29 MAJ


Ayo Technology

Var nyss på ica och han hade inte gjort klart schemat, men nästa vecka skulle jag komma tillbka och få redan på buu eller bää som han säger. Hm ska snart in på skolan, ska få pengar av patrisia som ska köpa två linnen av mig och så sa jag betala Optimal för treosnas halsband, mycket fina. Senare så ska vi spela brännboll igen, fast denna gång på östersängens gröna gräsmatta. Det lär nog bli en sväng på stan skulle jag tro och senare är det bara att peppa mer inför kvällen som ska spenderas med unga kvinnor och boys. Imorgon ska jag och kvinnofolket steka på bryggan som finns på regnbågsvägen, kan de bli bättre? Neeeeeeeh skull-int-tro-de-je. En stor blöt (väldigt blöt) puss på er alla. 

28 MAJ


you are my heart, forever you.

Och så var biljetten fixad och jag är as pepp! Förhest hos simon med some boys and girl, happyface. Idag har jag varit sjukt trött och ännu tröttare nu, nästan som en halv slak snopp(ja men typ dåee) Imorgon ska upp tidigt för att vandra mig till ica som är ca 4-500m från dörren, senare till skolan för att "spela brännboll". kände att det inte var värt att spela idag för de är bara jag själv som straffas eftersom jag inte får börja träna förns nu på söndag, även fast de är nångon dag kvar är de så ovärt de. tänk om man skulle sabba till de, kuuuuuuuuuuul liv, neeeeeeeeeeeh. Hmm nu kanks jag ska ta och snusa lite för mig själv eftersom mannen i mitt liv sover i sitt lilla bo, får väl kramas på en kudde då.. Ses då.

26 MAJ

Vaknade med ett leende på läpparna och jag mådde strålande, roligare dag på logen iafl. Fick träffa linnea's lilla svarta hud som kanske var den sötaste jag någonsin sett, me mig! åkte hem sunr halv 3 för att göra lite läxor och plugga inför matte prov imorgon, så jag hoppas det går an. helgen ha vart skön, med sol och lite alkohol. Hoppas på mycket sol och värme i helgen så man kan få sig lite brunfärg på den vitbleka kroppen man har. Om jag inte minns fel så börjar dom nya Simpson's avsnitten ikväll eller så var det nästan tisdag, men jag längtar ändå ihjäl mig. Kan även berätta att jag ska köpa en cruiser cykel till sommaren, har hittat många coola. Lägger upp bilder senare.

  

I want fridaaaaay, don't ya!?


25 MAJ



Min nya hårfärg, tur att jag hade färg hemma och slapp betala färg. yeeyh.  Idag gick jag och cissi hem och på onsdag, kändes skönt men inte med mina skor direkt så det får bli träningsskor. Ja nu ska jag nog hoppa i sängen och vila ut mig till imorgon, ännu en dag på logen. Varför ska allt bli så roligt på slutet då man inte vill sluta vara där. Hoppas på att det blir lite jobb i sommar, skulle inte sitta fel. Puss


.



Chris Brown - Nothing

Beyonce - Radio

The Fray - Over my head

3oh!3 - Don't Trust Me

Milow - You Don't Know

Meiko - Boys With Girlfriends

Crank That (RMX) - Soulja Boy FT. Jermanie Dupri

Black Eyed Peas - Boom Boom Pow

Rihanna Ft Justin Timberlake - Rehab

Chris Brown - Time to Love


.

Har bestämt mig att jag ska tona mitt hår, iafl halva mitt hår. Vill göra det ikväll men frågan är ju om färgen finns på ica, tveksamt. Och så om jag kunde få tag på lars-erik så kanske jag kan få färg av honom som håller längre och gratis desutom, skulle inte sitta fel! En snygg tatuering skulle inte heller sitta fel, hoppas på en i sommar, dvs om jag får jobb. Nu ska jag fortsätta fundera på att gå på ica och kolla färgen. // soooof

24 MAJ




en bild säger allt & det räcker för mig.

20 MAJ

Jag kan inte kombinera mina ord till meningar. Allt jag önskar är att allt kunde få vara som förr, då det var bättre tider. Jag ska inte dela med mig av mina problem men jag ska iafl beskriva så att ni förstår hur svårt det är just nu för mig. Jag är så obeskrivligt besviken, jag kan inte bli mer sårad än vad jag är och kan inte få mer problem än vad jag redan har. Om jag kunde släppa allt jag har så skulle jag göra det för en dag och hoppas på att allt löser sig till sitt slut. Det är så många saker jag vill att dom ska falla på plats men kan inte riktigt gör nått åt saken, jag är för feg. Men jag måste ta tag i de snart, annars kommer jag att ha ett helvete resten av livet och jag vet att ingen skulle välja ett sånt liv. Jag vet inte vem jag ska vända mig till, mamma hjälp mig. Jag vet att man inte ska gräva ner sig men när man själv har gjort de en gång så kommer man inte upp, tro mig, jag vet! Ni som känner mig väldigt bra, ni förstår inte, ni vet ingenting...

Jag är så ledsen.


19 MAJ

Jaha då har man blivit sjuk, är hemma idag och det var jag igår med. Näsan rinnner och sitcks, ögonen sviner och rinner, huvet håller på att explodera och halsen kliar och gör ont. Hmm... någon som vill byta liv? haha tänkte väl de.

