29 okt

Dumma huvudvärk, kropps värk. Försvinn!
Jag saknar dig...
 Early This Morning - Jay-z
Vi hörs!

.

Roligt lov? Nooot! Jag som hade planerat att jag skulle kunna få göra något roligt. Men istället sitter jag hemma och kommer varken iväg till åre med linn, sundsvall för shopping, umeå till linnea. Vad e detta för skit lov om jag får fråga? Den blir ju inte bättre av att jag inte vet vad jag ska göra restan av de lilla lova jag har. Och vad som kommer att sägas imorgon, vet jag knappt om jag vill höra. Snälla ge mig något, säng något så jag blir på glatt humör igen. Tycker inte om att sitta hemma och jag va på bio igår, men vad har jag gjort innan dess. Jo ingenting! Jag tror jag åker till farmor&farfar istället och stänger av mobilen så jag slipper allt äckligt runt om mig, för jag menar de är ju ändån ingen som har tid att hitta på någe... Kanske åker upp till åre sjävl och blir psykisk störd... men hade jag någe körkort eller? Haha ååååååh hjälp mig gud att hitta ett bättre liv än vad jag lever just nu. Jag får helt enkelt bli sjävlmordsbombare haha.


Jag har så ont i magen för jag saknar dig, bara därför gråter jag.
Ge aldrig upp om du tror på kärleken, för kärleken finns där även om den är svår att finna.

28 okt

Jag har ängnat mig från kl 12 till nu för stor städning i mit äckliga rum, jag har dammsugit, dammtorkat och städat i lodor och i garderoben. Har hittat en massa roliga saker som har blivit många fina minnen. Jag tror jag förstörde min kropp, ryggen är mer trasig än vad den var innan jag började. Men jag är mycket nöjd och det blev ett lyckat resultat på min städning. Bra gjort fia. äckliga kropp ska skrubbas och tvättts, äckliga hår ska tvättas och få hårinpackning. annsiktet ska få sig lite fräschare look. Hoppas på en god middag och en bra kväll för det är jag värd. På återseende.

.

High School Musical 3 var mycket bra, barnsliga jag men jag tycker att den var bra ändå. Efter bion åkte vi åt varsitt håll, jag hem och hon hem till sitt. Skulle egentligen också gå på pause med rebecka men det blev inte denna kväll, så det blir förmodligen imorgon. Solade en sväng nyss, va ju skönt och varmt. Nu har jag bestämt att jag ska ta en dusch och sen mysa till det för mig sjävl, hitta en bra film och krypa ner i täcket och känna mig optimalt ensam.



Jag har så mycket som jag vill ge, men du vill inte ta emot. Jag har så mycket som jag vill säga, men du vill inte höra. Jag har så mycket som jag vill visa, men du vill inte se. Jag har så mycket som jag vill göra, men du vill inte vara med. Jag har så mycket att älska, men det kan du ej förstå…


.

Nä nu har jag varit uppe sen 08.03 imorse, har kollat på Vakna med the voice och sen blev de MTv. jag åt en efterlängtat frukost, toast och oboy. guud så gott det var, men icke nyttigt. Jag har bestämt att jag skasluta vara som jag är, istället ska jag bara vara mig sjävl och skapa ett nytt liv. Nu tar jag mig sjävl i kragen och rycker upp mig, tänker inte sitta inne hela lovet. No no. För idag ska jag vara med julia, vi ska ta en runda på stan och sen går vi på bio. Det ska visas High School Musical 3, längtar. Kvällen blir bra hur den än slutar, hihi. Ha en mycket trevlig dag alla läsare. Puss&Kjam

27 okt


I don't want nothing at all, if it ain't you baby.
Imiss you.

.

