Odd Molly


Odd Molly I Love

Endast fem dagar tills att jag blir 20år, jag hoppas på en kanon kväll med mina underbara vänner. Bara jag får tillbringar min 20års dag med er kan inget bli bättre, love. Idag innan vi ska dra iväg och träna ska jag snabbt springa in på Stadium och köpa mig ett par nya nike skor, efterlängtat! (REA dessutom!)


Dear Mr. President

What do you feel when you see all the homeless on the street? Who do you pray for at night before you go to sleep? What do you feel when you look in the mirror? Are you proud? How do you sleep while the rest of us cry? How do you dream when a mother has no chance to say goodbye? How do you walk with your head held high? Can you even look me in the eye And tell me why?


Vilja Bli


Genom Eld - Oskar Linnros


22 FEBRUARI


Worlds I Couldn't Say - Rascal Flatts


20 FEBRUARI



Sanctum
, en verklighetsbaserad film och vi såg den i 3D igår på bio (hade lika gärna kunnat se den utan 3D). Filmen var riktigt bra och sjukt spännande, lätt den bästa filmen på länge! Hade handsvett och tårar under många scener under filmen, och ett hårt grepp om martins hand. Och för att inte snacka om sällskräcken, alltså fyfan! Aja ni måste se filmen, punkt slut! Dagens One Tree Hill avsnitt är avklarad, nu väntar vi på att klockan ska ticka på och så kan vi sätta oss bänkad för säsongspremiär för Big Brother. Innebandy idag med mall o niklas, synd med förlust men trevligt sällskap. Söndags pizza är aldrig fel, nejnej! Nu blire Toystory 3, såååh. . . . hejdå.


19 FEBRUARI



when i look at you

Solsken och ledighet, det är en underbar känsla. Ska ta en liten sväng på stan med mamma och njuta av dagen. Ska nog också till cancerburken en sväng. Senare mot kvällen ska vi på bio, dock har jag ingen aning om vad vi ska se. Jag blir på sånt himla bra humör när det är fint väder. Önskade att jag hade kunnat följa med och åkt skidor idag men ryggen är inte riktigt bra än, så det kändes skönt att få vara ledig i helgen och så kanske jag hinner vila upp mig.


16 FEBRUARI

Har tillbringat denna dag med j.sundqvist, underbart och underbar människa. Tog en runda på stan, in på hemmakväll och hyrde en film och sen åkte vi hem till mej. Mys i soffan med bra sällskap och skapligt bra film. Vi drog och tränade och bastade lite nu ikväll, skönt! Bejbi kom nyss förbi med en lite överraskning, fick en jätte skönt munkjacka. Lägger upp en bild i morgon på min lilla överraskning som jag fick av min prins. Ligger i övrigt i sängen och kikar på Iron Man, helt okej.. Men nu tror jag att jag stänger av jag sluter ögonen för lite sömn, vore ju inte allt för fel. Ja men puss och godnatt.

.



.

Idag mår jag bättre än igår så jag bestämde mig för att städa och laga middag hos mamma idag. Rensade och grund städade min och mammas garderob, blev mycket nöjd över resultatet och nu återstår det bara att mamma ska rensa ut sin sida av garderoben.. hon har snart fyllt upp halva min sida, INTE OKEJ! Passade också på att ta en runda i lillasysters rum, så nu kanske hon hittar alla sina saker. 9år.. ja de kan inte vara lätt.. Gud vad jag  kan låta tragisk, men de är ju sant! nästan. Den hemma gjorda pizzan väntar i ugnen och ska snart få komma ut och hamna i våra hungriga magar, men gooodare!


15 FEBRUARI

Dålig alla hjärtans dag, så jag sket i att skriva om det. Hej..

13 FEBRUARI

Ryggen pajjade idag på jobbet, så jag va tvungen att dra hem tidigare. Det har blivit bättre nu senare mot kvällen, dock gruvar mig för att jag inte ska få en sekund sömn inatt. Tog nästan 15min för att ta mig upp för 5 trappor idag och de kändes ju inte som ett nytt rekord om jag får säga de.. Men upp kom jag med lite hjälp. I morgon fyller lilla syster år, lägger upp bilder om kalaset i morgon kväll. Lovar!! Ne ska jag fortsätta kolla på filmen som jag inte minns namnet på, kanal 11 iallafall!

