag har humöret uppe ändå.

10 JUNI


5/6 -08
.nostalgi.
 Ta tillbaka mig till mina bästa minnen

.

love, love and love.
You hurt me sometimes, even if you haven't done anything.
Sometimes i hate the word love, because it hurts sometimes.
I want love, i need love, but can you give me the love i need from you?
Where is the love anyway?


9 JUNI



Nu har jag beställt volcom bikinin. Chansade på storkeken, men får hoppas att den passar ändå.
Nyss gjorde jag min lunch låda, för snart ska jag iväg. Min sista dag idag och det känns både bra och dåligt. Nu tillbaka till verkligheten.

hmm....

.

GÖR NÅTT DÅ, helvete.

.



Det är inte okej!
Man tror att det inte gör nånting, men det gör så jävla mycket.
Om det bara kunde kännas bra, för en dag.
Vem är jag om jag inte är den jag är?
Du borde ha sagt det vid det här laget.
Varför är man för feg för att ta tag i viktiga saker?
Alla tankar, alla ord, alla funderingar, alla tårar, alla kramper och alla dessa men.
Jag går min egen väg, vart går du?


8 JUNI

Hej, jag saknar linnea kanske hur mycket som helst! Vem har inte blivit sjuk om inte jag, jo jag. åh jag orkar inte nu, jag får ångest och börjar snart grina.


6 JUNI












Lite hesare och äckligare.



.


 Som dom flesta vet så är jag väldigt sugen på att köpa klänningen, återstår att se imorgon om den passar. Annars får det bli en annan klänning, jag vill ha en. Dagen har varit lång och rolig, men nu är jag så jäkla trött.

Jag önskar att vi kunde hålla om varandra förevigt.

5 JUNI




Mina idol bilder på Älsklingen.

Såhär har min dag sett ut i Härnösand/Sundsvall.

3 JUNI


GRATTIS TILL KÖRKORTET!
Om du bara viste hur mycket jag saknar dig gumman, om det fanns ord att beskriva med så skulle jag göra de.
Men jag finner inga, för min längtan efter dig är större än hela världens alla gåtor. Du är min förevigt. FAE


Två prov avklarade, YES. Har fortfarande APU-rapporten kvar men fick till på onsdag på mig, tompa är en gud. Ja du gör lektionerna roligare, tack för de! Inte för att mina ruuliga vänner inte tillfredställer de roliga men ändå, måste ju hylla hans namn här i bloggen, de är ju värld gubben.(HA eller hihi kanske) Hm..tycker att jag är värld lite sol nu, men såg jag att solen sken.. hmm neeeeh. Tänker besöka cancer grillen ikväll, ja man vill ju inte se ut såhär resten av livet.
Måste få lite färg som ni kanske förstod era puckon. Ja i igår gick jag med min mobil till The Phonehouse för att sända min lilla fula mobil till lager-iet för den är pajj pajj och återigen pajj, ja skyll inte på mig att den e sönder skyll på barnen i afrika som gjorde ett fel. Iafl så får jag den om typ två veckor så nu har jag en myket finare (fulare) vem brydde sig? Ska iafl proppa in lite snygga bilder på snygga brudar jag känner och sen kanske en fint låt. Och sen ikväll torr jag att ja beställer ett nytt bank-kort, fåår see om jag orkar.
Som sagt bär det av hör och häpna ungdomar jo till självaste Härnösand för högskole avslutning och det innebär? Typ tack o hej och så får man ett papper o så var det klart, ne inte jag men min boyfriend har gått klart högskolan. Grattis och en puss eller, heh-heh de får fanimej duga Bra där, jooomeenvisst. Fråga mig inte i vilkn form jag pratar i för de vet ja inte sjävl, haha. kul ändå eller ja kanske inte för dig sin puppa. 

2 JUNI


sommarn 2008

Ja då var det ny månad och det känns kanske huur skönt som helst. Det innebär att jag ska införskaffa mig ett nytt bank-kort äääääääntligen! Ser verkligen fram emot de, nytt kort och en bild på mig sjävl eller på någon/några nära o kära. Sen kan jag ju berätta att min helg har varit underbart bra, tack för de. Vädret kunde ju få suga lite minder på fredag, vem vill inte ha sol då liksom!? Jo alla förutom just du, ha! Ja för övrigt så är det lite stressigt för mig just nu, två prov imorgon. har inte ena boken hemma men jag ska ge mig fan på att det går! och sen på torsdag ska jag egentligen på utbildning inför fotbollsskolan men jag ska ner till härnösand för pjuppens avslutning. NU ska jag fortsätta plugga det jag kan.

RSS 2.0