Jag sitter här igen, sjunger vackra melodier som gör mig glad och lycklig. Idag hade jag en känsla som var ungefär såhär: Det kändes som att jag nyss gick 5an och helt plötsligt går 2an, jag kommer aldrig glömma dom dagarna då jag och hanna var med varan i 5an. Då vi sov hos varan, jag minns nästan varje morgon vid ditt frukost bord. Det var så mycket glädje mellan oss. Jag minns alla gånger vi var på disney on ice, speciellt första gången då vi skulle sova hos mormors kompis. Vi låg i vardagsrummen och skulle till att sova så hanna lärde mig att prutta under armhålan, meeen guuuud vad vi skratta jag kommer ihåg så väl att båda hade kort hår till axlarna och du med en svart tröja med en knasig kille på och jag en röd munkjacka. Allstå shit, så roligat har jag inte haft med dig på väldligt länge. Jag miss att det var den bästa tiden i mitt liv.

.



I expect nothing, i just... want everything back to normal.
We are we, there is nobody else.

26 okt


något som skär

något som gör ont
jag vet inte vad det är
törs inte fråga
att ständigt se
att hoppet bleknar
mer och mer
att ständigt krypa in
i det mörkaste hål
fälla den tår ingen får se
och sakta viska till sig själv
"jag orkar inte mer.."

.


Just dance all night long

.

När jag vill få ut ilskan inom mig lyssnar jag alltid på låten :
Killswitch Engage - My Curse

24 okt



Äntligen fredag, tänkte sätta mig en stund här för att fördriva tiden lite men jag ska nog gå lika fort som jag satte mig här. Ska på stan om en liten stund med mamma och lillasyster, ska köpa min tröja och sen tänkte jag gå upp till skolan där mina vänner finns. Den här är nog den bästa fredag jag har haft under skolan, hittills. Jag har ju bara en lektion, en idrotts lektion och det klagar jag inte på! Kvällen ska jag tillbringa med älskade linn, vi ska ha lite spa och bada antagligen snacka en massa skit om allt och alla. Nu ska jag klä på mig lite kläder och sen åka in till stan.

23 okt

Att få prata med dig, löser alla mina problem. Nära på iafl. Du gör mitt huvud fritt och fyller den kärlek jag saknar dig hos en annan. Jag har inte sovit på två gygn nu, i dag åt jag ingenting till frukost, lunch knappt där heller lite morötter och middag åt jag lite... Igår åt jag heller inte så mkt, vad är de som håller på att hända? Jag kan passa på att tacka för att vi får lova och för att jag har en lektion imorgon som är endast så lång 12.00-13.30. jag är lite trött man jag kan nog inte sova, så jag orkar inte försöka lägga mig i sängen... jag kommer vara uppe rätt så länge idag för jag vet att jag ändå inte kommer att kunna sov i natt heller! Orka ha ett liv som detta, jag säger bara de. Orka!


Varför ska det alltid bli såhär? Varför? Varför ofta!? jag orkar inte skriva upp allt jag känner just nu med alla känslor och all skit. Därför skriver jag ner de någon annan stans!


22 Okt



.


Kanye West - Love Lockdown
Kanye West - What It Is
Kanye West - Heartless

.


Who's gonna make my decisions, I can't make'em on my own.
I don't know what to believe... I don't know why we are so...

.

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogg om längre... det händer inte så mycket roligt. Kanske mest på helgerna, orka ha en helg-blogg? Haha. Jag bloggar om de jag känner för typp. Känner som jag bara ligger i koma, kommer aldrig ta mig ur den heller verkar de som. Men imorgon ska jag iafl på skolan som det ser ut, ska iafl försöka! Igår köpte mamma ett par skor som jag ska ha till vinterna för att inte frysa tårna av mig, men jag kommer antagligen ha dom nu med eftersom de är kallt ute vissa dagar. Och på fredag ska mamma köpa en jätte mysig tröja åt mig på stdium, den är vit och as mjuk och len. Ikväll ska jag läsa ut de sista i min lilla snusk bok, hehe. Ta en lång dusch eller ett varmt bad för att mjuka upp ryggen lite och för jag känner mig avskyvärt äcklig! Kolla på What happens in vegas sen somna tidigt för jag är tröttast och trögast. Orka inte lägga upp en bild, har ingen bra till detta inlägg som förövrigt är ganska tråkigt. Nu går jag för jag blir less när jag har oviktiga saker att skriva om.