Maybe you have to taking chances more


18 MAJ


jag                                mall                              tress

Jag, mall o tress hade mysigt på österäng igår kväll. Cissi kom förbi mig och hämtade upp mig och sen tress, åkte direkt till daffys för att köpa middag till mig och en sallad till tress. när vi väl hade komit ner på ängen så skulle cissi åka ner på tågstationen för att hämta simon. Vi fick många besök igår, först av cissi och simon senare kom måns, adam, jim, jocke, emil och sen kom sebbe. Muuusigt. Nu snart ska jag laga teriyaki med nudlar, åhh gottt.. JAAAAA.b

16 MAJ

Jag försöker få alla pussel bitar på plats, men det fattas en bit. Ta mig här ifrån!

.

Fritt fram för lite damp här i studion med Sofia Olsson.

Till och från, hit och dit och nu är jag här igen. Vad fan är det för fel på mig, vad sitter de i då?? SÄG DÅ FÖR I HELVETE! Själv vet jag att jag inte gjort nått fel men ändå så får jag påhopp 24/7 men varför, jo kanske för att det är någon annan det sitter och klämmer i. Gör nått åt saken själv. Just nu sitter jag också lyssnar på min "hat-låt"  My Curse, sjukt bra när jag känner mig såhär som jag gör just nu i denna stund. Jag vet inte vad jag ska göra, så jag tänker inte lyfta på arslet och bry mig om någonting jag inte ens ska bry mig om, ha! Och jag vill bara till lägga till mall o trees att jag skippar "den-stora-frågan" i helgen och tar den när det känns som en bättre helg, det var allt från mig och det här är ekot med Sofia Olsson.
Joråsåeatt, där fick ni lite damp.


.


Island's låt tycker jag va bra, puss på de.

14 MAJ



Imorgon blir de kalas, och jag har namnsdag!

13 MAJ


Dagen outfit dååe.. MODE är mitt intresse.. hööhö :Ö
Grattar mina vänner linn och linnea som har namnsdag idag.

11 MAJ



Promoe - Svennebanan = KUNG
 



Okej jag erkänner, jag är såld på den acoustic versionen.

.


Sophia Bush


Medans jag är såld på One Tree Hill och Sophia Bush's vackerhet, så känner jag ett stort tomrum inom mig som inte kommer att fyllas på fyra långa dagar. Jag saknar dej bejbi, det vet du, det vet du!! Känner att jag snart bryter ihop och tårarna faller ner för kinden, ser snart inte vad jag skriver. Men jag måste bita ihop och göra så att dagarna flyger för bi och längta. Har ni haft en sånn längtan efter någon som ni verkligen tycker om och Älskar så vet ni nog hur jag känner mig just nu. Måste sova nu för jag ska på jobb intervju imorgon så lycka-till till mig då. puss från fia

10 MAJ

Det blev inte som jag hade tänkt mig igår, jag och trees fick skjuts av cissi till slandrom där vi var på kalas hos niklas.k. Ja gott folk det var ganska livat och kul, sjävl drack jag mest vatten och nått klas alkohol, hihi. Tack alla för den kvällen och speciellt till trees, puss på dej. Söndagen se väldligt ensamen ut, m åker bort ända tills på onsdag och jag får göra det bästa av tiden och det brukar jag vara ganska bra på. Puss o ha en bra söndag.

9 MAJ


(En bild dagen innan jag skulle opereras)

En sak är säker och det är att jag ska ut i solen idag och jag ska på stan med mälin o trees, mumma. Ikväll hoppas jag som trees att det blir kvinnohäng och massa mys. iår såg jag The Day The Erth Stood Still och jag kan ju berätta att den var bra till en början men sen så vet ja inte vad jag tyckte längre och Australia kanske var den bästa filmen på länge och nu hoppas jag på att jag får se Wolverine.  Nä nu kankse man ske hitta något att ha på sig, puss på dej.

8 MAJ


sofia viktoria olsson

Ja.. idag är de fredag och de betyder bara en sak för mig, fri från allt. jag älskar helger och jag älskar hur jag spenderar dom också. Igår hade vi roadtripp med cissi som tog körkort igår som jag sa. Vanliga raggar rundad blev de, korv dricka o massa annat på raggarn Det är grejer de ska ni veta. ja iafl de va kul tycker jag och det tycker nog dom också. Idag vet jag verkligen inte alls vad som händer, två av mina vänner vill att jag ska följa med ut för dom fyllt år men jag har bestämt att jag ska vara nykterist just denna helg och jag kan erkänna att det känns förbannat jävla bra. just nu sitter jag här ny duschad och har ansiktsmask på mig, känner mig fruktansvärt äcklig om ni vill veta de. Jag får de vad dagen erbjuder, förhoppningsvis så är jag med kvinnorna eller någor annat mystiskt mysigt med någon speciell.

7 MAJ


Här är några bilder¨från tidningen på stan idag där stockholms släkten är med, sötare kusiner!





Några bilder på älsklingens födelsedag som var 1 Maj.
OCH
GRATTIS på Cecilia som tog körkort idag, ikväll blir det en bil tur. Gillart!

.




Nu står det iafll mellan dessa.

6 MAJ










Lite bilder från 30 maj.
OCH
Grattis på dig Sundqvist



 


RSS 2.0