11 NOVEMBER

Har nyss kollat igenom alla bilder som jag har lagt upp och dom som jag har tänkt att lägga upp här på bloggen. Fina minnen måste jag säga, haha. nog om detta. Sitter som vanligt inne då det är fint väder utomhus.. men om jag ska vara ärlig för en stund så är de rätt skönt att bara sitta still o känna lugnet, samtidigt jag hade velat göra nått. Det börjar klia lite i fingrarna, ska nog ta en nya luft å sätta fötterna på jorden igen. Känner mig extremt sliten, trött och gaggig. Gaggig är att jag känner mig gammal och grå, dog nyss.
Allmänt så är det fredag idag och kanon väder, inget mer med de. Ska fundera ut vad vi ska käka för lunch innan jag beger mig till jobbe, skönt med kort pass idag!

.

Lovers

10 FEBRUARI

Heeeey hallåå där! Vet ni vem som jobbat 11.5 timme idag? Deeeet äre jaaaag, jo jag vet.. jag är rätt trött nu. Lär ju somna lika fort som du blinkar. Blev komplikationer på jobbet och då äre så klart att man ställer upp, allt för att få pengar. Måste erkänna att de där lät en aning desperat, men OKEJ! Helt seriös så håller jag på att somna snart, hittills har jag skrivit i 20min och de lär ju sluta med att de tar en timme totalt. Behöver sömn, men de är för tidigt att sova nu så jag ska kolla på tv och dricka burk-cola. Burk-cola kanske en av de gooodaastee sakerna i hela världen, inte cola på flaska utan på burk (burkcola). Tusen gånger godare! Bara så ni vet. Nu undrar jag förstås om det fanns något mer att säga... 10min senare: NEJ de gör det inte.
Fia

9 FEBRUARI

Det är strålande väder och jag sitter inne? Ni undrar säkert varför.. jo för kärringen under oss röker en cigg varannan minut! Om hon inte hade funnits hade jag lätt satt mig på vår lilla balkong och njutit av solen och värmen. Men inte idag, martin ligger i soffan och är sjuk.. så han får jag inte med mig någonstans. Dessutom börjar jag jobba om 3h. Tänkte nyss hur skönt de vore om jag kunde åka skidor i detta väder, vore ju helt underbart! Eller köra skoter till ett mysigt ställe och tända en brasan, grilla lite korv och ta en bärs!
24 dagar tills jag får inviga bolaget, längtar lite HELT ÄRLIGT! Börjar också fundera på hur jag ska göra min dag, hur jag ska fira den liksom. Kolla så att ingen jobbar den helgen och bara njuta av familj/vänner.

Fia

8 FEBRUARI

Snart dags att boka en natt på Copperhill det är ju bara ungefär två månader kvar, men man måste ju vara ute i god tid! En mysig dag med spa, relax, bad och andra dagen skidåkning. Ser verkligen fram emot det, kommer bli super bra!
Glömde helt bort för en stund att jag hade en blogg, kom på de i går då när jag låg i soffan och kände mig som tussigast! Fick frossa och somnade i ca 2h, åt banan och drack vitamin vatten. Efter de vaknade jag med världens huvudvärk och la mig i sängen för att sova. bara så ni vet. Mådde betydligt bättre idag, så jag hängde lite med malin och de var mysigt! Och nu ska jag äta tacos. bara så nu vet.

.



Wall Street 2
Money Never Sleeps

En riktigt bra och ripande film, helt klart värd att se!


1 FEBRUARI



More – Uscher feat RedOne Jimmy Joker Remix


Var tvungen att beställa en mössa till MEJ igår, martin har snott min och nu har den blivit för stor! Den liknar min första lite, men den här var sneppet coolare. Vet nån som kommer bli avis!! Ne nu ska jag göra lite frukost och sen kika på tv innan jag beger mig till jobbe. OBS - jag tipsar om film ikväll!