20 AGUSTI

HEJDÅ! Ses om en vecka rååååååååååå!


15 AGUSTI

FREDAG FREDAG

Nu längtar jag mer och mer tills vi sätter oss på planet ner till Stockholm och sedan vidare till Grekland! Och jag hoppas jag kommer iväg igen med thea + fler kanske, skulle vara så kul! Har bara 2 dagars jobb som återstår och sen på onsdag ska jag hinna med en hel del! Ska köpa mig en ny resväska, hinna vara med johanna och hinna se så många fina ansikten jag hinner med, köpa One Tree Hill säsong 1 för den va slut. Och på torsdag ska jag hinna ta en fika med pappa, weei! OCH nu är jag ur funktion, måste laddas under natten så jag orkar ta mig upp imorgon! Och imorgon måste jag beställa mig ett nytt bankkort för de gick pajj. Och så ska jag boka tid för färgning och noppning av bryn innan fredag! Men nu säger jag godnatt och hoppas alla haft en underbar dag i solen meddans jag satt instängd på ica...


11 AGUSTI

Jobb jobb och jobb! Jag börjar faktiskt känns mig sjuk.. jag är fruktansvärt trött och sliten just nu! Ska snart börja mitt pass, 15.15-20.15! kort pass idag alltså och de behövdes och det är på tiden. Vist ångrar jag mig att jag tagit på mig jobb i helgen men jag behöver pengarna! men nu ska jag få i mig lite vitaminer och sen ska jag pallra mig till jobbet. Och imorgon är jag ledig, ledig! fattar ni eller!? Åh det har jag inte vart på länge..

9 DAGAR KVAR!


9 AGUSTI


Våran lilla molle


8 AGUSTI

12 DAGAR

Har jobbat:
mån tis fre lör sön
Och ska jobba:
mån tis ons fre lör sön mån tis
Sen är jag i grekland!

Sjukt mig, nån. TACK!


7 AGUSTI

13


4 AGUSTI

16 dagar

1 AGUSTI

Det blev varken yran eller göteborg för mig, för dåligt väder söderut och yran vet jag inte, hade ingen vilja. Jag och min finare halva tog bilden upp och bosatte oss i Åre över helgen, har haft hur mysigt som helst. Tack!! Imorgon bitti o7.oo är jag tillbaka till helkvetet från min underbara semestervecka, jag är verkligen inte peppad att kliva upp om ca 8timmar.
Hela dagen/veckan har jag verkligen försökt använda min hjärna till att fundera ut mitt liv i smott och gott, men jag kommer fanimej inte fram till någe vettigt alls. Jag har verkligen ingen aning vad jag vill bli eller göra av med reseten av mitt liv. det är bra som det är just nu, kanske för att jag har varit ledig.. men ändå? Vad vill jag göra sen? vad kommer jag göra sen? vem vet.. Men jag tänker inte sluta fundera och klura ut vad jag vill göra med mitt liv. Jag har ju som sagt gott om tid. NEJ nu väntar duschen på mig och sen sägen!

19


RSS 2.0