21 Okt

Nu återkommer jag.

.

Är jag redan framme vid dommedagen då jag ska operars? Åfan, känns verkligen som jag behöver göra om min rygg idag. Ingen skol för mig idag inte, det ä något som knastrar i nedre delav av ryggen och se stålar och dommnar bort. Jag svimmade nästan jag gick på toan imorse, allt blev svart framför ögonen och de snurrade. Jag ska ta mig ett varmt bad och tänka på han, han som gör mig lycklig. Återkommer.

20 okt



Nike jag vill ha!

.


Kurt Nilsen - Rise To The Occasion



18 okt



ibland behövs bara en bild

.

We Are Broken.Hallelujah.My Hero.Emergency.Franklin.Circle.All We Know.Let This Go.Whoa.My Heart.Brighter.Oh Star.Here We Go Again.Pressure.That's What You Get.Born For This.For A Pessimist, I'm Pretty Op timistics.When Is Rains.Let The Lames Begin.Miracel!.CrushCrushCrush.Fences.Rewind.Asleep All Day.Breathe.Misery Business.Until Tommorow.Conspiracy.

Paramore



16 okt

Magnetröntgen igen? Imorgon ska jag avra där 07.45... orka! Sen har jag bestämt att jag inte ska ha biologi mer utan jag ska byta till bollsporter, idrotts läraren tyckte att jag skulle de. Fick berömm att jag var så tuktigt i bollspel och idrott i övriga fall. Man tackar ju inte nej till mer idrott på schemat, hellre idrott än tråkiga böcker!


davva and me


Igår hade jag världens bästa kväll, allt var prefekt! Vi hade så roligt, vi kollade på tv och myste verkligen till det. Det bästa jag vet ät att somna tillsammans med någon man verkligen tycker mycket om och sedan vakna, det är nog ännu bättre. Jag blir gald av och se ditt vackra ansikte varje morgon vi vaknar tillsammans. Fler sånna dagar och nätter tack. I'm happy.

.


sötgubbe_79år? Nej tack..

jaha då var man trött som ett jävla kiss barn igen då, ska sova nu. imorgon blir de magnetröntgen för min del 08.45 sen blir de full skoldag + extra med mallan. lite stöd tid skadar väl inte, hehe bra malin och sofia jävligt bra. haha. nu ska jag nattinatta och sova godast och drömma bästa drömmar. godnatt

13 okt


Jag tänker tillbaka på oss ibland och ler

12 okt

give me a break from the tears

det är inte bra nu, ingenting är bra nu. jag vill sova, sova bort tiden då ingenting är bra. det är då jag bara vill ligga i din famn och kramas, då jag bara vill vara med min linn. jag skulle kunna skriva upp flera saker som inte är bra, men det vill jag inte. från och med nu håller jag mina problem inombords, ger ett falskt leende och låtsas vara lycklig och glad. det är inte lätt att ens försöka må bra när man verkligen känner sig nere som mest, men jag försöker att få bort mina mag känslor. men istället då kommer det tårar, varför? det är nästan lika jobbigt, ont i huvet av allt tänkade får jag också. jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas för att allt ska fungera. det är mycket som måste återställas till det normala, allt ska gå till rätta igen. vare sig hur det går, det måste fixas. jag orkar inte med skolan, lägger knappt ner tid på den för att allt känns bara så dåligt. allt blir så tungt, allt tänkande på allting. att man ska vara duktigt och positiv är inte lätt, jag har liksom ingen lust att vara en sån person när jag inte vill eller kan.

11 okt









SVEPA
CPSKADA
FULL
SKEV
ÄCKLIG
SNYGG
SVETTIG


9 okt

Det som jag behöver är en skev fredag natt med några av dom bästa!
Ge-kvinno-folket-vad-dom-Behöver!

.




.


vackra melodier försöker
få mig på andra tankar
och tystnaden får mig att
vilja dö inatt


8 okt




Do something before it's too late...




Mallan fyller 17 idag


Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon SKEVA
Ja, då ska hon SKEVA
Ja, då ska hon SKEVA på en FJORTIS FEST någonstans!

Dålig måndag

Idag är de en sån där dålig dag ni vet, när man inte mår bra. När man är sjuk och inte gjorde en sjukanmälan för man inte hade satt alarm på de, så började min dag. Feber och hosta. Usch, vänner hjälp mig! Jag vill vara med er på skolan, jag vill inte missa något i skolan för de är så jobbigt att hamna efter. Jag känner mig så ofräsch, jag ska äta middag nu och sen duscha. För ikväll har jag ingenting att göra, så därför ska jag bara vara. Och tänka på nått helt annat, än vad jag brukar fundera på. Jag ska kolla på film, jag äta något gott och bli bättre.


I need something perfect, a perfect you.

jag hjärta dig


Söndag



Jag hinner inte, jag har inte tid. Vi har inte tid någon av oss, men vi älskar ändå varan liksa mycket som alltid.Älskar dig Linnea. Igår kom kusinerna från stockholm,  vi myste i soffan hela dagen och sen åt vi stor middag och jag tror jag aldrig har skrattat så mycket som jag gjorde igår med er. Skönaste släkten, jag skulle inte förvåna mig om dom filma oss så skulle vi nog bli den nya komedi filmen.haha. Vaknade upp med en gos i sängen idag och de känndes mycket bra. Det är bra och nu ska de fortsätta vara så, annars jag sjukna lågt jag orkar inte med skiten, du ställer till de och inte han. De drabbar oss båda, skärp dig föfan! Nu ska jag duscha och försöka göra mig normalt fin? För mitt hårt blev helt fel, jag ångrar de så mycket att jag mår dåligt över de. Och jag kan inte göra någe mer med håret nu för jag var tvungen att färga de 3 gånger för de skulle se någelunda ut. Jag ser ut som ett as och är krit vit i face! Vill inte visa mig någe mer fan ta mig sjävl, lär nog ha mössa varja dagen i typ 3652957 tusen år till!

Ge mig det jag behöver.

Lelle

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hon kommer imorgon!
BIG L - BIG LOVE
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Imorgon!!

JAA jag ha varit hemma idag, ryggjävel! Du är mitt fetaste problemet nuue, du är i vägen hela tiden! HATA! Imorgon händer de, tess får den stora äran. Jag ska förändras lite, jag ska nämligen färga hårt. Yeeeyj! återkommer imorgon med en bild kanske. Jag hoppas verkligen på att BIG L kommer hem något ihelgen de skulle göra succe!! Saknar dig. Ska träffa bejbi ikväll, men nu ska jag försöka röra på mig. Puss

1/10


Jag älskar
The Hills

Igår natt när jag låg och sov så ringer de på mobilen, jag trode gjorde gick under för mobilen hade hamnat under kudden. Haha de va ganska kul, men iafl det var bror min som ringde och undrade vart jag var och jag undrade lite om han saknade mig, men de skullle nog aldrig hända... eller? Aja, men på tal om att sova så har jag inte kunnat sova på över 1 mån. Igår låg jag och vände mig på alla olika möjliga sett man kan sova på men det gick inte, jag blev bara tröttare och grinig tårarna var nästan på väg för jag hade så ont. Jag tycker det är så jobbig, tycker nästan synd om mig själv i sånna stunder! Torsdag imorgon redan? Tiden går fort, jag trodde att de va tisdag idag. Jag kan inte må riktigt bra, eller? Måste vart för jag mådde så dåligt igår, inte för de är bättre idag inte. Har haft så ont i ryggen så jag har mått jätte illa, jag längtar tills dom fixar skiten på mig så jag slipper se invalid ut och slippa smärtan framför allt. Men nu ska jag drömma mig bort bland devärrse kläder och skor jag bara vill ha och sen läsa bok, sen kanske tv eller film.


RSS 2.0